Hírek

A kemények hétvégéje

2017.05.23
Még csak nemrég ért véget a 4. Spartan Training Camp, de már alig várom a következőt.

Az előző tábor, olyan titkon várt létszámot hozott, hogy mindenképpen szerettem volna, ha sikerül megtartani vagy túlszárnyalni, ezért ismét nem volt kérdés Becher Kristof kollegám segítsége.

Táborról táborra próbálom a srácoknak a határait feszegetni. Mit bír a testük, az elméjük és az akaratuk. Büszkén állítom, BÁRMIT! Minden tábor picit más, hiszen igaz megvannak a szokásos arcok, akik már a kezdetek óta velem tartanak, de minden alkalommal vannak új Harcosok, akik nem ismervén a termet, az edzéseimet és engem, mégis bátran jelentkeznek és végig küzdik az edzéseket.  Az, aki előző táborban csak néző volt, most bevállalt egy napot, és az, aki előzőleg még csak egy napra jelentkezett, most a két napot tolta meg nagyon keményen.

Felépítésében ez a tábor is ugyanúgy nézett ki, mint az eddigi három. Napi négy edzés, kettő délelőtt, amiből a második hosszú futás, és kettő délután. Az egyes sessionok 3*20 percesek és egyik keményebb, mint a másik. Már hagyomány és a tábor elengedhetetlen programja az első napi Gellért-hegy futás, azonban most a második napon a Bikás parkba futottunk el, és ott egészítettük ki a futóedzést a kondipark adta lehetőségekkel.

Ezzel a táborral a június 17-én, Kazincbarcikán megrendezésre kerülő Spartan Race SUPER-re készültük és készülünk tovább az edzéseken. 

A következő Training Camp előreláthatólag szeptemberre várható. Mivel jubileumi számot ünnepelhetünk, hiszen ez már az V. Spartan Training Camp lesz, ezért rendhagyó táborral készülök. Szeretném, ha végig együtt tudnánk lenni, igazi Camp hangulatot idézni, közös vacsorával, beszélgetéssel, összekovácsolódással és bent alvással.

Az én gondolataim után olvassátok a táborozók véleményét 

Márk: „Negyedik táborom volt, de megunhatatlan! :)
Annyira jó a hangulat és a szervezés, hogy minidig újat tud adni ez a két nap. 
Változatos, kemény edzésekben lehetett újra részem, amit nagyon köszönök Balázsnak és Kristofnak! A csapat óriási volt most is, kitartó, fáradhatatlan. Jó volt együtt küzdeni és erőt meríteni a többiektől. Köszönöm mindenkinek. Találkozunk az 5. táborban! 

Timi: „Én most voltam első, de nem utolsó alkalommal. Az edzések brutál kemények, de nagyon változatosak voltak, ami nagyon tetszett. Az utolsó 300 gyakorlat teljesítésével valahol saját magamat is legyőztem. Szuper hangulat, bajtársiasság és szuper fáradtság. Köszönöm nektek BalázsKristof és mindenkinek ezt az élményt, na meg hogy egyáltalán a részese lehettem! „

Lilla: „Tudom, mindig azt mondom, hogy "ez volt eddig a legjobb", és mindig azt gondolom, hogy már nem tudod fokozni Balázs, de tényleg ez a tábor volt a legszuperebb!!! Mint mindig, most is a legjobban várt edzés számomra a gellért-hegyi futás volt, ahol király új feladatok vártak ránk. Nagyon jó visszaigazolás számomra, hogy a novemberi táborban már a körtérnél majdnem visszafordultam, míg most "simán" felfutottam... Ennél jobban semmi sem bizonyítja az UST hatékonyságát! A többi edzés is nagyon változatos és jól felépített volt, remekül kihasználtuk a terem nyújtotta lehetőségeket és eszközöket. Nagyon jó volt találkozni a régen látott edzőtársakkal, akik ismét bebizonyították, hogy mennyire kemények és kitartóak, valamint örülök, hogy sok új arcot megismertem, remélem még találkozom veletek srácok!  

Barbi: „Nekem ez volt az első táborom, és most kicsit mérges vagyok magamra amiért eddig nem jöttem, mert egy felejthetetlen élményben volt részem. Az első nap előtt nagyon izgultam, hogy milyen feladatok várnak rám, mennyire fogom bírni, tudom- e majd a többiekkel a lépést tartani. De a tábor megtanított arra, hogy itt nem másokkal kell versenyezned, csakis önmagaddal. Viszont, az hogy mind a két napon az összes edzést végig bírtam csinálni azt már nem csak magamnak köszönhetem, kellett hozzá két nagyszerű és tapasztalt edző, és egy iszonyatosan jofej társaság, akikkel a legnehezebb pillanatban is tudtunk egy jót nevetni és tartottuk egymásban a leklet. Így a második nap végén, túl a nyolc edzésen hatalmas megnyugvást érzek, és egy dologban biztos vagyok, a kazincbarcikai Spartan biztos nem fog gondot okozni!

Valentina: „A IV. Spartan Training Camp első napjára hatalmas izgatottsággal érkeztem. A tapasztalt részvevőket már a megérkezéskor kifaggattam arról, hogy mire is számíthatok a nap folyamán. Mindenkitől azt az egybehangzó választ kaptam, hogy „nagyon kemény lesz, de megéri”. A terembe belépve elkezdődött a kihívás. Már az első perctől jó hangulat uralkodott a terem légkörén, ami a nap folyamán végig megmaradt. A számomra már megismert feladatok közé a legtöbb etapban új elemek is kerültek, aminek külön örültem, hiszen valóban új kihívást jelentettek. A 3x90 perces edzések mindegyike más felépítésű volt, a terem összes eszközét megmozgattuk… A Gellért-hegyi futás kint a szabadban egy új feladat elé állította a csapatot, ami a lelkesedést még inkább fokozta. A délutáni feladatokhoz már nagyobb kitartás kellett, de a remek hangulat, a pörgős zenék mindenkire ösztönzőleg hatottak és észre se vettük, de már túl is voltunk a harmadik edzésen is. A IV. Spartan Training Camp első napja hatalmas élmény volt, és számomra is beigazolódott: nagyon kemény, de minden percéért megéri! Ezúton is szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy lehetőséget teremtettek számunkra a táborban való részvételre!”

Gábor: „Első tábor, egyből két napra neveztem. Az első benyomás amikor megérkeztem a terem kinézete/felépítése alapján az volt, hogy itt most profi dolgok következnek. Mivel még csak hasonló edzésben sem volt részem soha így nem igazán tudtam mire számíthatok. Ami biztos volt, hogy nem szeretnék én lenni az az ember aki feladja. Sokszor voltam holtponton, olyankor próbáltam humorral átlendíteni magamat és ebben a résztvevők nagy segítségemre voltak. Együtt sírtunk együtt nevettünk. (60:40) Sikerült mindkét napot végig tolnom és megtudtam, hogy olyan dolgokra vagyok képes amikről a tábor előtt (ha más mondja se) hittem volna. Összességében két napot tölthettem el minőségi környezetben halál jó fej emberekkel és felkészült, türelmes trénerekkel. Úgy gondolom, ha a következő tábort tervezitek a nevemet nyugodtan írjátok fel arra a fehér táblára, közvetlenül a 100000000 Árpi/Burpee mellé. Köszönöm, hogy részese lehettem. Most megyek és rajzolok magamnak új lábakat.”

Zénó: „Az első tábor már függővé tett. A második tábornak az időpontja nem volt megfelelő, a harmadik előtt pedig lesérültem... de végre sikerült újra eljutnom! Természetesen nem bántam meg.  A nagyon jól felépített, kőkemény edzések, a szuper edzők, és a rendelkezésre álló (és maradéktalanul kihasznált) eszközök már garantálták a sajgó végtagokat és égő tenyereket a két nap végére.  A mindenre elszánt sporttársak pedig olyan motiváló, viccelődős/versengős légkört teremtettek, amilyet sehol máshol nem tapasztalni. Csak így tovább, kihagyhatatlan élmény! Köszönöm a szervezőknek, és minden résztvevőnek!”

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital