Edzések

Smartmoving

A testünk egy csodálatos "gépezet", ami tökéletesen működik ha megfelelően van hangolva. Ahhoz szeretnék tanácsokat, útmutatókat és ötleteket adni hogy hogyan is állítsuk helyre ezt a harmóniát, új megközelítéssel, tudatos rálátással.

 

JÚLIUS 1-től a THOR GYM termeiben.

Az évek során amióta edzőként dolgozom nagyon sok ember mozgását figyeltem. Sokszor látok problémákat, akár amellett, hogy sportol az illető. Rengeteg ember szorul tartásjavításra, szenved hát és/vagy derékfájástól, rendelkezik egyéb mozgásszervi problémával akár már huszonévesen.(!) Ennek oka a megváltozott, modern életvitelünkben keresendő, nagyon nagyon keveset használjuk arra a testünket amire az teremtve lett. Mozgásra vagyunk teremtve de manapság leginkább csak ülünk. Az ülés mára népbetegséggé vált, megrövidíti a várható élettartamot, a legújabb kutatások szerint károsabb mint a dohányzás. A testünk egy csodálatos "gépezet", ami tökéletesen működik ha megfelelően van hangolva. Ahhoz szeretnék tanácsokat, útmutatókat és ötleteket adni hogy hogyan is állítsuk helyre ezt a harmóniát, új megközelítéssel, tudatos rálátással. A célom jobbá tenni a hétköznapjainkat a helyes mozgásminták átadásával. Szeretnék megtanítani egy olyan szemléletet, amiben mindenki számára egyértelmű hogy mit miért csinál, mire hat vele, miért van rá szüksége, hogyan tud bármi újat beépíteni az életébe. Mozogjunk a lehető legjobb test tudattal, a lehető legtöbbet. Értsük meg hogy minden egyes mozdulatunk számít, a sorban állás a bankban éppen úgy mint a boksz edzés vagy bármilyen más tréning, történjen az sportpályán, a természetben, edzőteremben, vagy bárhol. A tanításban óriási segítségemre van Pilates módszere, Robert Steinbacher munkássága (bodyArt, deepWORK ), és a Crossfit tapasztalataim.

 

 "Az edzésed mindig többet adjon mint amennyit elvesz."

 

Célom az életminőséged javítása a mozgás által. Hogyan is működik a folyamat?

 

Állapotfelmérés: Átnézzük az alap mozgásmintákat, felmérjük az ízületek mozgástartományát, a törzserőt, a gerinced hajlékonyságát, teszteljük mennyire működőképesek az izmok. Ha arra is nyitott vagy átbeszéljük hogy az aktuális élethelyzetedben hogyan tudnád a legtöbbet kihozni magadból. Mindezt egy kiértekelés is kíséri, melyhez igazítjuk a programodat!

Edzéstípusok:

Rehabilitáció: Mozgásszervi bántalmak esetén, műtét után, tartásjavítás céljából.

 

Pilates: Zseniális rendszer mely a mélyen lévő izmokat cèlozza meg amelyek elsődlegesen felelnek a mozgató rendszerünk stabilitásáért. Véleményem szerint az első és legfontosabb amit tanítani kell és kellene már gyermekkortól.

 

BodyArt: Mozgásanyagában minden benne van, amire manapság szükségünk van. Vesz elemeket többek között a jógából, gyógytornából, a japán Do in rendszerből. Nyújtja a rövidülésre hajlamos izmokat és erősíti azokat amelyek könnyen gyöngülnek. Légzéstechnikájának köszönhetően relaxációs hatása is van, feltölt egy nehéz nap után. Fejleszti az erőt, az állóképességet, a hajlékonyságot, a stabilitást, türelmessé és tudatossá tesz az edzésben.

 

Időpontok: Előzetes egyeztetés alapján az r.zsuzsanna87@gmail.com címen.

Thor Gym ÚJBUDA: Kedd és csütörtök: (07:00-10:00 valamint 15:00-20:00 között)

Thor Gym ZUGLÓ Hétfő-szerda-péntek délelőtt: (07:00-10:00)

Thor Gym ANGYALFÖLD Hétfő-szerda-péntek délután: (15:00-19:00)

 

Árak:

Állapotfelmérés: egyszeri alkalom, mely tartalmazza a kiértékelést is: 14.900, Ft

Személyi edzés: 4.000,- Ft, terembérlet köteles (14.900,- Ft / 30 nap)

Kiegészítő (Thor Gym bérlettel rendelkezőknek, vagy AYCM kártyával), Napi kiegészítő jegy: 2.900,- Ft

 

Részletekért és bővebb információkért keress az r.zsuzsanna87@gmail.com címen