Hírek

Jóni Team: eredményes volt az őszi szezonkezdet

2014.09.12
Elkezdődött az őszi küzdősport szezon. A Jóni Team egy meghívásos gálán és a WAKF Országos Bajnokságon vett részt. Sőt, eredményesen szerepelt.

A tatabányai Földesi Imre Sportcsarnokban került megrendezésre a 2014-es Mega Tech Kupa. A gálán a Jóni Team két harcosa is kötelek közé lépett.

Az eseményen 19 mérkőzés került terítékre muay-thai, thai boksz, K-1 és MMA szabályrendszerekben. A gála sorozatban ötödik alkalommal lett megrendezve, ismételten nagy sikerrel.

A Jóni Teamből Kozsák György K1-es szabályrendszerben lépett kötelek közé, ahol a +91 kg-os súlycsoportban az első mérkőzésén vereséget szenvedett Gilányi Attila ellen.

Sajnos látszott Gyuri teljesítményén a nyári kihagyás. A 4-es torna előtt elvégzett munka nem volt elegendő. A legfontosabb, hogy a vereségből tanulva előrelépjünk és felkészüljünk a következő megmérettetésre.” – mondta Jóni Zsolt edző Kozsák vereségéről.

Szerencsére az augusztus végi tatabányai estén egy győzelemnek is örülhettünk. Császár Gábor fegyelmezett, lehengerlő bunyót bemutatva nyert egyhangú pontozással a -81 kg-os súlycsoportú meccsen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Három érem Zalaegerszegen

Szeptember második hétvégéjén Zalaegerszegre látogatott a Jóni Team. A WAKF Országos Bajnokságon három érmet nyertek sportolóink.

A Thai oriental rendszerben szervezetett eseményen Kozsák György nehézsúlyban (+91 kg-ban) nyert Magyar bajnoki övet.

Nyárasdy Zsolt -91 kg-ban végzett dobogón. Zsolt ezüstérmet szerzett, míg Susán Máté a -81 kg-os súlycsoportban a bronzérmet hozta el.

Az esemény után Jóni Zsolt, vezetőedző értékelt: "Örülök, hogy eredményesen szerepeltük. Harcosainknak remek felkészülési lehetőséget biztosított a zalaegerszegi bajnokság a TEK Budo Gála előtt."

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital