SzigligetiAttila

Kettlebell, Primal Move

Szigligeti Attila edzésnaptára

Időpont Hétfő Kedd Szerda Csüt. Péntek
07:00-08:00  
17:00-18:00        
18:00-19:00
19:00-20:00
20:00-21:00  
21:00-22:00  

 

StrongFirst Girya II. (kettlebell)
StrongFirst Bodyweight (saját testsúly)
SrongFirst Lift (barbell)
Primal Move (Foundations II., Kids, Breath)
SMR System oktató
CK-FMS szakértő, Z-Health Tréner (R)
K-Active Training Advanced terapeuta
Civilben - coach, pszichológus

Bemutatkozás

Messziről érkeztem a sport világába. Tanítani és mozogni mindig is szerettem és utóbbit gyerekkorom óta űzöm is különböző sportágakban. Egy konkrét sérülés után kerültem közelebb a kettlebellhez és fogott meg annyira a mozgás, hogy azt mondjam ezt tanítani is szeretném. Ezek után lettem oktató, ahol hamar beláttam: ez nem egy út vége, épp ellenkezőleg. Ekkor kezdtem el a saját ismereteimet mozgás és rehabilitáció kérdéseiben fejleszteni, mert rájöttem mennyi mindent nem tudok még. Mára több, mint 20 ilyen irányú kurzussal a hátam mögött, még mindig találok újabb és újabb gyöngyszemeket, amikkel fejleszteni tudom a tudásom.

Filozófiámban az életen át tartó tanulás és fejlődés, központi elem. Ezt nem csak magamtól, de a tanítványoktól is megkövetelem. Másik ilyen kardinális pontom, a minőségi mozgás, mert erős, gyors vagy csak simán sok mozgást is jó mozgásra lehet alapozni, ha ez nincs meg, akkor a dolog nem fenntartható és jönnek a sérülések, kompenzációk. A Thor-on belül is én képviselem ezt a szemléletet leginkább és az igyekszem az eddig megszerzett tudásomból a lehető legtöbb információt átadni a tanulóimnak. Azon leszek, hogy úgy menjenek haza minden alkalom után - azon túl, hogy remekül érezték magukat a közösség és a hangulat miatt - hogy rengeteg új dolgot tudtak meg magukról. Amiket a hétköznapjaikba beépítve később is egészségesebben és jobb közérzettel vehessék fel a harcot a mindennapok kihívásaival szemben.

A Kettlebell Dózis csapatát vezetem lassan 5 éve az edzés világában, ahol a csapatépítésen és a közösségi támogatáson van a hangsúly a hagyományosan kemény edzéseken felül.

A privát életben végzett pszichológus vagyok, ezt a tudásomat pedig a coaching praxisomban igyekszem kamatoztatni, ahol embereknek segítek a saját erőforrásaikat felismerve, felfedezve az akadályaikat, problémáikat megoldani - legyen az privát vagy üzleti életből származó dolog. A szememben minden ember egy értékes és sokszor még csiszolatlan gyémánt, akiből ha kihozzuk a benne rejlő potenciált, akkor elképesztő teljesítményre képes. Én azért vagyok itt, hogy lefaragjam a fölösleget ehhez - szó szerint vagy átvitt értelemben. Ehhez természetesen kapcsolódik az edzés, mozgás, táplálkozás világa a pszichológián és coachingon túl is - épp ezért én az egész embert nézem holisztikusan, egységben. Ha az egyik pilléren változtatsz jönni fog vele a többi is, csak az a kérdés melyikből nyerheti a tanítvány a legtöbbet a befektetett energiájáért.

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital