Hírek

Passzold le a gyereket, de ne a számítógép előtt üljön

2014.06.18
Lassan itt a nyári szünet, de nem szeretnéd, ha a csemetéd a lakásban gubbasztana a műszaki cikkek között? A Thor Junior segít megoldani a felügyeletet és még jó helyen is lesz gyermeked.

A Thor Gym gyermekekre szakosodó részlege három turnusban indít egészség tábort a nyári szünidőben. Németh Regina, a program vezetője szerint ez egy kiváló lehetőség, hogy a leterhelt szülők szakszerű felügyeletet biztosíthassanak gyermeküknek. A tábor szervezői 2-től 13 éves korig várják a jelentkezőket.

A csemeték számtalan programon részt vehetnek a tábor során. A rendszeres játékos sportfoglalkozásokon kívül lesznek kreatív, úgynevezett tematikus napok, ahol képességfejlesztő és kézműves foglalkozások várnak a fiúkra és lányokra. Ezeken felül naponta lesz nyelvi foglalkozás, amelyen életkornak megfelelően tanulhatnak a gyerekek francia vagy angol nyelven.

A napközis rendszerű táborban reggel 8 órától délután 17 óráig tartanak a programok. Az ellátásra sem lehet panasz, hiszen a háromszori főétkezés mellett, kétszeri gyümölcsből álló étkezést is tartalmaz a program.  

A tábor teljes ára 29.000 forint, mely tartalmazza az étkezést, a belépőket a kaland parkba, vadasparkba, illetve az egyéb külső helyszínekre.

Thor Junior Egészség Tábor, időpontok:
06.23.-06.27.
07.14.-07.20.
08.04.-08.08.

Jelentkezés: Németh Reginánál a +36 (30) 527-8214-es telefonszámon vagy a Thor Gym-ben személyesen. Címünk 1113 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital