Hírek

A másik oldalon

2016.12.20
Javában zajlik a fordított hét. Folyamatosan bővülő cikkünkben rövid visszaemlékezéseket olvashattok a résztvevőktől.

Az év utolsó hete különleges a Thor Gymben: ezen a héten a vendégeink tartanak edzést egymásnak - és saját edzőiknek is. Izgalmas pillanat ez sokuk életében, akik még sosem foglalkoztak így emberekkel. Azonban edzéseket tartani, nem csak móka, hanem munka is, amely felelősséggel jár. Éppen ezért komolyan rákészültünk a feladatra. December 3-án dr. Tanos Bálint, a terem szakmai vezetője tartott egy felkészítő előadást az edzésrendszerünk mögött meghúzódó elméletről, és az edzéstervezés gyakorlati alapjairól. Itt lehetőség volt néhány vendég edzéstervét is kielemezni, átbeszélni.

A munka itt még nem állt meg: a feladatra jelentkező vendégek leadták az általuk tervezett edzést vagy edzéseket edzőjüknek, aki ellenőrzi azt, és segít kialakítani egy végleges, biztonságosan elvégezhető tervet, amelyet aztán a vendég vezényel le, többek között saját edzőjének.

Miután megvolt a képzés és leadták edzéstervüket, december 19. és 22. között tarthatják meg edzéseiket. Folyamatosan bővülő cikkünkben a bátor jelentkezők élményeiről olvashattok rövid szösszeneteket.  

Baran Szilvi – Nagy Réka

"Rékához járok edzésre január óta