Hírek

Szakmai konferencia felhívás

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezzük a szakmai konferenciát, ahol a funkcionális edzés képviselőinek és különböző irányvonalainak kívánunk lehetőséget biztosítani, hogy megoszthassuk egymással a tudásunkat. Azonban most valami mással, újjal szeretnénk előrukkolni.

Válj beavatottá

Június végétől ismét BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le te sem!

A regisztráció elindult, válj edzővé

Ősszel ismét FMT Level I. szintű funkcionális edzőképzéssel várunk! A minőségi funkcionális edzések méltó képviselőinek biztosítunk lehetőséget. Gyakorlati tudás, minőség, elérhető áron. Mire vársz még?

Közeleg a Pünkösd

Újabb rendhagyó napok elé nézünk, ám a szokott módon most sem kell edzés nélkül átvészelni a szabad hétfőt.

A funkcionális edzésről

Mi fán terem a funkcionális edzés? Mi is a minőségi mozgás? Mire törekszünk mi a Thor Gym-ben? A legfontosabb pedig: milyen előnyöket biztosít számodra ez a mozgásforma?

Rafting 2019 Bovec

Régóta szervezünk programokat, sokfelé jártunk, sokmindent kipróbáltunk az évek során, de úgy látszik, hogy a nagy favorit mindig visszatér. Így negyedik alkalomra kanyarodva nem gondoltuk volna, hogy 2019-ben is megél egy újabb kört.

Május 1

Szerdán ismét egy munkaszüneti nap jön, de edzeni természetesen várunk!

A Thor Gym újabb évfordulót ünnepelt

Szombaton a hagyománynak számító csapatversenynek adott otthont az újbudai termünk. Hiszen mi így ünneplünk, nem is akárhogyan sikerült.

Miért válaszd a kettlebell képzésünket

Nagy Rékával beszélgettünk, aki mesélt magáról, s megosztott pár érdekes gondolatot. Ha érdekel a bellezés, akkor ne maradj le!

Nyáron is funkcionális edzőképzés

A 12. FMT Level I. funkcionális edzőképzés kerül meghírdetésre. A cél, hogy a minőségi funkcionális edzések méltó képviselőinek biztosítsunk lehetőséget a piacon. Gyakorlati tudás, minőség, elérhető áron. Mire vársz?

A sikerhez az alázat a legnemesebb út

Sokszor tapasztalható, hogy a sportban sikeres és külsőleg hiteles emberek elszállnak maguktól. Bencze Attila, funkcionális edzőképzésünk hallgatója azonban követendő példa, ha a hozzáállásról és értékekről ejtünk szót.

Újbudán április végétől Beavatás

Közeleg a nyár, ideje ráfeküdni a munkára! Még nem késő, hogy formába lendülj! Azonban ne csupán a nyár miatt vágj bele, hanem az életminőség javításáért is. Minőségi edzések, egy bevált programmal.

Az FMT képzés, CF szemmel

Mindig pikáns, ha valaki más sport területéről érkezik hozzánk. Méginkább izgalmas, ha az egyik leginkább rokon sportág szerelmese osztja meg tapasztalatait. Halmi Zsófival beszélgettünk.

Thor Kettlebell Instructor képzés

Áprilisban ismét egy izgalmas képzés! A kettlebell és a girja napjaink egyik legnépszerűbb eszköze. Ám amilyen egyszerűnek tűnik, épp annyira összetett ismereteket igényel. Mélyedj el az eszközhasználatban és edzéstervezésben.

Hallgatóink bemutatását folytatjuk

FMT Level I. funkcionális edzőképzésünk hallgatóinak bemutatását folytatjuk. Céltudatosság, határozottság és vidámság, azaz Abonyi Ádám.

Takács Zsuzsa bemutatkozik

FMT Level I. funkcionális edzőképzésünk hallgatóinak bemutatását kezdjük egy különleges lánnyal, aki sok helyen élt már a világban, mégis azért tért haza, hogy edző legyen.

Ünnepek ellenére is maradj edzésben

Lássuk mivel kedveskedünk nektek az ünnepi készülődés időszakában, illetve azt, hogy mikor tudtok edzeni a rendhagyó napokon. Melyik termünk, mikor tart nyitva.

Funkcionális edzőképzés januárban

Immáron a 11. FMT Level I. képzés indul el év elején, azzal a céllal, hogy a minőségi funkcionális edzések méltó képviselőinek biztosítsunk lehetőséget a piacon. Gyakorlati tudás, minőség, elérhető áron. Mire vársz?

Rendhagyó napok, hosszúhétvégék: Nyitvatartási idő

A következő időszakban lesz két szombati munkanap, illetve két 4- napos hétvége is. Lássuk miként alakulnak a nyitvatartási rendek termeinkben.

A funkcionális edzés helye a rekreációban

A Thor Gym-et Hosszú Szilárd és dr. Tanos Bálint képviselte a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencián, ahol sok eddig tisztázatlan dolgot sikerült helyes mederbe terelni. Ám mi is volt a téma?

Komendánt Endre bemutatkozása

Sorozatunkban az FMT Level I.-es funkcionális edzőképzésen résztvevő hallgatókkal ismerkedhettek meg. Ki, miért választotta ezt az utat, milyen célokkal vágtak bele? Ahány hallgató, annyi történt, s persze épp annyi féle cél is vezérli őket.

Fenyvesi Péter bemutatkozása

Sorozatunkban az FMT Level I.-es funkcionális edzőképzésen résztvevő hallgatókkal ismerkedhettek meg. Ki, miért választotta ezt az utat, milyen célokkal vágtak bele? Ahány hallgató, annyi történt, s persze épp annyi féle cél is vezérli őket.

Szeptembertől új, kezdő csoportok várnak

BEAVATÁS - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres?

Nyáron is várnak új csoportok

Tombol a nyár, meleg van, nyaralás is időszerű, s amúgy meg kényelmes a kanapén feküdni. Azonban ha zavar a felesleg, ami miatt már most szorongsz a strand miatt, vagy éppen fontos az egészséged, s zavar, hogy alig kapsz levegőt amikor meg kell mozdulni, akkor ne a kényelmes utat válaszd! Magad miatt ne tedd!

Bemutatkoznak edzőképzésünk hallgatói

Az FMT Level I-es képzésen résztvevő hallgatókkal ismerkedhettek meg. A sort indítsuk Németh Orsival.

Pünkösdkor edzés

Mi várunk Téged pünkösd hétfőjén is! Ne lazsálj!

THOR RAFTING 2018

A várva várt esemény, ezúttal meghirdetésre kerül. A legizgalmasabb programra immáron tudtok jelentkezni! Sőt ha gyorsak vagytok, igen kedvezően.

Thor Academy idei képzései

A 2018-as évben tovább nőtt képzéseink népszerűsége, most összefoglaljuk nektek, mikre számíthattok, hogy időben tudjatok tervezni. Mottónk, hogy a "minőség és szakmaiság mindenek előtt".

Nyár elején is Mobility szeminárium

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

Hosszúhétvégén is nyitva leszünk

Közeleg egy újabb négy napos hétvége, mely során nem kell kihagynod egy edzést sem. Alább olvashatod milyen időbeosztással várunk!

Májusban az erőedzés szentháromsága

BIG3 szeminárium: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Kettlebell Instructor képzés

Májusban ismét egy izgalmas képzés a Thorban! A kettlebell és a girja napjaink egyik legnépszerűbb eszköze. Ám amilyen egyszerűnek tűnik, épp annyira összetett ismereteket igényel.

HRT – Heart Rate Training

Egy új képzés a Thor Gym szervezésében. Mennyire fontos az egészségünk? Hozzájárulhatunk-e az élettartamunk maximalizálásához? Nem csak sportolóknak, hiszen egy ülőmunkát végző számára ugyanúgy fontos a téma, mint egy atlétának. Javíts az esélyeiden!

Kezdő csoportok Májusban!

Közeleg a nyár, de legyünk őszinték: Régen rossz, ha csak emiatt kezded el az edzéseket. Mert a kampányszerű lendület hamar elillan, s nem vezet tartós eredményhez. Mi hiszünk abban, hogy az egészséged sokkal értékesebb, s abban, hogy sokan vagyunk, akiknek nem a látszat-megoldások, vagy tüneti kezelés kell, hanem tartós eredmények. Ez az igazi siker!

FMT Level I. - Funkcionális edzőképzés nyáron

A januári képzést követően a sok érdeklődő miatt már most meghirdetjük a nyári képzést. Hogy miért érdemes bvelevágnod, arról alább olvahatsz!

Beszélgetés Dr. Tanos Bálinttal

Szakmai vezetőnkkel beszélgettem, mely diskurzus fókuszában a HRT szeminárium állt. Az új kurzus lehetőséget ad, hogy kicsit más szemszögből tekintsünk a mozgásra. Hiszen mindünknek fontos az egészségünk megőrzése.

Bevezetés a saját testsúlyos gyakorlatokba - Street workout

Egy egész napos képzésre invitálunk, mely során ízelítőt kaphatsz a streetworkout világbajnoki bronzérmes Szarka Ákostól, hogy miképpen érdemes elkezdeni a saját testsúlyos gyakorlatokat.

2018 Programterv

Az éves programtervünk, oktatás, outdoor, versenyek és kihívások.

Dékány Dominika is leült velünk beszélgetni

A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak. A sorozat negyedik része.

Szentes Balázs a közösségről

A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak. Folytatjuk a sorozatot.

Az év edzője

A szakmai vezető, a back office, illetve a Ti szavazataitok alapján került kihirdetésre az első Functional Training Awards díjkiosztóján, hogy mely edző az, aki rászolgált a 2017-es évben az év edzője megtisztelő címre. Szentes Balázzsal beszélgettünk ennek apropóján.

Thor B'Day Cup '18

Február 24-én került megrendezésre a Thor ötödik születésnapja alkalmából a csapatverseny, mely az V. Thor BDay Cup névre hallgatott. Remek hangulatban sikerült egy igazi ünneppé varázsolni a rendezvényt!

Márciusban ismét Beavatás

Nem, mi nem teszünk hangzatos ígéreteket! Nem ígérünk csodákat! Egyszerűen nem hazudhatjuk, hogy egyik napról a másikra eléred a céljaidat! Kemény munka kell, kitartás! Enélkül nem megy! Azonban immáron 5 év tapasztalatával a hátunk mögött és többszáz elégedett ügyféllel kijelenthetjük, hogy működik a program! Próbáld ki te is!

Márciusban Mobility szeminárium

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

Szavazás indul

A Thor gála legjobban várt eseménye a díjátadó lesz. Ehhez elindulnak a szavazások, s számítunk a véleményeitekre. Döntsetek ti, kik érdemlik meg leginkább az elismeréseket, s kik részesüljenek abban az élményben, hogy 200 ember vastapsa közepette sétálhatnak ki a pódiumra. Lássuk a jelölteket.

A csillogás estéje

Február 24-én rendezzük meg az éves Thor Gálát, mellyel remélhetőleg egy remek hagyományt teremtünk. Egy közösség, egy feledhetetlen este, remek ételek, italok, buli a javából, s persze az est fénypontja: A díjátadás! Mert egy kis csillogás mindenkinek jár…

Csapatverseny 2018.02.24

Az év első komoly megmérettetése. 3 fős csapatok, 5 fealadat... Kik viszik el a fődíjat?

Hammer of Thor díj

A februári Gála díjátadóján kerül először átadásra a Hammer Of Thor díj. Lássuk kik is a jelöltjeink,akikre szavazhattok.

Ismerjétek meg Osvalda Norbertet

Az FMT Level I-es képzésünk újabb hallgatóját ismerhetitek meg. Emígyen kell az élet minden területén példamutatóan teljesíteni!

Legnépszerűbbek első felvonás

A Thor legnépszerűbb embere díjra társaitokat a teljes közösségünk (mind az öt termünk) vendégei közül jelölhettétek két héten keresztül. Most bemutatjuk a 9, legtöbb ajánlást kapott kitüntetetett.

My Story díj első története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

My Story díj második története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

My Story díj harmadik története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

My Story díj negyedik története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

My Story díj ötödik története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

My Story díj hatodik története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

My Story díj hetedik története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

My Story díj nyolcadik története

A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

Spirit of Thor Újbuda

Február 24-én Thor Gála, ahol átadjuk a Spirit díjakat. Ismerjétek meg a termünk jelöltjeit, akik várják szavazataitokat!

Újbuda valkűrjei

A Thor gála legjobban várt eseménye a díjátadás lesz, ahol többek között az év pultosának járó elismerést is átadjuk. Ismerjétek meg hát az újbudai jelölteket.

Védjegyek és brand védelem

Mint minden minőségi brand esetében, nekünk is fontos, hogy a védejegyeink használatával ne élhessenek vissza.

Thor Gála 2018

Egy közösség, s egy egyesület életében minden évben jelentős pillanat, mikor az adott esztendő kiemelkedő teljesítményeit díjazzák. Ezért év elején, a Thor születésnapján ünnepeljük meg vendégeinket, edzőinket. Mindezt persze veletek közösen!

Bemutatkozik Bíró Kornélia

Az FMT Level I.-es képzésünk hallgatóinak bemutatását Nellivel folytatjuk. Miért is vágott bele a tanulásba? Mik a céljai?

Bemutatkozik Marton Dániel

Dani az egyike azon hallgatóknak, akik nem az álláslehetőség miatt jelentkeztek a képzésre, hanem a tudás bővítése a legfőbb cél. Ráadásul nem kis távolságot hajlandó megtenni mindezért...

Január a változás hónapja – Beavatás, kezdő csoportok

Lassan beköszönt 2018, s jönnek a január elsejét illető fogadalmak is. Mi pedig megadjuk a lehetőséget, hogy valóra is váltsd azt, amit megfogadtál! Túl az év végi hajtáson, ideje új lendületet venni, s felpörögni! Legyen 2018 az év, mikor elindulsz a régóta tervezett úton!

Foreign languages Course - Idegen nyelvű kezdő csoportok

THOR Beavatás, rookie course in English languages!THOR Beavatás auf Deutsch! Einführung, ein achtwöchiger Einführungskurs in die Welt des Functionalen Trainings.

A Thor legfittebbjei 2017-ben

December első hétvégéjén volt a hagyományok szerinti Thor kupa, melyen remek egyéni teljesítményeket láthattunk. A remek hangulatú versenyt követően az erőemelés hétvégéje is lezajlott, így a két kihívást követően kiderült az is, hogy kik lettek idén a legfittebbek a Thorban.

Ünnepi nyitva tartás

Közelednek az Ünnepek, lássuk hát miképpen tudtok edzeni ebben az időszakban.

Jövőt, értéket ajándékba

Ha valóban olyan ajándékot adnál, ami értékálló, s amivel nem csak pillanatnyi örömet szerzel, de egy teljes jövőképet is biztosíthatsz szerettednek...

Fodított hét december végén

Akasztják a hóhért… A tavalyi nagy sikerű fordított hét keretén belül újfent tarthattok edzést, a Mesterek pedig kénytelenek lesznek engedelmeskedni a tanítványoknak.

Interjú a Thor legfittebb emberével

Jelenleg Merk Ádám a Thor legfittebb embere. Meglátjuk, hogy a következő másfél hétben le tudja-e bárki taszítani a trónról. Ám ehhez neki is lesz egy-két szava... Ahogy most hozzánk is akadt pár.

Interjú Sárvári Gergővel

Igyekszünk tárgyilagosan kommunikálni minden esetben, azonban engedjétek meg, hogy több összetevő miatt most kivételesen egy kicsit személyesebb interjút is közöljünk.

Lehetőség - FMT Level I. Funkcionális edzőképzés

Kijelenthetjük, hogy telítetté vált az edzői piac az elmúlt években. A termek tele vannak személyi edzőkkel. Nagyon nehéz helyzetben van az, aki most szeretne elindulni, s helyet teremteni magának a piacon. Ráadásul nem csupán helyet kell találnia, de a biztos jövő felépítése is időigényes folyamat, melyhez tartalékok, s befektetés szükséges. Ebben (is) különleges, amit mi kínálunk…

Thor kupa 2017 - Feladatok, valamint kategóriák

A 2017-es Thor kupa utolsó meghirdetett feladata, valamint a Rookie és Pro kategória részletei.

Kérdőívek

Köszönjük, hogy a kérdőívünket kitöltöttétek, nagy segítség ez számunkra, s örömmel látjuk, hogy partnerek vagytok abban, hogy az információkkal segítsétek a közös építkezést. Most röviden összefoglaljuk, mik voltak a visszajelzések.

THOR Kupa 2017 - második feladat

Nem csupán a második feladat kihírdetéséről adhatunk hírt, hanem arról is, hogy idén egy kis változtatás történt: Rookie, avagy kezdő , valamint Pro, avagy haladó kategória szerint tudtok jelentkezni.

Challenge 24

Hétvégén nem szünetelt az edzés a Thorban, volt program bőven: Egy teltházas Mobility szeminárium mellett egy új kezdeményezésnek adtunk otthont: 24 órán keresztül edzés. Ha van nemes kihívás a szervezet részére, akkor ez bizony annak minősül. A szervezővel, Szentes Balázzsal beszélgettünk a sikeres kihívásról.

Interjú Szakál Gergő Jánossal

Régóta jár hozzánk egy kisebb kihagyással tarkítva, de annál nagyobb lelkesedéssel és elhivatottsággal. Megmászta a Thor rendszer lépcsőfokait (Beavatás, Athletic Body, UST), végigcsinálta a múlt hétvégi Challenge 24 nevű huszonnégy órás kihívást, és további célok lebegnek a szeme előtt.

PT szeminárium

Eddig két sikeres szemináriumon túl vagyunk. Bacskai Kata két gyógytorna témájú szemináriuma ismét a műsoron. Fáj valami, problémáid vannak? Vagy csupán szeretnéd megelőzni?

Bevezetés a saját testsúlyos gyakorlatokba

Egy egész napos képzésre invitálunk, mely során ízelítőt kaphatsz a streetworkout világbajnoki bronzérmes Szarka Ákostól, hogy miképpen érdemes elkezdeni a saját testsúlyos gyakorlatokat.

THOR Kupa 2017 - első feladat

Egykezes deadlift - avagy 3 percig kőkemény teszt alá kerül a fogáserőd...

Januárban ismét Funkcionális edzőképzés

A folyamatban lévő FMT Level I. funkcionális edzőképzésünk nagy sikerét tekintve meghirdetjük az év eleji képzési időpontot. Várunk mindenkit, aki valós szakmai hozzáértést szeretne elsajátítani, aki végre elindul a régóta áhított edzői pálya felé, vagy aki edzőként szeretné bővíteni tudástárát, hogy a piac legdinamikusabban fejlődő ágának profi képviselője lehessen.

THOR Kupa 2017

A szokásokhoz híven idén év végén is versenyt szervezünk, ahol kiderül, hogy ki lesz a Thor legfittebb embere 2017-ben. Mutasd meg, hogy mennyit fejlődtél, s mérd fel az erődet, gyúzd le saját magad! S ki tudja, ezzel talán mindenki mást is magad mögé utasítathatsz…

Október 30.-tól Új Beavatás csoportok várnak

A szeptemberi kezdő csoportjaink igen hamar telítődtek, minden eddiginél népszerűbb volt a program, ami immáron lassan 5 évre tekint vissza. Idén utoljára indítunk Beavatás kurzust, így mielőbb jelentkezz, ha nem szeretnél várni 2018-ra.

ÚT A SZAKMAI ELITBE avagy a THOR SZAKMAI ÉLETPÁLYA PROGRAM

Biztosan hallottál már a képzési rendszerünkről, nem csoda, hiszen minden csatornán igyekeztünk eljuttatni hozzád a THOR FMT-t, sokszor megjelent ilyen vagy olyan képpel egy csomó írással. Ami eddig elmaradt, az a rendszer átfogó bemutatás. Igazság szerint ez azért van, mert bár hittünk benne de úgy gondoltuk, hogy a második lépéseknek csak 2o16 vagy 2o17-ben lesz létjogosultságuk.

Thor mozi - Ragnarök premier

A THOR Ragnarök című film premier vetítésére kibéreltünk egy mozitermet, ahol zártkörű vetítés lesz: Csak a Thor közösség számára lesz kibérelve a terem! Nézzük meg közösen kedvenc Marvel hősünk harmadik kalandját feledhetetlen hangulat közepette.

Thor BEAVATÁS, THE RECRUIT ENGLISH language course

We create the well known course "Beavatás" in ENGLISH language for english speaking guests.

Novemberben is Mobility szeminárium

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

Két éve az álmok útján

Tisztán emlékszem, amikor 2015 nyarán egy napsütéses délelőttön találkozóm volt: Telefonon érdeklődött egy fiatal srác az edzőképzésünk felől. Ismerős volt a neve, hiszen hozzánk járt edzeni, s a telefonon keresztül rendkívüli határozottságot és intelligenciát sugallt. Céltudatossága egyből szimpátiát váltott ki. Szentes Balázsról van szó, aki már két éve erősíti az edzői csapatunkat.

Az én Thor Gym-em Fotópályázat

Napok óta készül a Galérián… és most eláruljuk, hogy mi a lesz a funkciója:

FMT Level II. - Suspension trainer képzés

THOR FMT Level II. képzésünkön a felfüggesztéses eszközök világába kalauzolunk el! Nem csak edzőket várunk, hanem bárkit, aki mélyebb betekintést szeretne az eszközök használatába.

Total Body Transformation

Új program a Thor Gym közreműködésével: Sinka Miléna életmód tanácsadó elméleti tanácsokkal, a Thor és Szarka Ákos pedig edzésekkel segít, hogy életmódodban egy tartós változást eszközölj!

Új belépőkártyák érkeztek

Megérkeztek új belépőkártyáink. Két típusú belépő is a kínálatban. A pultokban már be is tudjátok szerezni!

Az új rendszerről

Korábban már értesülhettetek arról, hogy számos újítás történik a THOR rendszerét illetően. Lássuk milyen előnyöket rejt számotokra mindez...

Thor Paintball

Bátor vagy, tudod. Sok filmet láttál, sok játékot játszottál. De mikor megszólal a síp… Minden megváltozik, a figyelem beszűkül, a perifériás látásod elhomályosodik. Mint egy vadászkutya a cél felé indulsz. Az adrenalin megüti az agyad és szaladsz…

A THOR ti vagytok

Múlt héten kértünk titeket egy kérdőív formájában, hogy segítségetekkel megvizsgáljuk a rendszerünket, s visszajelzést kapjunk, mi az, ami számotokra fontos, illetve ami fontos lehet. Ezeket a gondolatokat, és az ezekhez kapcsolatos terveket foglaljuk össze.

BIG3 Szeminárium Szeptember

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Az új edzőnk: Dékány Dominika

A hétvégén végződött FMT Level I.-es képzésen sikeresen vizsgázók közül a legjobbak számára egyből állásokat is ajánlottunk. Az Újbudán található edzőtermünk új edzőjét mutatjuk be, akit a fotón két, szintén frissen végzett kolléganőjével (Czunyi Kata – Zugló és Balla Niki – Óbuda) láthattok. Jövő héten már debütál is néhány BEAVATÁS csoport indításával.

Szeptemberben ismét Új Beavatás csoportok indulnak

Itt a lehetőség azok számára, akik eddig lecsúsztak, lusták voltak, nyaraltak, vagy egyszerűen, akik csak mostanra szánták rá magukat, hogy változtassanak az életükön. Egy minőségi, energikus, egészségesebb élet lehetősége vár, s csak rajtad áll, belépsz-e a kapun. Mi várunk!

Mi mennyit ér a piacon?

A VIII. Thor FMT Level I.-es képzésünk vizsgái vasárnap zajlottak. A sok jelentkező közül többen kitűntek rátermettségüket és felkészültségüket illetően. Ez mindenképpen pozitív, ezért többüknek azonnali álláslehetőséget is biztosítottunk. Már az eredményhirdetést követő fél órában megszülettek a megállapodások. Azonban érdekes konzekvenciát vonhatunk le abból, hogy mi a szakmai minőség a piacon.

Szeptembertől új időszámítás

Termünk immáron lassan 5 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt sok dolgot megéltünk már együtt, s ti is részesei vagytok a fejlődésnek. 2013-ban megnyitott egy Underground edzőterem egy pincehelyiségben, teli reménnyel, hogy minőséget adjunk. Nem a külsőségekre, hanem szakmaiságra helyezve a hangsúlyt. Mindez rendkívül pozitív fogadtatásra talált, ám a fejlődés nem áll meg ezen a ponton...

Tanos Bálinttal a közelgő Szakmai Konferenciáról

Bálintot a Thor berkeken belül aligha kell bárkinek bemutatni. Szakmai vezetőnknek az edzés nem csupán a munkája, hanem a hivatása. A folyamatos továbbképzések és tudományos munkák mellett az FMT képzés vezetőjeként élharcosa a honi, minőségi funkcionális edzéskultúra megteremtésének. Nem túl sokára itt a második edzői konferencia. Ennek apropóján ültünk le beszélgetni.

Bemutatjuk Varga-Torma Rékát

Hétvégén vizsgáznak az FMT képzésünk hallgatói. Az elmúlt két hónap feszített tempója után a célegyenesben már mindenki gőzerővel készül és tanul. Varga-Torma Rékát is épp a felkészülés közben tartottam fel egy bemutatkozó beszélgetés erejéig.

Szakmai Konferencia 2017

Augusztus 26.-án ismét konferenciát tartunk, ahol a funkcionális edzések, erőnövelés és Crossfit területeiről hallhatunk szakemberek által újdonságokat. Célunk, hogy egységes irányvonalon mozduljunk közösen előre, valamint hogy a tudomány jelenlegi állását illetően a legfrisebb trendekkel megismerkedjünk. Nem csak edzőkhöz szólunk. Várunk mindenkit, akit mélyebben érdekel, merre tart ez a szegmens

"Mini" bemutatkozik

Újabb edzőjelöltet ismerhettek meg az FMT Level I. képzésünkről, aki elmeséli, miért is választotta ezt a kurzust, mik a tervei és céljai. Nagyon erős a mezőny, s nagy a verseny az edzői pólóért, ám „Mini” mindenképp harcba száll, hogy álmait megvalósítsa. Bemutatjuk nektek Balla Nikolettet!

Mosolygós üstökös

Folytatjuk az FMT Level I. képzésen résztvevő hallgatóink bemutatását. A képzés már javában zajlik, ám hogy ki lesz a legjobb, aki elnyeri a vezetőség bizalmát, s edzőként bizonyíthat, még korai lenne megtippelni. Mindenesetre a sok tehetséges és lelkes edzőjelölt között sok egyéniség fedezhető fel. Most ismerkedjetek meg a mindig mosolygós, és pozitív Czunyi Katával.

Vasárnapi nyitvatartás

Augusztus 20.-án, Vasárnap rövidített nyitvatartással várunk Titeket, hogy ekkor se kelljen kihagyni az edzést!

Dominika Útja

Hamarosan FMT. Ezért hagyományokhoz híven bemutatjuk nektek a Tanítványainkat. Két hónap múlva közülük valaki a Thor Edzői gárdájához fog csatlakozni. De ki lesz az? Céltudatos, kőkemény csajszi: Dékány Dominika

TF-ről az FMT-be

Hamarosan FMT. Ezért hagyományokhoz híven bemutatjuk nektek a Tanítványainkat. Két hónap múlva közülük valaki a Thor Edzői gárdájához fog csatlakozni. De ki lesz az? Életvidám kisasszony: Gérecz Petra

Előttem a lehetőség

Hamarosan FMT. Ezért hagyományokhoz híven bemutatjuk nektek a Tanítványainkat. Két hónap múlva közülük valaki a Thor Edzői gárdájához fog csatlakozni. De ki lesz az? Bakos Barbara bemutatkozása:

Keddi nyitvatartás

A Thor team tagjai kedden csapatépíteni mennek, ám ettől függetlenül úgy időzítettünk, hogy ne kelljen kihagyni az edzést!

Mérnöként az edzői pálya felé

Hamarosan FMT. Ezért hagyományokhoz híven bemutatjuk nektek a Tanítványainkat. Két hónap múlva közülük valaki a Thor Edzői gárdájához fog csatlakozni. De ki lesz az? Végh Sanyi bemutatkozása:

BEAVATÁS

Mert a nyáron is kell a Beavatás!

Pünkösd

Még egy ünnepnap, ami hétfőre esik. Ezért módosított nyitva tartással, de rendelkezésére állunk a sportolni vágyóknak.

Thor FMT edzőképzés a Nyáron

Nyáron ismét megrendezésre kerül Thor FMT Level1 képzésünk a nagy érdeklődésre való tekintettel.

FMT Level2: SÚLYEMELŐ INSTRUCTOR képzés

Thor Gym FMT Level2 képzés A funkcionális edzések térhódítása pár éve érkezett el Magyarországra, így a frissen végzett hallgatók könnyen tudnak elhelyezkedni egy eddig kiaknázatlan szegmensben.

A kemények hétvégéje

Még csak nemrég ért véget a 4. Spartan Training Camp, de már alig várom a következőt.

Hungarian Throwdown

2017. június 24-25.-én kerül megrendezésre a Hungarian Throwdown verseny döntője a Thor Gym berkein belül az Újbudai teremben. Az online kvalifikáció már lezárult, a döntőben 60 csapat fog egymással megküzdeni 3 kategóriában.

Nyár előtti Thor Beavatás

Érezd magad te is jól a strandon!

Thor Power Kupa Május 13

A hagyományokhoz híven idén újra megrendezésre kerül a Thor Gym és PowerBuilder erőemelő háziversenye, a Thor Power Kupa!

Kovacs Training System

Here is the details of the next Kovacs Training Camp at Budapest.

BIG3 SZEMINÁRIUM Május 27

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Nyári Outdoor Jelentkezés

Bő egy hónappal ezelőtt kérdeztünk titeket először a nyári programokkal kapcsolatban. Sokan adtatok választ a kérdőívünkre, amelynek eredményét az edzői meetingen összesítettünk és átbeszéltünk. A preferenciák alapján pedig megalkottuk a nyári programok pontos menetrendjét. A jelentkezést megnyitjuk, jelentkezési határidő Április 16.

Újabb edző kovácsolódott Thor kalapácsa alatt

Legújabb interjúalanyunk a mindíg jókedvű Zmák Szilárd, akivel a sikeres vizsga után beszélgettünk, majd állást kapott a Thor Gym-ben.

Második Physiotherapy for athletes

Következő PT for Athletes Április 8.  „A munkámhoz szükséges ismeretek bővítése miatt jelentkeztem. Amit kaptam eddig, az több volt annál, amit reméltem.”

III. Spartan Training Camp értékelés

III. Spartan Training Camp után Szentes Balázzsal beszélgettünk múltról, jelenről és jövőről.

Vamos a La Playa

Tavalyi évben hatalmasat robbant a Thor-os Rafting program. Ezért megfogadtuk, hogy egy év múlva újra visszatérünk a témához. Idén színesítve a programot, lesz Rafting az újoncoknak, Rafting Pro a bevállalósoknak és Tengeri Kajaktúra a legkeményebbeknek. Olyan színes programot eszeltünk ki, hogy életünk legjobb nyara lesz az idei. Számítunk a véleményetekre mikor és hova menjünk???

Sikeres vizsga = edzői állás

Nagy hajrával győzedelmeskedve  Zugló színeit képviselve, Bujáki Ricsi tanítványaként vágott bele a képzésbe. Mint ha meséből lépett volna ki, jött, látott és győzött. Telefonon értem el Mariannát: Tóth Marianna és a Garage Gym története.

Igen ide felvesznek, itt edző leszek

Következő történet a VII. FMT képzés sikeres vizsgát tevő hallgatójáról szól. Ékes bizonyíték: megtérül a befektetett energia, ha valaki szívét lelkét beleteszi álmai megvalósításába. Két nappal a vizsga után Takács Dániellel beszélgettünk.

BIG3 Szeminárium Április 8

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Mobility szeminárium Április

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

Ezermester a fedélzeten

Eisenbacher Dóri a harmadik interjúalanyunk, aki sikeres vizsga után egyből Óbudai termünkbe siethetett. Suli után a buszon értem utol telefonon. Tartalmas beszélgetés és egy újabb FMT siker sztori.  

Sithonia félszigetkerülő túra tengerikajakkal

Sithonia tagolt partvonalán szikla szirtek és homok fedte öblök váltogatják egymást, ami akár a part, akár víz felől, változatos, látványos élményekkel kecsegteti a kirándulókat. A Halkidiki félsziget keleti ujján magasodik az Athos hegy, ami állandó útitárskén, és állandóan változó látványosságként tart velünk tengeri utunk során.

Rekordok Hétvégéje

Majd egy hét kellett, hogy felocsúdjunk a hétvégi dömpingből. Mostanra rendeztük sorainkat és személy szerint én mostanra rendeztem gondolataimat. Ha csak a számokat nézzük: 100, 7, 19, 150, 140… Mindjárt megmagyarázom.

Thor beavatás Újbuda kérdőív 2017január

Célunk, hogy a kérdőív kitöltésével mindíg pontos képet kapjunk arról, hogy mik azok a finomságok amiken még lehet javítani. 

Március 15-i ünnepi nyitvatartás

Legcéltudatosabb út

Van mikor az embernek egy nagy levegőt véve egy nagy döntést kell meghoznia. Aztán az idő megválaszolja megérte-e. Nagy Lillának egy napja volt meghozni egy nagy döntést. Most mi a cikket olvasva eldönthetjük megérte-e…

Tavaszi Beavatás a Nyárért

Brutál hideg időszakon vagyunk túl, de már látszódik az alagút vége. Hamarosan kitavaszodik, napról-napra egyre melegebb és kellemesebb időnk lesz. Előszele mindannak amit igazán várunk a gyönyörű nyárnak...

PT for Athletes III. - Alsó végtagok

,,Futásnál érzem a térdem….kicsit szúr, néha fáj…guggolásnál kattog…a bal lábam volt sérült, mégis a jobb lábamat érzem..” - legtöbbször ilyen és ehhez hasonló panaszokkal találkozunk. Ha a panaszok kialakulásának hátterét valamilyen orvosi vagy képalkotói diagnózis nem erősíti meg, akkor számos más oka is lehet az előfordulásoknak.

Mobility szeminárium Március

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

PT for Athletes IV.- Sérülések

Sérülést követően és a rehabilitációt megelőzően, legtöbbször a következő kérdésekkel találkozunk: Mikor leszek újra a régi?! Mikor kezdhetem el az edzést?! Normális, hogy még mindig fáj?! és még folytathatnánk a kérdéseket…

Online Coaching

A Thor Functional Movement képzésünk második szintjén a célunk, hogy olyan szakembereknek segítsük a fejlődését, akik már rendelkeznek az edzői szakmához szükséges elméleti és gyakorlati alapokkal, de nem elégszenek meg ennyivel és lépést akarnak tartani a modern irányzatokkal, valamint szeretnék szakértelmüket mélyíteni azért, hogy vendégeiknek a legmagasabb minőséget biztosítsák.

Ötletpályázat

„Mi szerepeljen a falon” címmel Ötletpályázatot hirdet a Thor Gym.

Nagy Nap

Február 25. nagybetűs ünnep a Thor Gym életében. Négy évvel ezelőtt nyílt első termünk Újbudán. Azóta rengeteg minden történt velünk, fejlődünk és egyre többen vagyunk. Büszkék lehetünk mindannyian, mert a Thor már nem csak egy edzőterem. Közösség, család, brand és meghatározó piaci szereplő a funkcionális edzés világában. Magyarországi egészséges életmód és szabadidő helyes eltöltésének éllovasa.

After Party

Hagyományokhoz híven minden beavatás vizsga után, kéthavonta összegyűlünk és közösen áldozunk a hedonizmus oltárán. De a mostani közös sörözés a születésnapunkkal esik egybe. Így a hagyományos beavatás sörözés új helyszínen és nagyobb csínandrattával lesz 25. szombaton.

Végleges versenyszámok

A mai napi edzői meetingen a még kérdéses versenyszámokat is átbeszéltük és véglegesítettük. Bár már jó párat kipublikáltunk, most egy helyre összegyűjtöttük az összeset. Még egy hét áll rendelkezésre, használjátok ki az időt és készüljetek. Viszont legyetek résen. Több feladatban a szervezés és a gondolkodás lehet többet ér mint a nyers erő…

PhysioTherapy for Athletes

Bacskai Kata gyógytornász és a Thor Gym közösen új szemináriumot indít. Egy sérülésből visszatérni nagyon nehéz feladat, sok odafigyelést, tudatosságot és türelmet igényel. Ezért álmodtuk meg PhysioTherapy for Athletes szemináriumot, hogy mind a megelőzésben, mind a rehabilitációban segíteni tudjunk.

III. Spartan Training Camp

Márciusban Szentes Balázs és a Thor Fighters odacsap. Háromnapos edzőtáborban készülnek az idényre. Az edzőtáboron sok szeretettel várják a spartan szerelmeseit és mindenkit, akik szeretik a kihívásokat és nem rettennek vissza pár nap kőkemény munkától.

PT for Athletes II. - Vállak

Sokfunkciós testtájunkról lesz szó a második PhysioTherapy for Athletes szemináriumon. Az ember mióta két lábra állt, többek között, ezen testrészének köszönheti sikerességét. Ezért is fontos, hogy előre gondolkodjunk, odafigyeljünk és prevenciós módszereket tanuljunk. Ha már megtörtént baj, akkor a rehabilitáció kitanulása az első. Bacskai Kata Gyógytornász második szemináriuma a vállövet célozza

PT for Athletes I. - Core izmok

Bacskai Kata első szemináriuma a Core izmokat célozza meg. Ülő életmódunk miatt, nem akármilyen terhelésnek van kitéve ez a terület. Nem véletlenül kezdődik ezzel a szemináriumsorozat. Különleges öt óra lesz, melyben oktatás, ismeretterjesztés és gyakorlatok sorozatának megismerése áll a középpontban.

BIG3 Szeminárium Március

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Felújítás

A '17-es évre sokáig fogunk emlékezni. Még csak pár nap telt el belőle, de máris nagy dolgok történtek. Első volt Óbudai termünk megnyitása. Most folytatjuk Újbudán...

Hétköznapi Hősök- Zmák Szilárd

Amerikai football, PWB, FMT... Zmák Szilárd

VII. Thor FMT Level I.

Immár 7. alkalommal indítjuk el alapképzésünket. Kezd el az évet velünk és használd ki a tavaszi szezonra felkészülni vágyó vendégeidnél a megszerzett tudást!

Beavatás, hogy az újévi fogadalmak ne csak egy hétig tartsanak

Garanciát vállalunk! Ha az újévi fogadalmadat nálunk kezded el és 2 hónap alatt nem jön meg a flow élmény, akkor visszafizetjük a bérleteid árát.* Új csoportjaink Január 2. startolnak.

Hogyan lesz az ember hobbija a munkája. Spergel Dani Története

Új edzőnk Spergel Dani, Januártól fogja erősíteni a csapatunkat. Egy igazi példája annak, hogyan válhat az ember vendégből edzővé a Thor-ban. Olvassátok el Dani inspiráló történetét arról, hogyan lesz az ember hobbija a munkája.

Hétköznapi Hősök- Tóth Marianna

Hétköznapi hősök címmel cikksorozatot indítunk a honlapunkon, hogy példaképeket mutathassunk. Példaképeket, akik energiát, időt és pénzt áldozva képzik magukat. Nem nyugszanak meg a jelen adott lehetőségeivel, folyamatosan haladnak előre. Mai világunk megköveteli a folyamatos fejlődést. A tanulás egész életen át tartó folyamat. Képzésünk most szombaton 15 résztvevővel kezdődik.

Hétköznapi Hősök- dr. Tivadar Krisztián

Hétköznapi hősök címmel cikksorozatot indítunk a honlapunkon, hogy példaképeket mutathassunk. Példaképeket, akik energiát, időt és pénzt áldozva képzik magukat. Nem nyugszanak meg a jelen adott lehetőségeivel, folyamatosan haladnak előre. Mai világunk megköveteli a folyamatos fejlődést. A tanulás egész életen át tartó folyamat.

Hétköznapi Hősök - Wencz Gergő

Hétköznapi hősök címmel cikksorozatot indítunk, hogy példaképeket mutathassunk. Példaképeket, akik energiát, időt és pénzt áldozva képzik magukat. Nem nyugszanak meg a jelen adott lehetőségeivel, folyamatosan haladnak előre.

A másik oldalon

Javában zajlik a fordított hét. Folyamatosan bővülő cikkünkben rövid visszaemlékezéseket olvashattok a résztvevőktől.

Thor Cup eredmények

Vasárnap tíz órakor Szakmai Vezetőnk, dr. Tanos Bálint megnyitotta a negyedik Thor Cup-ot. A szavaival élve, ez volt a legkeményebb és legmagasabb színvonalú verseny a Thor Cup-ok történetében.

Fordított Hét

Akasztják a hóhért… Összedugták az edzőink a fejüket körülbelül 2 hete és kitalálták, mi lenne, ha tartanánk egy fordított hetet.

Szolgálati közlemény

Hamarosan négy évesek leszünk, örülünk, hogy egyre többen és többen vagyunk. A 2017-es év sok újdonságot és fejlődést fog hozni. Már alig várjuk az Új évet. Kemény lesz, de azért csináljuk, hogy a Thor Gym még jobb és jobb legyen!

Karácsonyi Nyitva Tartás

Kedves Vendégeink! Elkészítettük az ünnepi nyitva tartásunkat. Kellemes pihenést kívánunk, de ha sportolni vágytok gyertek hozzánk, várunk titeket.

Versenykiírás

Ahogy ígértük, megszületett a pontos versenykiírás. Edzőink a múlt heti meetingen megegyeztek abban a négy versenyszámban, melyen el fog dőlni, hogy ki a legfittebb a Thor Gym-ben.

Spartan Training Camp

Szentes Balázs a Spartan Training Camp atyja a hétvégén megtartotta a második etapot az évben. Kemény két nap után 13 még keményebb ember ment haza. Olvassátok el Szentes Balázs összefoglalóját:

2016. Thor Cup

Ki lesz a Thor legerősebb embere? Merk Ádám megvédheti címét és egy újabb évre viselheti a címet! De te is lehetsz kihívó, ha vállalod, hogy átléped a határaidat.

Beavatás Kérdőív Kiértékelés

Bármilyen témakörben is, de a Thor kérdőív mindig nagyon fontos a számunkra. Mi szeretjük folyamatosan tartani a kapcsolatot a vendégeinkkel, de néha nem elég „csak” beszélgetni. Ezért évente párszor célzott felmérést végzünk.

SÍELÉS 2017

Sokan kérdeztétek mostanában, hogy áll a síelés projekt. Sajnos belső dinamikai gondok és a sűrű évzáró események miatt decemberben megakadt a folyamat. Most segítségeteket kérjük, hogy láthassuk merre induljunk tovább.

Spartan Training Camp

Körülbelül egy évvel néhány lelkes vendégem kitalálta, hogy vegyünk részt az április 9-én megrendezésre kerülő Spartan Race Sprint versenyen, Visegrádon. Nagy létszámú, harcias csapatom annyira jól érezte magát, hogy megbeszéltük, a következőn is ott a helyünk, sőt ha már kettőt meg tudunk csinálni, akkor szerezzük meg a Trifectát.

Október 23. és November 1. - Nyitvatartás

Közelegnek az őszi ünnepeink, de mi úgy készülünk, hogy tudjatok edzeni!

TF 2016_day 2.

Második TF-es nap a Thor Gym-ben

TF 2016_day 1.

A Testnevelési Egyetem hallgatói érkeztek hozzánk, a nap összefoglalója:

Thor Beavatás Következő Epizód

Október 24-én startol legújabb beavatás programunk!

Interjú - Wittmann Zsolti

A PWB atyjával beszélgettünk, hogy áll most az erőemelők helyi társadalma, tervek és célok a jövőre nézve!

UST kérdőív értékelés

Legrégebbi vendégeink véleménye a legértékesebb számunkra.

Őszi kérdőívek helyzetjelentés !

Szokásunkhoz híven idén nyár végén is megkérdeztük véleményeteket a Thor Gym működésével kapcsolatban. Nagyon köszönjük a kitöltéseket. Örülünk, hogy összességében pozitív a képetek a termeinkkel kapcsolatban. Azokat a dolgokat, amit negatívumként említettetek meg, záros határidőn belül próbáljuk orvosolni lehetőségeinkhez képest.

Nagy Rékával Beszélgettünk!

Újbudai termünkben Nagy Réka girja versenyzővel, a Thor család edzőjével beszélgettünk. Közel egy hete indult az őszi Thor Beavatás, Réka is ezzel a programmal indult anno nálunk, azóta nincs megállás, mára már Világbajnoki ezüstérmes girja versenyző és ezt a tudást nap mint nap tovább is adja az edzőteremben. Beszélgettünk a kezdetekről, magánéletről ezen kívül Réka üzent a Beavatáson részvevőkne

FMT Level II. Felfüggesztéses Eszközök

Level II képzésünk következő állomása a Felfüggesztéses eszközök világába kalauzol el!

Megváltozott hétvégi nyitvatartás!

Kedves vendégeink! Nyitvatartási időnk változott kérünk Titeket ne hagyjátok figyelmen kívül!

T.H.O.R. alakulat figyelem!

Az erőnléti képzés jól halad, úgyhogy október  1-jén éles bevetésen bizonyítják rátermettségüket, a P-A-I-N-T-B-A-L-L fedőnevű küldetésben!

Újra beavatás Beavatás

Újra beavatás program indul! A nyári pihenés után itt az ideje újra teljes erővel az edzésre koncentrálni! Augusztus 29 indulás!

BIG 3 - az erőedzés szentháromsága

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

THOR MOBILITY SZEMINÁRIUM

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

FMT VI. Edzőjelöltek Bíró Gabriella

Következő jelöltünkkel készült interjút olvashatjátok.

FMT VI. Edzőjelöltek - Urr András

Mint már megszokthattátok, az FMT képzésünkön résztvevő hallgatókat bemutatjuk nektek. Közülük kerül majd ki az a szakember, aki a Thor Gym új edzője lesz. Ismerkedjetek meg hát az edzőjelöltekkel!

FMT VI. Edzőjelöltek - Urr Balázs

A következő jelöltünkkel beszélgettünk.

Thor Rafting 2016

Az outdoor programsorozatunk első többnapos rendezvényeit követően ülök itt a Thor teraszon és minden korábbinál jobban várom a vendégeink érkezését. Nagyon jó érzés, hogy a raftingok során kialakult csapat tagjaival szinte barátként üdvözöljük egymást. Kialakult egy közösség, megvalósult egy álom…

Thor edzői konferencia 2016

Először kerül megrendezésre Szakmai Konferenciánk, mely célja, hogy összehozza a szakma legkiválóbb edzőit. Gyere el te is és tedd le névjegyed az év legrangosabb szakmai találkozóján.

FMT VI. Edzőjelöltek!

Mint már megszokthattátok, az FMT képzésünkön résztvevő hallgatókat bemutatjuk nektek. Közülük kerül majd ki az a szakember, aki a Thor Gym új edzője lesz. Ismerkedjetek meg hát az edzőjelöltekkel!

Ünnepi nyitvatartás

Az ünnepi nyitvatartásunk a következőképpen alakul:

Nyári közvélemény kutatásunk

Köszönjük az aktív visszajelzéseteket, igyekszünk tanulni és fejlődni belőle.

THOR FMT Level2: Kettlebell Intructor Összefoglaló

Az előző két hétvégén zajlott a képzésrendszerünk Level II.-es szintjének soron következő kurzusa, ahol a jelentkezők a kettlebell, illetve a girja eszközök használatával ismerkedtek meg alaposan.

Thor Academy - OKJ központ

Beérett a kitartó munka gyümölcse – Ezentúl OKJ-s központ lettünk!

Szentes Balázs az elmúlt időszak

Balázs mesél nekünk kicsit az elmúlt időszakáról és elért eredményeiről.

Kolláth Péter helyzetjelentés

Az edzői stábban jelenleg három olyan tréner dolgozik, akik a Thor FMT első képzését végezték el. Kolláth Péter a képzés elvégzését követően még tovább dolgozott korábbi szakmájában, majd tavaly januárban csatlakozott a Thor csapatához hivatalosan is. Vele beszélgetek most, hiszen meglehetősen speciális utat járt be az FMT-t követően.

Szomorú hogy ilyen eset megtörténhet

Felháborodással fogadtuk hogy hasonló eset előfordulhat egy edzőteremben.

A hospitálás szerepe az edzőképzésben

Az FMT képzésünk szerves része a hospitálás. Ennek előnyeiről, és kiemelkedő fontosságáról olvashattok Tanos Bálint alábbi cikkében.

Thor Táplálkozási szeminárium

Mindannyian tisztában vagyunk vele mennyire fontos a táplálkozás egy sportoló életében, ám jóval kevesebb szó esik róla. Ha jobban elmerülnél a témában a szeminárium során megtanulhatod a tápkálkozás alapjait és a végén képes leszel összeállítani egy saját étrendet.

Becher Kristof : a Thor Gym új edzője

Kristof most hétvégén végzett a Thor FMT képzésen nem is akármilyen eredménnyel. Alább olvashattok róla miként jutott el idáig.

Véget ért a IV. és V. Thor FTM

Ismét sikerrel zárult a legutóljára elinduló IV. és V. FMT képzés. Tanos Bálint összefoglalóját olvashatjátok a képzésről.

Nyári Táborok

Egy kis vizes csapatépítés, hogy termen kívül is megismerjük egymást.

Május 2-től újra Thor Beavatás!

Használd ki a lehetőséget és éld át személyesen amitől ilyen sikeresen és népszerű a rendszerünk! Hogy miből is áll a rendszer azt az alábbi részletes leírásban láthatjátok.

Kovács Lacee Interjú

Az alábbi cikkben a Laceeval készített beszélgetést olvashatjátok, melyben szó esik a a CrossFit Panday alakulásáról, a Pro Team megalakulásáról és jövőbeli tervekről.

Bucsai Veronika

Következő jelöltünk : Bucsai Veronika. Ismerkedjetek meg vele kicsit jobban.

Salga Zsolt

A következő cikkben Salga Zsolttal ismerkedhettek részletesen.

Seres Balázs

Következő jelöltünkkel készült interjúban Seres Balázst ismerhetitek meg.

Molnár József

"A jó edző szerintem legyen tanár, pszichológus, diktátor, barát, pótszülő, ha kell. Nekem életem során jutott pár kiemelkedő edző, akik rendelkeztek ezekkel a tulajdonságokkal."

Becher Kristóf

"Kitartó vagyok, általában jó kedélyű, és a sportról nem csak "dumálok" hanem az életben is követem ezt az életstílust."

Spergel Dániel

Sziasztok! Spergel Dániel vagyok, 24 éves, és a sport mindig is az életem részét képezte. Sok sportágban kipróbáltam magamat az évek során, és végül az evezésben leltem meg azt a világot, amit mindig is kerestem.

Fábián Tamás

Május 2.-án induló csoportjainkat a következő edző hetekben bemutatott leendő edzők egyike fogja tartani.

FMT IV. Nagy Bálint

Nagy Bálinttal beszélgettünk...

FMT IV. Selemczi Lilla

Május 2.-án induló csoportjainkat a következő hetekben bemutatott leendő edzők egyike fogja tartani.

Új edző Thor seregében

Februárban vérfrissítés történt a szakmai stábban, mely változások korán nem csak távoztak edzők, de új trénerrel is gazdagodtunk. A munkát az UST csoportokkal indította, azonban a hónap közepétől a friss Beavatás csoportot is ő vezeti be a funkcionális edzések világába. De ki is ő, és milyen út vezette idáig, az kiderül az alábbi sorokból:

Amiért dolgozunk mostanában

Mint tudjátok fontos nekünk, hogy Ti a lehető legjobb körülmények között edzhessetek és fejlődhessetek, ezért rendszeresen kikérjük a véleményeteket a teremmel kapcsolatban. Ezúttal szeretnénk megköszönni, hogy elmondjátok a véleményeteket és kitöltitek a kérdőívünket, ezzel rendkívül sokat segítetek a terem fejlesztésében. Mi mindent megteszünk, hogy minden igényeteket kielégítsük.

Fogyókúrás tévhitek

Sokan azzal a céllal kerestek fel minket, hogy fogyni szeretnétek. Annak érdekében, hogy még jobban segítsünk titeket céljaitok elérésében lerántjuk a leplet a két legjobban elterjedt és sajnos sokak által alkalmazott fogyókúrás tévhitekről.

Interjú Maszattal

Egyik kedvenc vendégünkkel beszélgettünk, becenevén Maszattal.

Interjú Merza Márkkal

Merza Márk vendégünkkel beszélgettünk...

Bakai Levente

Már több mint két és fél éve erősíti csapatunkat Bakai Levente FMT coach, beavatás, önvédelem és közelharc edző.

ITT AZ IDŐ, HOGY MEGVALÓSÍTSD ÁLMAID

Ha ismered Karinthy: Találkozás egy fiatalemberrel című novelláját akkor, már tudod, hogy mit kockáztatsz most!!! Ha nem ismered akkor engedd meg nekem, hogy mondjak 1-2 szót összefoglalásul:

V. THOR FMT képzés

A nagy érdeklődésre való tekintettel tavasszal elindítunk párhuzamosan egy újabb képzést is, hogy senki ne maradjon le a lehetőségről!

Születésnapi Csapatverseny

Ha szeretnétek nyerni, és újra egy jó hangulatú ünneplésben részt venni, akkor ne habozzatok, és szedjétek össze a csapatot, mely mindenkit maga mögé utasít majd.

Mas wrestling – bothúzó verseny

A születésnapi verseny első feladata: Mas wrestling – bothúzó verseny. Ebben a versenyben a csapattagok egyéni erejét és ügyességét mérjük.

Súly emelés

A születésnapi csapatverseny negyedik feladata: SÚLY EMELÉS. Ebben a versenyben a csapattagok erejét és kitartását mérjük. Itt megmutathatod a többieknek, hogy milyen erős is vagy...

THE KILLER

A születésnapi csapatverseny harmadik feladata: THE KILLER. Ebben a versenyben a csapatok erő-állóképességét és kitartását mérjük. Itt majd kiderül, hogy kit milyen fából faragtak...

ADD TOVÁBB 100.000 Forintért

A születésnapi csapatverseny második feladata: ADD TOVÁBB. Ebben a versenyben a csapatok kitartását mérjük.

Mi az a funkcionális edzés

Egyre több fitness teremben találkozhatunk a rejtélyes szóval: funkcionális tréning. Sokak számára azonban nem egyértelmű, mit is takar pontosan ez a megnevezés, így félnek kipróbálni ezt a fajta edzésmódszert. Szeretnénk eloszlatni a ködöt, amely a funkcionális tréninget körülveszi, hiszen igen hatékony óratípusokról van szó, melyek egy tudatos edzéstervből nem hiányozhatnak.

Thor FMT Level II: Online Coaching

A Thor Functional Movement képzésünk második szintjén a célunk, hogy olyan szakembereknek segítsük a fejlődését, akik már rendelkeznek az edzői szakmához szükséges elméleti és gyakorlati alapokkal, de nem elégszenek meg ennyivel és lépést akarnak tartani a modern irányzatokkal, valamint szeretnék szakértelmüket mélyíteni azért, hogy vendégeiknek a legmagasabb minőséget biztosítsák.

KOVÁCS LACEE SZEMINÁRIUM

Itt a lehetőség, hogy a legjobbtól tanulj! Kovács Lacee egy egész napos szeminárium keretében megtisztel minket azzal, hogy megosztja tapasztalatait, étkezési, és felkészülési szokásait, illetve minden apró részletet, ami hozzásegítette, hogy Európa trónjára üljön.

2016 Újdonságok, változások

Új év, új lendület. Igyekszünk a visszajelzéseitek alapján változtatni, és még szerethetőbbé tenni a környezetet.

Merk Ádám, a Thor Gym legfittebb embere - 2015

A december elején megrendezett PWB- és Thor kupa összetett győztesével beszéltük, aki annak idején a Beavatás kurzussal kezdte nálunk a programot.

Januárban új Beavatás csoportokat indítunk!

Hogy mi a Beavatás program lényege, és miért érdemes elkezdeni, arról olvashatsz az alábbiakban.

A Thor legfittebb hölgye - 2015

A december első hétvégéjén megrendezésre került PWB-, illetve Thor kupa összetett győztese a hölgyek mezőnyében Urbanovszky Mónika lett. Ennek apropóján ültünk le beszélgetni.

A THOR legfittebb embere 2015

Mint azt már tudjátok, idén is megrendezzük a THOR kupát. Azonban, hogy miért érdemes nevezned, most felsoroljuk.

III. THOR KUPA

Immáron harmadszor rendezzük meg az év végi házi bajnokságunkat. Idén kicsit megváltozott a rendszer, de egy biztos: Ebben az évben is kiderül, ki a Thor legerősebb, legfittebb atlétája.

Kedves Vendégünk!

Az utóbbi időszakban kiküldött kérdőívek egyik célja az volt, hogy visszajelzéseket gyűjtsünk tőletek. Összegeztük az általatok írt dicséreteket, melyeket nagyon köszönünk! Egyúttal kiszűrtük a felsorolt kritikákat, és ötleteket, melyeket igyekszünk hasznosítani. Erről szeretnénk megosztani veletek a tapasztalatokat, és a konzekvenciát.

Mi a célod???

Az edzések fontosak az egészséges életmód felé vezető úton. Talán már közhelynek tűnik hangoztatni, hogy az egészség megőrzéséhez szükséges a sport, a megfelelő táplálkozás, és az ehhez igazított életmód.

Online coaching - FMT LEVEL II.

Korábban fejtegettük azt a kérdést, hogy te, mint edző mit teszel a fejlődésedért... Jogos jöhet a kérdés, hogy a Thor-os edzők mit tesznek a szakmai előremenetelükért?

Mi is az a funkcionális edzés?

Manapság egyre többször hallani azt a szót, hogy "funkcionális edzés", de azzal nagyon kevesen vannak tisztában, hogy valójában mit is jelent.

Nagy Réka a beavatott edző

A sport már gyermekkorom óta az életem része, így az nem volt soha kérdés, hogy mozogjak, inkább csak az irány volt bizonytalan. Sok mindent kipróbáltam az extrém sportoktól az aerobik órákig, de hiányzott mégis valami.

Nagybetűs élet a TF után

Mi lesz velem, ha elvégzem az iskolát? Tudom-e kamatoztatni valahol eddig megszerzett tudásom?

Bujáki Ricsi - Testépítéstől a Funkcionális edzésekig

Új sorozatunkban megszólaltatjuk edzőinket, sporttársainkat, akik betekintést engednek abba, hogy mi is történt velük azt követően, hogy elvégezték a THOR FMT képzést.

I. IUKL Budapest Open

A girjasport 2013-ban kezdte hódító útját hazánkban, és fejlődése azóta is töretlen. A kezdeti szárnypróbálgatások után mostanra ez a nagyszerű állóképességi sport is kezdi kitermelni a maga lelkes követőit, akik a szorgalmas gyakorlásnak köszönhetően egyre magasabb szintre jutnak.

Balázs Bogi - Akinek az edzés lett az élete

Sorozatunkban beszámolunk arról, hogy mi történt az FMT edzőképzésen végzett volt hallgatóinkkal azóta, hogy edzővé váltak.

Október 26.-tól új Beavatás indul

Immár majdnem három éves múltra tekint vissza a Beavatás programunk, melynek keretében eddig közel 500 ember kezdte el a munkát. Hogy miért ilyen sikeres a kurzus, és mit is takar valójában, arra adunk most választ.

Vajda Jani - Élet az FMT után

Új sorozatunkban megszólaltatjuk edzőinket, sporttársainkat, akik betekintést engednek abba, hogy mi is történt velük azt követően, hogy elvégezték a THOR FMT képzést.

Súlyemelő szeminárium vol. 2

Ha lemaradtál az első alkalomról, akkor sem kell agggódnod, hiszen most van lehetőséged biztosítani a helyed a következő következő szemináriumra. Bár ez a második előadás lesz, de ne félj segítünk bepótolni az első alkalmat. Mivel a bérletesek lefoglalták helyüket az egész sorozatra, ezért csak egy pár szabad helyet tudunk felajánlani. Itt az ideje átlépned a félelmeiden!!!

Edzéselmélet

A fitness ipar és az internet térhódítása miatt sokan, újra és újra és újra áttervezték az edzés metodikájukat.

Jótékonysági őszi bootcamp

A Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány agarainak megsegítésére szervezünk egy kis mozgást

Nagy Fruzsina - az elmúlt egy évről

Új sorozatunkban megszólaltatjuk edzőinket, sporttársainkat, akik betekintést engednek abba, hogy mi is történt velük azt követően, hogy elvégezték a THOR FMT képzést.

A Nagy Januári Kihívás

Az ünnepek után arra gondoltunk csinálunk minden érdeklődőnek egy kihívást - egy burpee kihívást - melynek eredményeképpen egy szerencsés résztvevő havi bérletet nyerhet a terembe!

Amikor az erő robbanékonysággal párosul

Vizsgáljunk meg elit sportolók ( sprinter, NFL játékos, küzdősportoló stb) edzéstervét. Lesz benne egy közös pont, ez pedig az olimpiai súlyemelés... WHAAAT???! Igen az OLIMPIAI SÚLYEMELÉS így nagybetűvel, napjainkban ez a sportág tarlamazza a legnagyobb erőt, sebességet és robbanékonyságot, a mobilitásról nem is beszélve, ezért logikus hogy minden elit sportoló integrálja az edzéseibe.

THOR FMT Level II.

A nagy sikerű THOR FMT képzést, ősztől továbbképzésnek megfelelő képzés-sorozattal egészítjük ki. Az első állomásra október 1o.-i hétvégén kerül sor.

Íme az új Beavatónk

Nyári edzőképzésünk vizsgáját követően a sok kiemelkedő eredmény között is kitűnt egyvalaki, aki mától piros póló tulajdonosa.

THOR FMT - L2

A szakmáról, a szakemberekről és általában a funkciónális edzés világáról...

THOR FMT IV

A következő képzés 2016. március elején indul, ha most lefoglalod a helyed akkor 25.000 Ft kedvezményt kapsz. Az akció 2015. szeptember 1.-ig érvényes

Új THOR BEAVATÁS csoport indul

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az edzéstervezésben és eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzésterv.

Franchise partnereket keresünk!

Véleményünk szerint nem elég tudni, hogy mit és hogyan csinálj az egészség megőrzésének érdekében, hanem cselekedni is kell… Sőt úgy gondoljuk, hogy nem elég önmagában a cselekvés sem, hanem társadalmi kötelességünk ezek átadása mindazoknak akik egy minőségibb életre vágynak.

Facebook

Az elmúlt időszakban többen jelezték, hogy nem látják a facebook posztjainkat és lemaradnak az újdonságokról, hírekről.

A Thor beavatás nemcsak a kezdők kurzusa

A Thor Gym funkcionális edzőterem a napokban ünnepelte két éves fennállását és működését. Az elsöprő lendülettel hatalmas népszerűségre törő új edzésmódszerek a 11. kerületi dinamikusan fejlődő teremben is megragadtak. Így, aki valami új edzés formára vágyik, az biztosan talál magának kihívást a Nándorfejérvári út 40/A-ban.

Világbajnoki ezüstérmesek a Thor-ból

Június 25-26-án rendezték Pécsett a Girja Világbajnokságot, ahol természetesen tőlünk is indultak versenyzők.

A női vízilabda válogatott

Már javában tart a Magyar női vízilabda válogatottunk felkészülése. A nyári világbajnokság előtt kedvenceink több felkészülési mérkőzést is vívnak.

Thor SMR henger: szabadítsd fel izompólyáid

Javíts izmaid állapotán, tedd hatékonyabbá a regenerációd két edzés között. A Thor SMR hengert megvásárolhatod személyesen termünkben vagy a hamarosan induló webshopunkban.

THOR 2. – Edzések, óratípusok

Az elmúlt két év munkájával elértük azt, hogy a funkcionális edzések piacán a THOR GYM név garanciát jelent. Garanciát arra, hogy aki a vendégünk lesz, az nem csak egy edzőterembe járhat, és eszközhasználatra jogosult. Ennél sokkal többet kap: Olyan teljes körű, és sikeres programok közül választhat, amik által nem csak a folyamatos fejlődése és egészsége is garantált.

THOR FMT III. - Nagy Réka

A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

THOR FMT III. - Ivádi Erik

Sorozatunkban az FMT hallgatóink bemutatkozását olvashatjátok, akik közül hamarosan kikerül a Thor Gym új edzője...

THOR FMT III. - Arhip Isabelle

Sorozatunkban az FMT hallgatóink bemutatkozását olvashatjátok, akik közül hamarosan kikerül a Thor Gym új edzője...

THOR FMT III. - Sákovics Bettina

Sorozatunkban az FMT hallgatóink bemutatkozását olvashatjátok, akik közül hamarosan kikerül a Thor Gym új edzője...

THOR FMT III. - Ács Anita

A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

THOR FMT III. - Magas Dávid

A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

THOR FMT III. - Simon Petra

A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

THOR FMT III. - Edzőjelöltek 5.

A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

THOR FMT III. - Edzőjelöltek 4.

Ismerkedjetek meg a Thor FMT képzés hallgatóival. Közülük valaki megkapja a legendás piros pólót, és a Thor csapat tagjává válik.

THOR FMT III. - Edzőjelöltek 3.

Ismerkedjetek meg a Thor FMT képzés hallgatóival. Közülük valaki megkapja a legendás piros pólót, és a Thor csapat tagjává válik.

THOR FMT III. - Edzőjelöltek 2.

Ismerkedjetek meg a Thor FMT képzés hallgatóival. Közülük valaki megkapja a legendás piros pólót, és a Thor csapat tagjává válik.

Thor FMT III. - Edzőjelöltek

Ismerkedjetek meg a Thor FMT képzés hallgatóival. Közülük valaki megkapja a legendás piros pólót, és a Thor csapat tagjává válik.

Tanos Bálint az edzőképzésről

Tanos Bálinttal beszélgettem az újabb nyári edzőképzés apropóján. Bálint a Thor FMT vezetője, aki a Thor Gym szakmai munkájáért felelős. Nála kevesen ismerik jobban az edzőtermet, hiszen részt vett már az első terem indításában, az irányvonalak kidolgozásában, és a Beavatás program is az ő nevéhez fűződik. Az ő jelenlétének nagy szerepe van abban, hogy a Thor franchise-á nőtte ki magát.

Girja kihívás sorozat eredmények - 3. forduló

A Thor kalapácsa kihívás sorozatának 3. fordulója is véget ért. Az eredményeket itt olvashatjátok.

Nyáron ismét edzőképzés a Thor Gymben

2015. nyarán újabb Thor FMT edzőképzés indul. Légy Te is a Thor-csapat tagja, jelentkezz július-augusztusi tanfolyamunkra. Valósítsd meg álmaid.

Thor Titans - Állóképességi óra indul

Nagy Fruzsina edzőnkkel vasárnaponként egy változatos, és kemény órán vehettek részt május elejétől

Thor Power Kupa

A Thor Power Kupa, a Thor első erőemelő versenye! Gyere és mérettesd meg magad te is!

Girja kihívás eredmények II.

Az idei girja kihívás sorozat második etapjának eredményeit olvashatjátok alább.

Thor kerékpártúra

Május 23.-án, szombaton a Thor Gym, és a Bikemag.hu közös szervezésében vehettek részt egy kerékpár-teszttel egybekötött bringa túrán.

Munka ünnepe – Nyitvatartás

Május első napja idén péntekre esik, amikor a munka ünnepét tartjuk. Mivel mi valóban szeretjük azt, amivel foglalkozhatunk, ezért értelemszerűen nyitva lesz a Thor Gym mindkét edzőterme.

Girja Szeminárium a Thor Gym-ben!

Újabb szemináriumnak ad otthont a Thor Gym! A nagy sikerű mobilitás, tornász illetve súlyemelő szemináriumok után a Girja sport szerelmeseit, - vagy azokat akik még csak ismerkednek a sportággal – várjuk edzőtermünkben! Cél, hogy a technikai ismereteket fejlesszük, javítsuk, tökéletesítsük. Hazánkban még nem alkalmazott de mószerrel igyekszük javítani a mozgások minőségét.

Thor Beavatás összefoglalás vendégszemmel

Egy kedves vendégünk összefoglalta, hogy milyen érzés volt az első 8 hét nálunk.

THOR 2

Örömmel jelenthetjük be, hogy 2015.március 14.-én, szombaton megnyitja kapuit a THOR GYM 2!

Girja kihívás - eredmények

2015-ben új versenyt indítottunk útjára. A sorozat első állomásának végére érkeztünk.

Interjú a boldog Tulajdonossal

Most ünnepeltük a Thor Gym 2. születésnapját, úgy időszerű visszatekinteni egy kicsit a magunk mögött hagyott időre. Honnét indult minden, mi szerez most sok-sok örömet, mit hoz a jövő. Hiszen utobbival kapcsolatban vannak új fejlemények, melyek óriási változást hoznak a terem életében. Ezeket foglaljuk össze egy beszélgetés keretében Hosszú Szilárd többségi tulajdonossal.

Tájfutás a budai hegyekben

Április 11.-én, szombaton lesz az első outdoor programunk a Thor-összetartás jegyében. Várunk egy egész napos kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Ünnepi nyitvatartás - március 15

Vasárnap is nyitva lesz a Thor Gym

FMT képzés – Edzőjelöltek 2.

A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

FMT képzés – Edzőjelöltek

A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

Thor Gym 2. Születésnap – Beszámoló a Csapatversenyről

Február 21.-én ünnepeltük edzőtermünk második születésnapját, melyre szép számmal érkeztek érdeklődők, és főképp versenyzők. A nap fénypontja a Csapatverseny volt, ahol 4 különböző állomáson küzdöttek az atléták a döntőbe kerülésért

ÁRAMSZÜNET

Kedves Vendégeink Az 1-es villamos kiépítése miatt az Elektromos Művek karbantartást végez a környéken, így ÁRAMSZÜNET miatt Február 24.-én, illetve Március 17.-én 15 óráig ZÁRVA tartunk!!! Megértéseteket köszönjük Természetesen mindkét napon 15:oo-tól várunk titeket szeretettel.

THOR BEAVATÁS

A THOR BEAVATÁS AZ ELSŐ LÉPÉS, HOGY MEGVALÓSÍTSD AZ ÁLMAID... ADJ NEKÜNK 8 HETET AZ ÉLETEDBŐL ÉS MEGMUTATJUK, HOGY HOGY CSINÁLD !!!

Thorpilla & a Thorpok

Interjú a THOR Születésnapi csapatversenyére nevező első csapat Kapitányával: Thorpilla & a Thorpok – Olasz Mercédesz

Hivatalos standardek a csapatversenyhez

Kérünk minden csapatot, hogy minnél előbb adják le nevezésüket, mivel maximálisan 16 csapatot tudunk fogadni. Kedzés 1o:oo !!! Ekkor minden csapat sorsolással megkapja az időbeosztását. Előre elkészített beosztásokból húzással választanak a csapatkapitányok.

VÁLTOZÁSOK

Kedves Sporttársak! Mivel internet-alapú a beléptetési rendszerünk, ezért a kezdetektől a kártyás beléptetési rendszert működtetjük. Sajnos sok esetben fordul elő, hogy valakinél nincs itt a kártya, és ez megbonyolítja, illetve időben is hosszabbá teszi (beléptetésnél akár egy-két perc) a procedúrát. Kérünk Titeket, hogy figyeljetek erre, mivel ez mindannyiunk közös érdeke.

POWERBUILDER TRAINING SYSTEM: elektronikus könyv a Thor Gym edzőjétől

... mi van azokkal, az 'okos gyúrósokkal', akik izmot szeretnének építeni, naturál módon, de nem hoz számukra eredményt a konditermi edzés? Én nekik írtam ezt a könyvet. Hidd el, rengetegen vannak, én már csak tudom, hiszen én is ide tartoztam! :)

THOR GYM 2 Születésnap - Csapatverseny

Ahogy ígértük, jelentkezünk a részletekkel. Hát most megkapjátok a magatokét! ☺ A Születésnapi rendezvény keretén belül lesz egy nagyszabású Csapatverseny, ahol összemérhetitek állóképességeteket, erőtöket, illetve azt is, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Persze mindezt, azért játékos keretek között, egy vidám légkörben. Elvégre mégiscsak az ünneplés a cél.

Thor Kalapácsa girja kihívás-sorozat

A feladat: hat különböző kihívás végrehajtása a megadott idősávokban. Minden feladat meghatározott időkeretben zajlik, és a cél az adott idő alatti maximális ismétlésszám végrehajtása a megadott technikával.

Interjú Nagy Rékával, a Thor Csapat büszkeségével

A Thor Gym atlétái nagyszerű eredményeket értek el a 2014 év végi Országos Girya versenyen. Ezen kiemelkedő teljesítmények apropóján beszélgettünk Nagy Rékával, aki az IGSF Master of Sport rangjával büszkélkedhet.

Beszámoló a Girya-sport Budapest Kupáról

Az ünnepek előtti utolsó hétvégén rendezték az idei egyik legnagyobb országos girya versenyt a Thor Gym rendezésében. A versenyen a több tucat kiváló teljesítmény mellett nemzetközi szintű eredményeknek és ezzel együtt természetesen a méltán kiérdemelt rangok átadásának is tapsolhattunk.

Egyéni rekordok születtek a Thor Gym háziversenyén

December első hétvégéjén rendeztük meg a Thor Gym 2014-es háziversenyét, melyen termünk bérletes vendégei vehettek részt.

Ünnepi nyitvatartás

December 24.-én 8:oo - 12:oo December 25.-én zárva December 26.-án zárva December 31.-én 8:oo - 12:oo Január 1.-én zárva

Thor háziverseny 2014

December 6-án újra megrendezzük a Thor Gym háziversenyét, melyen próbára teheted erő állóképességedet.

Nagy Fruzsi: „boldogabb és fittebb emberekkel dolgozom most, mint 8-12 héttel ezelőtt”

2014 szeptemberétől két új Thor FMT edzővel bővült termünk szakmai stábja. Új Thor Beavatóként már készítettünk interjút Bakai Leventével és Nagy Fruzsival. Most arról kérdeztük őket, hogy milyen az élet Thor FMT edzőként. Nagy Fruzsival beszélgettünk.

Plesó Tamás nyerte a Pasta Station Cross Challenge Kupát

Novemberben került megrendezésre az első Pasta Station Cross Challenge Kupa, melyet a Millenáris Parkban rendeztek meg Budapesten.

Újabb edzőképzés indul a Thor Gymben

2015. januárjában újabb Thor FMT edzőképzés indul. Légy Te is a Thor-csapat tagja, jelentkezz tanfolyamunkra. Valósítsd meg álmaid.

Bakai Levente: „A Thor Beavatással csak nyerni lehet”

2014 szeptemberétől két új Thor FMT edzővel bővült termünk szakmai stábja. Új Thor Beavatóként már készítettünk interjút Bakai Leventével és Nagy Fruzsinával. Most arról kérdeztük őket, hogy milyen az élet Thor FMT edzőként. Elsőként Bakai Leventével beszélgettünk.

Sikeres hétvégét zártak a Thor Gym versenyzői

A Thor Gym Girya csapata Etyeken mérettette meg magát. Kiváló atlétáink minden számban diadalmaskodtak, amiben elindultak.

Girya-sport Budapest Kupa a Thor Gymben

2014. december 20-án az év utolsó girjasport versenyét rendezi meg a Thor Gym.

Cross Challenge verseny a Millenárison

November 22-én Cross challenge versenyt rendeznek a Millenárison, ahol a Thor Shop standjával is találkozhatsz.

A tudatos táplálkozás legfontosabb 15 pontja

Az egészséges táplálkozás kapcsán számtalan módszerrel, rendszerrel és szabállyal találkoztunk már életünk során. Abszolút laikus emberként nehéz eligazodni a diéták, tudatos és egészségesnek mondott táplálkozási útvesztőben. Cikkünkkel kiutat mutatunk a modern, divatos táplálkozási trendek labirintusából.

10 érv a funkcionális edzésrendszerek mellett

Annyiféle edzésmódszer tárul a szemünk elé a mai világban, hogy nehéz eldönteni, melyiket is válasszuk. Természetesen fontos, hogy céljainkat szemünk előtt tartva hozzuk meg a végső döntést. Mit akarsz elérni? Gondold végig magadban.

A Thor Beavatás egy édesanya szemével

Véget ért a szeptember elején kezdődő Thor Beavatás kurzusunk. Bakai Levente, Thor Functional Movement edzőnk kezdő csoportjában többen is sikeresen teljesítették az elmúlt nyolc hét kihívásait.

Funkcionális edzés mesterfokon: tanulj, hogy jobb lehess

A funkcionális edzésmódszerek komoly teret nyertek az elmúlt esztendőkben. Éppen ezért nem árt, ha a tudjuk mit miért és hogyan tegyünk, ha funkcionális módszerek segítségével szeretnénk javítani fizikumunkat.

Emberfeletti megmérettetés volt az első Pentatlon verseny

Budapesten, a Thor Gymben került megrendezésre az első girjasport pentatlon verseny. A kiemelten jó állóképességet igénylő megmérettetésen tíz elszánt girjevik és girjevika tette próbára magát.

Vizsgára készülve...

Október 25.-én THOR Beavatás vizsgán kiderül, hogy mit tanultak a újoncok 8 hét alatt. Egy kis összefoglalás Nagy Fruzsinától és Bakai Leventétől

Ünnepi nyitvatartásunk október 23-án

Október 23-án délután 15:00-23:00-ig tart nyitva termünk.

Powerband: a tökéletes húzódzkodás többé nem csak álom

A funkcionális edzésrendszerek egyik nagyszerű eszköze a Powerband, melyet magyar nyelven csak gumiszalagként ismerünk. Az edzőtermek kedvelt mobileszközével szinte bármilyen gyakorlatot elvégezhetünk. Csak saját fantáziánk szabhat gátat elképzeléseinknek.

Pentatlon verseny: tedd próbára magad

Október 18-án újfent lehetőség lesz, hogy a girjasport szerelmesei kipróbálják magukat egy versenyen. Ezúttal nem a hagyományos versenyszámok kerülnek terítékre, hanem a WKC által kifejlesztett öttusa, azaz pentatlon.

Hétköznapi hősök: Chytil Mario

Országosan, Budapesten és általában is egyre népszerűbb a Street Workout, mint edzésrendszer, módszer és sportág. Így van ez termünkben is, ahol Jahn Gergő vezetésével csoportos órák is látogathatók.

Vásárolj girját a Thor Gym webáruházában

Hamarosan újabb szolgáltatással bővül termünk internetes honlapja. A Thor Gym webshopjában számtalan funkcionális edzéshez nélkülözhetetlen eszközt megvásárolhatsz rendkívül kedvező áron.

Girjasport: eredményes kecskeméti szakítás verseny

Szeptember első hétvégéjén rendezték meg Kecskeméten a harmadik szakítás versenyt a Kettlebell Kecskemét rendezésében. A Thor Gymből öt versenyző indult a megmérettetésen, remek alkalom volt ez kipróbálni az elmúlt hónapok felkészülésének eredményét.

SMR szeminárium kezdőknek

Vasárnap szeptember 7-én, 9-12 óráig SMR Alapszintű szemináriumot tart Szigligeti Attila, SMR System oktató és szakértő.

Új Thor Beavatónk: Nagy Fruzsina

Ismerjétek meg Nagy Fruzsinát, akivel a Thor Beavatás kurzus délutáni edzésein találkozhattok.

10 érv a reggeli edzés mellett

Reggel vagy este? Ez itt a kérdés. Te, mikor szereted? Bakai Leventével arra kerestük a választ, hogy miért jó reggel edzeni. Mit mond a tudomány, és mit mond a tapasztalat? Tíz érvet gyűjtöttünk össze a reggeli edzés mellett.

Új Thor Beavatónk: Bakai Levente

Az első Thor FMT edzőképzésen többen sikeres vizsgát tettek, de közülük csak hárman: Sieler Tamás, Nagy Fruzsina és Bakai Levente lesznek szeptembertől a Thor Gym edzői stábjának tagjai.

Girjasport: állóképesség fejlesztés magas fokon

Szeptember elején Girjasport Training órák indulnak Tanos Bálint vezetésével. Bálinttal a sportág történetéről, rendszeréről és a lehetőségeiről beszélgettünk a Thor Gymben.

Egy erőemelő élete a Thorban

Egy funkcionális edzőterem élete igazán sokrétű, ahogyan vendégköre is. A számos edzésrendszer és módszer megannyi lehetőséget rejt magában. A Thorban mindenki megtalálja helyét. Így van ez Papp Zsolt erőemelővel is, aki rendszeres vendége termünknek.

Thor FMT: Nagy Fruzsina

A Thor Functional Movement Trainer képzés talán egyik legérdekesebb életpályával rendelkező edzőjelöltje Nagy Fruzsi, akit a Jóni Team sportolójaként már ismerhetünk. Fruzsi thai bokszol és MMA mérkőzéseken vesz részt, de állatorvosként is dolgozott korábban. A jövőben nincs más célja, mint a Thor Gymben edzővé válni.

A sportolók táplálkozási kódexe már a Thor Gymben is kapható

A tudatos sporttáplálkozás dzsungelében nehéz megtalálni az ideális ösvényt, hiszen a mai információs forradalomban élő internetes társadalomnak köszönhetően megannyi téves és helyes állítással, infóhalmazzal találkozhatunk. A Thor Gymben is kapható Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című könyv segít rátalálni a helyes útra.

Thor FMT: Vajda János

Bemutatkozó cikksorozatunk legújabb főszereplője az a Vajda János, aki komoly sportolói múlttal érkezett hozzánk. Funkcionális edzőként képzeli el a jövőjét, akár még termet is nyitna Kaposváron.

Thor FMT: Bujáki Richárd

Tovább folytatva Thor FMT bemutató sorozatunkat egy újabb részvevővel beszélgettünk. Termünk funkcionális edzőképzésén fejleszti magát Bujáki Richárd.

Thor FMT: Kvasz Éva

Július elején újabb mérföldkőhöz érkezett a Thor Gym története. Termünk fejlődése töretlen, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy elindult az első Thor FMT képzés, ahol funkcionális edzőket oktat a Thor szakmai stábja.

Hétköznapi hősök: Hajnal Ildikó példaértékű teljesítménye

Népszerű rovatunkat folytatva, újabb hétköznapi hőssel találkoztunk a Thor Gymben. Hajnal Ildikó több mint egy éve jár a terembe edzeni. A csipkelődő humorú Ildikót nyílván senkinek sem kell bemutatni, hiszen mindennapos a jelenléte az edzőteremben. Motivációról, életmódról és célokról beszélgettünk.

Wittmann Zsolt: Életem legjobb döntése volt, amikor felmondtam

Mint ismeretes a Thor Gymben hamarosan egyedi edzőképzés indul. Termünk olyan leendő edzőket szeretne képezni, akiknek szenvedélyük a munkájuk. Miként lesz hobbiból karrier? Többek között erre a kérdésre is kerestük a választ, amikor Wittmann Zsolttal beszélgettünk. A Thor Gym munkatársa példaértékű módon érte el céljait. Edző lett.

Edzőképzés a Thor Gymben: segítünk karriert építeni

Légy Te is a Thor-csapat tagja, jelentkezz tanfolyamunkra. Valósítsd meg álmaid.

Barbell szeminárium a Thor Gymben

Szigligeti Attila oktatónk meghirdeti a Barbell szeminárium sorozatának a második részét. Az első rész (fekvenyomás) remekül sikerült, a résztvevők részéről számos pozitív visszajelzés érkezett.

Szakítás verseny: egyéni rekordok születtek

Június második hétvégéjén szakítás versenyt rendeztek a Thor Gymben, egy hagyomány megalapozásaként. Termünk évente több hasonló verseny szervezését is tervezi.

Galba Zsolt: „Itt megtanítjuk az alapokat, ettől nagy a Thor Gym”

A Thor Gym alapítójaként és a terem edzőjeként Galba Zsoltot senkinek sem kell bemutatni. A bölcsészből lett erőfétisiszta edzővel beszélgettünk. Megosztotta velünk gondolatait, kicsit magáról is beszélt és a terem is szóba került. Elmondta, miért nagyszerű dolog a Thor Beavatás és az arra épülő edzésrendszer.

Warriorfit edzések indulnak a Thor Gymben

Június 3-án Warriorfit edzések indulnak a Thor Gymben. Az edzések vezetőjével, Mátrahegyi Zsolttal beszélgettünk a Warriorfitről.

Kettlebell: új csoportok indulnak

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a Thor Gym vezetése és Szigligeti Attila SFG II-es instruktorunk úgy döntött, hogy június elején új, kezdő kettlebell csoportot indít.

Street Workout vb-selejtező a város szívében

Május 24-én, a budapesti Deák Ferenc tér ad otthont a második Street Workout & Calisthenics világbajnoki selejtező versenynek, amelyet a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület és a Hardbodyhang szervez.

Street Workout: a mozdulatokért és erőért dolgoznak, az izomépítés csak mellékhatás

Ez év eleje óta a Street Workout edzések is felkerültek a Thor Gym, Underground részlegének órarendjére. A foglalkozásokat Jahn Gergő és Ódor Attila vezényli heti két alkalommal. A sportágról előbbivel beszélgettünk. Elég hosszasan, de megérte. Közelebb kerültünk ehhez az alapvetően outdoor sportághoz, amelyért megéri lejárni termünkbe. Hogy miért? Olvass és kiderül.

Primal Move: kezd az alapoknál

Szigligeti Attila és Tóth András vezetésével péntekenként Primal Move edzéseket is látogathatsz a Thor Gymben. De mi ez valójában? A rendszerről Szigligeti Attilával, PMF II-es szintű oktatóval beszélgettünk, aki egyébként PM Kids és PM Breath diplomával is rendelkezik.

Hétköznapi hősök: Mucha Bea mert változtatni

A változás jó, de kellő bátorság és akarat kell hozzá. Amennyiben valaki mer változtatni korábbi életmódján és szokásain, az valódi eredményeket érhet el, amit nem feltétlenül a kilogrammokban kell mérni. A Thor Gymben Mucha Beával beszélgettünk, aki 2013. április óta edz a teremben.

Rip:60: egészséges testtartás és alakformálás

A felfüggesztéses eszközök kedvelőinek bizonyára nem szolgálunk újdonsággal, ha azt mondjuk, hogy a Thor Gymben ilyen edzéstípussal is találkozhatnak. Újra lehet jelentkezni Rip:60 edzésekre.

Elite Challenge edzések: hamarosan

Véget ért a Thor Gymben megrendezett ELITE CHALLENGE szeminárium sorozat. A három alkalmat felölelő bemutató jellegű edzés sorozat után már lehet jelentkezni a hamarosan indulo ELITE CHALLENGE edzésekre.

Hétköznapi hősök: Madar Balázs

Új rovatunkban olyan a Thor Gymben edző személyeket mutatunk be, akik bár amatőrként sportolnak, cseppet sem amatőrként teszik ezt. Emellett pedig méltán képviselik mottónkat: miszerint a Thor Gym megváltoztatja az életed.

Útban a tökéletes állóképesség felé: Athletic Body

A korábbi cikkünkben bemutatott Thor Beavatás kurzus után az Athletic Body edzéstípus következik a Thor Gym tematikus erőfejlesztő struktúra rendszerében, amely állandó edzésként is megállja a helyét, nem csak kurzusként.

PowerBuilder Training System: a tökéletes fejlődés lehetősége

Rendszeresen jársz konditerembe, elszánt vagy, akaraterőben sem szenvedsz hiányt? Jó úton jársz, de dolgozhatsz még tökéletesebben. Hogyan? A PowerBuilder Training System rendszerében.

UST: azzá válsz, akire korábban gondolni sem mertél

A Thor Gym által megalkotott, az itteni edzők által kidolgozott funkcionális edzésrendszer szerint a hármas lépcső legfelső foka az UST edzés, amely a Thor Beavatást és Athletic Body-t követi a funkcionális erőedzés piramisában.

Kettlebell, a mozgás művészete

A kettlebell, mint funkcionális sport hazánkban és a világon is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Nem véletlenül. A közel 300 éves múltra visszatekintő mozgásrendszerről és főként hobbisportról Szigligeti Attilával beszélgettünk a Thor Gymben.

Elkezdődött az Elite Challenge

Március 22-én a Thor Gym adott otthont az Elite Challenge katonai jellegű mozgásrendszert bemutató első szemináriumnak, ahol mindenki kipróbálhatta magát a saját szintjének megfelelően.

Elite Challenge szeminárium

Március 22-én személyesen is megismerkedhettek az Elite Challenge programmal, gyertek el.

Elite Challenge: öt nap a pokolban

Mint arról már korábban beszámoltunk írásunkban, a Thor Gym a hamarosan egy elit katonai jellegű edzésrendszernek is otthon fog biztosítani.

Thor Beavatás: a kezdők kurzusa

A Thor Gym funkcionális edzőterem a napokban ünnepelte egy éves fennállását és működését. Az elsöprő lendülettel hatalmas népszerűségre törő új edzésmódszerek a 11. kerületi dinamikusan fejlődő teremben is megragadtak. Így, aki valami új edzés formára vágyik, az biztosan talál magának kihívást a Nándorfejérvári út 40/A-ban.

HAMAROSAN... Elit katonai jellegű kiválasztó program

Az ELITE CHALLENGE PROGRAM egy Európában egyedülálló, katonai jellegű kiválasztó program civilek és szolgálattevők számára.

Az L-tartás döntött a születésnapi Street Workout versenyen

A Thor Gym edzőterem első születésnapi rendezvényén a már említett Kettlebell és Crosstraining versenyen kívül a Street Workout kedvelői és művelői is megmérethették magukat.

Street Workout verseny a Thor Gym születésnapján

Mint már beszámoltunk róla a Thor Gym I. Születésnapján izgalmas versenyekkel és igazán színes sportági kínálattal várja a sportolni vágyókat. Az egyik legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal a Street Workout versenyét fogja övezni, bár a freestyle kategóriában most nem rendeznek versenyt.

Születésnapi kettlebell verseny a Thor Gymben

A Thor Gym funkcionális edzőterem első születésnapján színes program és versenykínálat várja az érdeklődőket. A részletes programból most a Tanos Bálint, Szigligeti Attila (Thor edzők) által szervezett kettlebell versenyt mutatjuk be néhány mondatban.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital