Edzések

Thor beavatás - The Recruit

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az edzéstervezésben és eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzéstervet is összeállíthassanak.

Athletic Body

A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

UST - Erő-állóképesség

E haladó kurzusban nem csupán a Thor Beavatás és az Athletic Body végzettjeit mozgatjuk meg. Jelentkezhet bárki, aki valamelyest biztonsággal mozog az edzőteremben. Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. A biztonsággal használt eszközök és megfelelően elsajátított gyakorlatok itt jól felépített intervallum- vagy köredzésekké, embert próbáló komplexek.

Kettlebell

A méltán népszerű eszköz bizonyította, hogy remekül megállja a helyét az erő, kitartás, alakformálás, a prevenció és rehabilitáció területein. A mi szemünkben azonban mégis csak egy darab vas, amit fel kell emelni.

PowerBuilder Training System

Erőemelő edzések egy izmosabb, erősebb fizikumért. A kurzus félprivát keretek között kerül megtartásra, egyéni edzéstervezésre épülő, 4-6 fős kis csoportokban. Akár kezdő, akár haladó vagy, itt egy Rád szabott program alapján, egy jó csapatban indulhatsz el az erő- és izomépítés útján.

Smartmoving

A testünk egy csodálatos "gépezet", ami tökéletesen működik ha megfelelően van hangolva. Ahhoz szeretnék tanácsokat, útmutatókat és ötleteket adni hogy hogyan is állítsuk helyre ezt a harmóniát, új megközelítéssel, tudatos rálátással.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital