Edzések

Kezdő K1 órák

A Thor Fight szervezésében a jövőben kezdő küzdősport óracsoportok indulnak a Thor Gym funkcionális edzőteremben.

A kezdő küzdősport óracsoportokat két korosztályban indítja el a Thor Fight. A High School csoportba 13-18 éves korig várják a jelentkezőket, míg University elnevezésű óra kifejezetten az egyetemistáknak szól.

A gimnazistáknak hétfőn, szerdán és pénteken lesz foglalkozás 16-17 óráig, míg az egyetemistáknak kedden, csütörtökön és pénteken lesz edzés tartva 16.30-tól 17.30-ig, illetve pénteken közös foglalkozás lesz 16-17 óráig a gimnazistákkal.

Az edzéseket Jóni Zsolt edző tartja, elmondása szerint ez egy kiváló lehetőség arra, hogy a fiatalok megismerkedjenek a K1 világával. „A muay-thai, valamint a K1 technikák elsajátítása és tökéletesítése lesz a legfőbb feladata az óráknak. Az alapütések és rúgások gyakorlása, de lesznek páros gyakorlatok ütő, rúgópárnák használatával és izomerősítő munka is sokat fog szerepelni az edzéstervben."

Kiváló önbizalom növelő tréning lehet a fiataloknak. Jóni Zsolt szerint az óra megteremti a versenyzői alapokat, így aki kedvet kap hozzá, az komolyabban, akár versenyzőként is foglalkozhat a sportággal: „A versenyzőt és a hobbistát az választja el egymástól, hogy a versenyzőnek hétvégén versenye van. Bárki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy profi legyen!” – zárta mondandóját az edző.