Hírek

Nagy Fruzsi a HFC gálán

2015.03.23
A hétvégén megrendezett küzdősport gálán a ketrecbe lépett kiváló edzőnk, Nagy Fruzsina is. Fruzsi amellett, hogy tehetséges a küzdősportban, hétköznap a Thor Beavatás programjának keretében edzősködik, és igyekszik kihozni a maximumot tanítványaiból. Most azonban nem, mint edzőre, hanem, mint amazonra figyelt oda mindenki.

 

A tervezett négyes torna helyett három versenyző mérte össze erejét szombaton a -60kg-os kategóriában: Meksz Alexa, Rácz Irén, és Nagy Fruzsina. Azonban a tervezett körbeveréses rendszert Fruzsink szabotálta. Ugyanis az első meccsen egy nagyon látványos forduló ütéssel kényszerítette térdre ellenfelét, és ezt követően TKO-győzelemmel zárta az összecsapást.

Viszont a látványos győzelem nem biztos, hogy jót tett Fruzsinak, hiszen Alexa nem tudta vállalni a folytatást a kiütést követően, így következhetett is a döntő, ahol Fruzsi így egy teljesen kipihent ellenféllel találkozhatott

A mérkőzés első menetében Rácz Irén volt job, a második felvonásban Fruzsina. Így a kiegyensúlyozott, remek küzdelem döntetlen eredménnyel zárult. Következhetett tehát a ráadás menet, ahol Fruzsi picit fáradtabb volt (nem csoda, hiszen ő ezen az estén már meccselt egy keményet), így Irén győzelmével zárult a torna.

 

Kiváló teljesítmény volt, és a gála legszínvonalasabb meccsei közzé tartozott Fruzsi mindkét harca!

 

Gratulálunk!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital