Hírek

Guzsván Peti újabb győzelme

Szepterben 19-én került sor Zalaegerszegen a HFC tizedik gálárjára, ahol a Thor Gymben is készülő Guzsván Péter is megmérkőzött.

Interjú Vendégünkkel

Bánhidy Krisztián rendszeres vendégünk. Őt kérdeztük az általa látogatott órákról, és tapasztalatiról

Interjú Guzsván Péterrel

Guzsván Petivel a HFC09 négyestornájának kapcsán találkoztunk a Thor Gymben. Edzés közben beszélgettünk a közelmúlt eseményeiről és a terveiről.

Májustól Phoenix Fight

Full kontakt edzés férfiaknak és nőknek egyaránt

Vendégünk tollából

Kedves vendégünk, Kürti Viktória szavait olvashatjátok, aki írt pár sort az edzésekről, a Thorról...

Nagy Fruzsi a HFC gálán

A hétvégén megrendezett küzdősport gálán a ketrecbe lépett kiváló edzőnk, Nagy Fruzsina is. Fruzsi amellett, hogy tehetséges a küzdősportban, hétköznap a Thor Beavatás programjának keretében edzősködik, és igyekszik kihozni a maximumot tanítványaiból. Most azonban nem, mint edzőre, hanem, mint amazonra figyelt oda mindenki.

Mesterek csatája

Szombaton edzőnk, Jóni Zsolt lépett kötelek közzé egy bajnoki övért Dudok Károly ellenében. A két rutinos mester csatája óriási küzdelmet hozott a gála főmérkőzésén.

A Thor Gym Tánci szemével...

Az edzőterem a nevét egy skandináv mitológiai személyről, Thorról „a kalapácsos istenségről” kapta. Thor egy kidolgozott izomtömegtől duzzadó viking isten. Motiváló személy, ez kétségtelen! A kemény munka Thor edzőtermében lehetővé teszi, hogy mi is viking istenekké váljunk és hasonló képen is érezzük magunkat!

THOR GYM 2. Születésnap

Ahogy ígértük, jelentkezünk a részletekkel. Hát most megkapjátok a magatokét! ☺ A Születésnapi rendezvény keretén belül lesz egy nagyszabású Csapatverseny, ahol összemérhetitek állóképességeteket, erőtöket, illetve azt is, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Persze mindezt, azért játékos keretek között, egy vidám légkörben. Elvégre mégiscsak az ünneplés a cél.

Sparring

Reméljük már mindenki elkezdte a felkészülést az idei év megmérettetéseire, mi is szeretnénk segíteni a munkátokat és idén 5 sparring nappal készülünk. Melyek nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogy felmérd tudásod, kondidat a meccsek előtt.

Jóni Team: eredményes volt az őszi szezonkezdet

Elkezdődött az őszi küzdősport szezon. A Jóni Team egy meghívásos gálán és a WAKF Országos Bajnokságon vett részt. Sőt, eredményesen szerepelt.

Országos sparring találkozó a Thor Gymben

Immáron negyedik alkalommal csábítja a Jóni Team Fight Club egy kis baráti pofozkodásra az ország harcosait. Ezúttal augusztus 10-én, déli 12 órától nyílik lehetőségük a harcosoknak gyakorlásra..

Amazon edzés: Nincs lazsálás, kőkeményen dolgoznunk kell

Március óta a küzdősportokat kedvelő hölgyeknek is kedvez termünk. Az Amazon edzés csak hölgyeknek szól. Megnéztük miről is van szó pontosan.

Szerezz önbizalmat a Krav-Magával

A Thor Gymben oktatott önvédelmi rendszerekről korábban már olvashattatok részletesebb bemutatást. Most ismét Topánka Szilárddal, termünk Krav-Maga oktatójával beszélgettünk egy igen érdekes témáról.

Harcosok Klubja 12: helytállás és véráldozat

Eseménydús napokat tudhat maga a mögött a Thor Gymben készülő Jóni Team Fight Club.

Mihalik nélkül rendezik meg a Harcosok Klubját

Rossz híreket kaptunk ma reggel. Mihalik György sérülés miatt lemondta a Harcosok Klubja 12 gálát.

Nem fájt Mihalik szlovákiai veresége

Mint arról korábban írtunk, Mihalik György Szlovákiába utazott, ahol egy meghívásos gálán vett részt az elmúlt hétvégén. A galgóci nehézsúlyú mérkőzésen vereséget szenvedett a Jóni Team Thor Gymben készülő harcosa.

Jóni Team: a mi hátunkon senki ne másszon fel, Mihalik Szlovákiában bunyózik

A szlovákiai Hlohovec városába látogatott a Jóni Team Fight Club. A magyar nyelven Galgócként ismert településen rendezik meg a Hanuman Cup 22 küzdősport gálát. Az eseményen K1-es, MMA és thai-boksz mérkőzéseket is rendeznek.

K1: Mihalik pontozással nyert Bécsben

Meghívásos teremavató gálán vett részt Mihalik György a Jóni Team Fight Club harcosa. A nehézsúlyú thai bokszoló győzelemmel tért haza.

Mihalik bécsi küldetése

Meghívásos küzdősport gálán száll ringbe a hétvégén Mihalik György a Jóni Team Figth Club harcosa.

Sparing nap pécsi vendégekkel

Április 13-án, vasárnap idén harmadik alkalommal rendeztek Sparing napot a Thor Fightingban.

Túl a győzelmen

Április elején kettős bevetésen vett részt a Jóni Team Fight Club. Hosszú hétvégére utazott a csapat. Előbb Csehországban, majd Debrecenben léptek kötelek közé Jóni Zsolt tanítványai.

Sparing nap Vol.3: egész napos baráti kesztyűzés

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Thor Gym kötetlen kesztyűzős rendezvénye a Sparing nap.

Három győzelem a pápai budo gálán

Március közepén Pápára látogatott a Jóni Team Fight Club két harcosa, Susán Máté és Kircsák Zalán egy meghívásos küzdősport gálára.

Defendo: Válj nehéz célponttá!

Egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk az önvédelmi rendszerek létjogosultságával. A Krav Maga után most a Defendo-ról beszélgettünk a Thor Gym Defendo edzőjével, Bakai Leventével.

Krav Maga: ne üss, inkább kerüld el

Az izraeli hadsereg által kifejlesztett módszer egy gyakorlati tapasztalatokra épített taktikai és önvédelmi rendszer. Elsődleges célja, hogy felkészítse az embert az erőszakos helyzetek felismerésére és azok nagyon gyors, megfelelő kezelésére.

Mihalik célja a Superkombat

Egy hónap múlva rendezik meg a Harcosok Klubja 11. gáláját, amely egy K1-es nehézsúlyú 8-as gála lesz.

Győzelmek a Harcosok klubja tízedik gáláján

Március első napján rendezték meg a Harcosok klubja tízedik gáláját Budapesten.

Elsöprő sikert aratott a második Sparing nap

A Thor Gym első születésnapi rendezvényén a küzdősportok művelői is lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák magukat a terem történetében második alkalommal megrendezett Sparing napon!

MMA: a hazai pálya döntött Brémában

A Jóni Team Fight Club két versenyzője a németországi Brémában versenyzett az elmúlt hétvégén egy meghívásos MMA tornán az NCFC szervezésében. Guzsván Péter egy nyolcas gálán vett részt, míg Nagy Fruzsina cím meccsen szállt ringbe.

70 perc stressz gyilkolás a Thor Gymben

A Thor Gym funkcionális edzőterem március elejétől új csoportot indít, amely a testedzés keretein belül egy teljesen új területre kalauzolja a megcélzott közönséget.

Újabb sparing nap a Thor Gymben

Január első felében első ízben került megrendezésre a XI. kerület Thor Gym funkcionális edzőteremben az első Thor Sparing nap, amelyen hat sportegyesület harcosai vettek részt.

Guzsván Péter, a hétköznapok harcosa

A Jóni Team Fight Club versenyzője, Guzsván Péter 13 éve nem tudja elengedni egyetlen egy napra sem a küzdősportok világát. A civilben készenléti rendőrként dolgozó harcossal moszkvai MMA meccse után beszélgettünk.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital