Becher Kristof

Thor Fmt edző

Becher Kristof edzésnaptára

Időpont Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
07:00   UST   UST UST
08:00          
17:00 UST   UST   UST
18:00 UST TB UST TB UST
19:00 UST UST UST UST UST
20:00   UST   UST UST
21:00   UST   UST  

Születési hely: Németország, Bad Urach

Születési idő: 1992. 07.09
Magasság: 180cm
Súly: 75 kg
Szakterület: Funkcionális edzés, erő- és kondicionálás, erőnléti edzés sportolóknak, táplálkozás, testépítés
Órák: Beavatás, ATH, UST és személyi edzések


Kedvenc gyakorlat: nincs   
Legjobban utálom: nincs
Sportmúlt: Natural testépítés, Küzdősportok, Kézilabda
Kedvenc sportoló: Muhammad Ali, Fabian Buchert

Példaképek a szakmából: Michael Boyle, Kelly Starrett, Dan John, Tanos Bálint, Stuart McGill

Képzettségem: Testnevelési Egyetem: Sportszervező // Testépítés és fitnesz sportedző // THOR FMT level 1. // Suspension trainer // Kettlebell instructor // Gimnasztika // CFSC Level I.

Bemutatkozás:

Lassan 3 éve csatlakozhattam a Thor Gym edzői gárdájához. Elsőre kissé furának tűnhet a nevem, mivel Németországban születtem, és német származású vagyok. Itt jön a kérdés általában: "akkor miért is vagy itt?" Azért mert megtaláltam azt a hivatást, amit imádok csinálni, egy olyan közegben ahol a fejlődés nem csak a vendégeink számára lehetőség, hanem számomra is, mint edzőnek. A hivatásom nem abban merül ki, hogy besétálok a terembe és megtartom az edzéseket. Ez sokkal több. A kocsiban ülve, ebédnél, lefekvéskor általában a gondolataim az edzés körül forognak. Szinte mindig. Igyekszem fejlődni és képezni magam, úgy gondolom, hogy csak így lehetek jobb, ami a vendégeim számara azt jelenti, hogy ők is fejlődésben maradnak. Szabadidőm nagy része is az edzésről szól: olvasok, szemináriumokra járok, továbbképzésekre.

Ezek mellett persze a hitelességhez edzésben is kell maradnom, mert lassan lehagynak a tanítványaim ( vannak már páran, akiknek sikerült és nyilván nem prédikálhatok valamiről ha nem gyakorlom azt). Ìgy a funkcionális edzés elvei szerint edzek én is, miután felismertem, hogy nem minden a külső és alábbhagyott a testépítés iránti lelkesedésem.

Ami azóta történt: egészség és teljesítmény, ha ezek a pillérek megvannak, úgyis jön az optika is, amennyiben ez egy egészséges életmóddal társul. Egy ideje újra gyakorlom a harcművészetet is. Szeretem azt, hogy a testem ura vagyok, hihetetlen számomra, hogy sok ember nem érzi ezt át, nem képes megfelelő minőséggel mozogni, pedig az az érzés, hogy szinte bármit képes vagyok megcsinálni, egészen elképesztő. Ezt meg kell tapasztalni, s ebben maga az út a lényeg! Amikor napról-napra, hétről-hétre erősebbé, ügyesebbé válsz, olyan dolgokra leszel képes, amiről pár hónapja még álmodni sem mertél.

A maradék időmet párommal töltöm, zenét hallgatok, utazom, olvasok.

Mikor NE válassz engem?

- Ha nem tudsz más emberekkel együttműködni

- Ha nem akarod igazán

- Ha nem látod be, hogy különböző célok elérésére idő kell

- Ha nem tudod élvezni a folyamatot

- Ha azt hiszed, nem számít a minőség

- Ha inkább otthonról nézed a sportot

- Ha nem számít az egészséged

- Ha számodra fontosabb a kvantitás, mint a kvalitás

Amennyiben úgy érzed, az előbbiek rád vallanak, ne is olvass tovább!

Mivel ezeket a sorokat is olvasod, így bizonyára változásra vágysz és tudod, hogy közös munkával és erőbefektetés mellett képes vagy változást elérni és fejlődni. Ùgy gondolom, hogy csapatjátékos vagy és tudunk együttműködni.

Mire számíthatsz? - mozgásjavítás - alapvető emberi mozgások megtanítása, újratanítása, korrigálása - teljesítménynövelés (képességek fejlesztése) - mobilitás javítás - erő, állóképesség javítása, fejlesztése - testsúlycsökkentés-növelés (testzsírszazalék-izomtömeg) - egészséges életmód, coaching - hasznos tippek és praktikák, hogy elérd a céljaid - rugalmasság - edzés, edzés, edzés ami rád van szabva.

Várlak szeretettel, hogy együtt dolgozhassunk a te céljaidért!

Ahol megtalálható vagyok:

https://www.facebook.com/BecherKristofThorFMT/

 

ÉRDEKLŐDÖM, JELENTKEZEM KRISTOFHOZ ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital