Hírek

Thor Junior ősszel is

A Thor Gym által létrehozott Thor Junior program idén ősszel is várja 1-7 éves korig a legkisebb gyerekeket. Németh Regina oktatónk továbbra is három csoporttal várja a szülők jelentkezését, akik szeretnék gyermekük fejlődését játékos mozgolódással támogatni, fejleszteni.

Passzold le a gyereket, de ne a számítógép előtt üljön

Lassan itt a nyári szünet, de nem szeretnéd, ha a csemetéd a lakásban gubbasztana a műszaki cikkek között? A Thor Junior segít megoldani a felügyeletet és még jó helyen is lesz gyermeked.

Bébiszitter helyett: játékos fejlődés gyerekeknek

A Thor Junior tavaszi akciója keretében szeretné szélesebb körben megismertetni szolgáltatását. Hozd el gyermeked és próbáljátok ki.

Milyen lehetőségeket rejt a Thor Junior

A Thor Gym gyermektorna programja lehetőséget biztosít azoknak a szülőknek a nyugodt testmozgásra, akik az edzésük idejére nem tudnak felügyeletet biztosítani gyermekük számára.

TEST TUDAT

A gyermeket érő kellemes és kellemetlen testélmények befolyásolják a testképének fejlődését. A testtudat azt a viszonyulást jelenti, amit a saját testünkről tudunk, gondolunk és érzünk, tehát a testséma is szervesen beletartozik ebbe. Rányomja bélyegét a gyermek megismerő tevékenységeire, amelyeken keresztül a világot felfedezi, és felépíti saját személyiségét. A testtudat hiányosságai tükröződhe

Apa kezdődik: megnyitott a Thor Junior

Vasárnap délután hivatalosan is megnyitotta kapuit a legapróbb hősök előtt a Thor Gym edzőterem.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital