Thor Gym - Underground Strength & Conditioning

Thor Gym hospitálás

Az alábbi edzések közül választhatsz

Thor beavatás - The Recruit

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az edzéstervezésben és eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzéstervet is összeállíthassanak.

Athletic Body

A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

UST - Erő-állóképesség

E haladó kurzusban nem csupán a Thor Beavatás és az Athletic Body végzettjeit mozgatjuk meg. Jelentkezhet bárki, aki valamelyest biztonsággal mozog az edzőteremben. Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. A biztonsággal használt eszközök és megfelelően elsajátított gyakorlatok itt jól felépített intervallum- vagy köredzésekké, embert próbáló komplexek.

Kettlebell

A méltán népszerű eszköz bizonyította, hogy remekül megállja a helyét az erő, kitartás, alakformálás, a prevenció és rehabilitáció területein. A mi szemünkben azonban mégis csak egy darab vas, amit fel kell emelni.

Csak Csajoknak - Amazon edzés

Lányok, kisasszonyok, hölgyek figyelem! Március végén új tematikájú edzések indulnak a Thor Gymben.

PowerBuilder Training System

Erőemelő edzések egy izmosabb, erősebb fizikumért. A kurzus félprivát keretek között kerül megtartásra, egyéni edzéstervezésre épülő, 4-6 fős kis csoportokban. Akár kezdő, akár haladó vagy, itt egy Rád szabott program alapján, egy jó csapatban indulhatsz el az erő- és izomépítés útján.

Atom Anti

A VI. mozgásfejlődés 5–8 éves kor között alakul. Ennek az időszaknak az elemzésekor figyelembe kell venni a gyermeknek eddig elért fejlődési szintjét.

Törp Torna

Az V. Mozgásfejlődési szakasz 3-5 éves korig tart. Ez a szakasz összefoglalva a váltott lábú lépcsőzéstől a fejlődő egyensúlyérzékelésen át a fejlett mozgásszabályozásig terjed.

Malacka Mozgolódó

A mindennap végzett babamozgásfejlesztés a leghatékonyabb módja annak, hogy a pici mozgásfejlődése megfelelően haladjon.

Kezdő K1 órák

A Thor Fight szervezésében a jövőben kezdő küzdősport óracsoportok indulnak a Thor Gym funkcionális edzőteremben.

Phoenix Fight

Full kontakt edzés férfiaknak és nőknek egyaránt

Smartmoving

A testünk egy csodálatos "gépezet", ami tökéletesen működik ha megfelelően van hangolva. Ahhoz szeretnék tanácsokat, útmutatókat és ötleteket adni hogy hogyan is állítsuk helyre ezt a harmóniát, új megközelítéssel, tudatos rálátással.

Regisztráció

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital