Hírek

Mesterek csatája

2015.04.13
Szombaton edzőnk, Jóni Zsolt lépett kötelek közzé egy bajnoki övért Dudok Károly ellenében. A két rutinos mester csatája óriási küzdelmet hozott a gála főmérkőzésén.

Szombaton rendezték a Harcosok Klubja rendezvénysorozat 17. állomását, ahol már megszokott hogy "minőségi" küzdelmeket láthat a közönség.

Órákon keresztül jobbnál-jobb harcokat láthattunk, azonban a legtöbben mégis a főmérkőzést várták leginkább:

A Senior "B" class Muaythai Magyar bajnoki címmérkőzésként beharangozott összecsapás sokkal több volt egy övért folytatott küzdelemnél: Két sokat bizonyított sportember lépett a kötelek közzé, akik juniorokat megszégyenítő elszántsággal és lelkesedéssel készültek erre az estére.

Az est csúcspontja volt, mikor a bevonuláshoz készülődő Jóni Zsoltot tanítványai fogták közre, és közösen mondtak el egy imát. A lelkesítő harci üvöltésbe minden résztvevőn végigfutott a hideg. Felemelő pillanat volt, ahogy az is, amikor a csapat közösen kísérte Zsoltot a ringbe.

Dudok Károly volt az ellenfél, aki a WAKF A-pro senior K-1 világbajnokának járó öv tulajdonosaként vonult be. Nem akármilyen csatára volt tehát kilátás.

A mérkőzés óriási iramot hozott, ahol végig Zsolt volt kicsit aktívabb. Sokunkban meg is állt az ütő, mikor az első menetben padlóra került, de gyorsan nyugtázhattuk, hogy ezt nem az ennefele érte el, csupán elcsúszott.

Dudok a lábrúgásokkal operált a mérkőzésen, míg Zsolt több ízben is sorozásokkal próbálta megrogyasztani őt. Ez az első menet végén majdnem sikerült is, ám jött a gong.

A folytatás kiegyensúlyozottabb küzdelmet hozott, viszont pár jól eltalált rúgás Dudok részéről meghozta a várt hatást: Jóni Zsolt térde nem bírta a harcot, és fájó szívvel ugyan, de nem vállalta tovább a küzdelmet.

Így tehát technikai K.O.-val Dudok Károly derekára akasztották a bajnoki övet. Ám aki ott volt, az tudja, hogy valójában két győztest is ünnepelhettünk a mérkőzés után.

Zsolt elkeseredését kicsit talán feledtette, hogy a vállukon hozták végig barátai a ringből kifelé vezető úton, vastaps kíséretében.

Az ő szavai a meccs utáni napon:

"Csak egy pár gondolat a tegnap estéhez............Igazából nem tudom mit érzek. Igaz övet nem nyertem de megtapasztaltam valamit amit még soha nem éltem át!!! A feltélel nélküli szeretetet, az igaz barátságot.... Köszönöm mindekinek aki eljött es szurkolt nekem..... Sajnálom hogy csalódást okoztam. Pedig mindent elkövettem. Köszönöm Dudok Károlynak a meccset. Köszönöm Kispál Balázsnak a lehetőséget. És nektek pedig a szurkolást!!!! Egy meghatározó élménnyel lettem gazdagabb."

Büszkék vagyunk rád Zsolti! Nagyszerű harc volt!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital