BozókiGergő

Thor Fmt edző

Bozóki Gergő edzésnaptára

Időpont Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
07:00 UST   UST   UST
08:00 UST   UST   UST
17:00 UST UST UST UST UST
18:00 UST UST UST UST UST
19:00 UST UST UST UST UST
20:00 UST   UST   UST
21:00 UST   UST   UST

Születési hely: Vác

Születési idő: 1993.01.12.
Magasság: 184 cm
Súly: 105 kg
Szakterület: erő-és állóképességfejlesztés, funkcionális testépítés, erőemelés, kondicionálás, étkezés
Órák: Thor Beavatás, Athletic Body, UST

Képzettségem: Fitness Instruktor // THOR FMT level 1. // FMT level II. kettlebell instructor


Kedvenc gyakorlat: guggolás, húzódzkodás, katonai nyomás
Legjobban utálom: minden, gépen végzett izolációs gyakorlat
Sportmúlt: kajak, saját testsúlyos edzés, erőemelés
Kedvenc sportoló: Bíró Balázs, Horváth Péter, Kulcsár Dávid, Bryce Lewis, Yuri Van Gelder

Példaképek a szakmából: Tanos Bálint, Mike Tuchscherer, Dan John

Bemutatkozás:

Lassan fél éve csatlakoztam a Thor Gym remek edzői gárdájához. Előtte már dolgoztam edzőként, de itt döbbentem rá, hogy ez nem egy szakma, hanem hivatás, s itt a helyem. 

Gyakorlatilag az életem szinte teljesen az edzésről és a sportról szól: amikor felkelek, amikor a villamoson ülök, de néha még zuhanyzás közben is ezen gondolkozom. Mindennaposak az önképzések, a folyamatos konzultációk, hogy a szakmámban egyre jobb lehessek.

Kiskoromtól kezdve edzek: kajakoztam, fociztam, úsztam, karatéztam, de számomra a legmeghatározóbb szemléletet a saját testsúlyos edzés és az erőemelés adta.

Viszont elgondolkodtam azon, hogy miért ne lehetne e kettőt egyszerre is csinálni? Sőt, akár még ki is egészíthetném őket!

Ekkor találkoztam a funkcionális edzés alapelveivel, s egyből beleszerettem ebbe a világba.

Magával ragadott a sok új gyakorlat, s azóta az edzéseim is teljesen átalakultak.

Természetesen még mindig csinálom az erőemelő fogásnemeket, de ez kiegészült sajátsúlyos elemekkel, valamint rengeteg belles és felfüggesztéses gyakorlattal.

Nagyon fontosnak tartom az edzői hitelességet, mely számomra nem abban merül ki, hogy valami huszadrangú testépítő versenyen agyoncuccolva, leepillált, kibarnítózott testtel elér valaki egy 4. helyet (az 5-ből), majd utána veri a mellkasát.

Sosem azért edzettem, hogy jól nézzek ki, s a tanítványaimat is erre bíztatom: az edzésben az elsődleges cél az egészség megőrzése és a teljesítmény növelése legyen! A külső ezekkel úgyis alakulni fog.

Óráimon néha kicsit bohókás vagyok, de többnyire szigorú és kemény.  Aki volt már nálam edzésen, az tudja, hogy nem tűröm, ha a tanítványaim szabálytalanul csinálják a gyakorlatokat, vagy ha nem járnak rendszeresen. Szerintem valamit vagy csináljunk komolyan, vagy sehogy. 

Minden rossz mozdulatot igyekszem javítani, s csak akkor engedem a gyakorlatot nehezíteni, ha a könnyebb verzió már kifogástalanul megy.

Ennek ellenére az órák jó hangulatban szoktak telni, sok nevetéssel, beszélgetéssel, s közben szépen formálódik a csapat.

A közösség erejét nem tudom eléggé hangsúlyozni; rengeteget tudunk egymástól tanulni, vagy épp motiválódni. Igyekszem ezt különféle programokkal is feldobni.

Ezek az események természetesen a termen kívül kapnak helyet, de a jó hangulat mindig garantált. Fontosnak tartom, hogy ne csak az edzés kössön össze minket, hanem a személyes vonatkozások is.

Szakmámban maximalista vagyok. Ez részben annak köszönhető, hogy gyerekkoromban volt egy kiváló kajakedzőm, akinél a törődés, az odaadás, a fejlődés mindennél fontosabb volt. Számos korábbi gyengébb mentorom mellett egy színfolt volt, és bár akkor még nem gondoltam, hogy valaha edző leszek, szerettem volna ebben hasonlítani rá.

A másik két pozitív példának a szüleimet mondanám, akik mindketten vezető pozícióban vannak, olyan szakmákban, melyekben teljes erőbedobással lehet csak érvényesülni, de ők minden egyes nap megteszik ezt, toronymagasan túlszárnyalva kollégáikat. Ilyen példák mellett én sem loboghatok takaréklángon.

Félig műszaki ember lévén fontosnak tartom a precízséget, s a folyamatos fejlődést. Elégedettséggel tölt el, ha látom, hogy a tanítványaim haladnak előre, s ezért én is minden tőlem telhetőt próbálok megtenni.

Várom jelentkezésed, ha egy sokoldalú, vidám közösség tagja szeretnél lenni, ami baromi jól fejlődik, mindig kész a kihívásokra, nem az egója simogatásáért edz, s hallgat az edzőjére!

 

Ahol megtalálhatsz:

Instagramon:

https://www.instagram.com/gergobozoki/

 

ÉRDEKLŐDÖM, JELENTKEZEM GERGŐHÖZ ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital