Hírek

A Nagy Januári Kihívás

2015.12.02
Az ünnepek után arra gondoltunk csinálunk minden érdeklődőnek egy kihívást - egy burpee kihívást - melynek eredményeképpen egy szerencsés résztvevő havi bérletet nyerhet a terembe!

A feladat az, hogy 50 db burpeet kell megcsinálni és ezt igazolás képpen videóra felvenni.

A játékra úgy tudtok jelentkezni, hogy a gyakorlatotkról készült videót elkülditek az info@thorgym.hu-ra (a tárgy részhez írjátok: burpee kihívás).

A győztest sorsolással fogjuk az indulók közül kihirdetni. A sorsolás úgy fog történni, hogy Neked, mint résztvevőnek is ki kell hívnod az ismerőseidet. Ezt úgy tudod hivatalossá tenni, hogy az általunk közzétett facebook bejegyzés alatt be kell tagelned a kihívottaid nevét. Amennyiben ők is teljesítik az 50 burpeet a kihívó neve egyre többször kerül bele a kalapba, így nagyobb eséllyel fogjuk a sorsolásnál kihúzni. Természetesen, a kihívottak is lehetnek kihívók, így miután ők is teljesítették, illetve kihívtak másokat szintét résztvesznek a sorsoláson.

A versenynek két szerencsé díjazottja lesz. Akinek a nevét majd kisorsoljuk egyhavi bérletet nyer, aki pedig a leggyorsabban készül el az 50 burpeevel egy SMR hengerrel lesz majd gazdagabb.

A verseny, illetve a sorsolás feltétele, hogy 100 induló felett fogjuk a nyereményeket sorsolni. A videók beküldési határideje január 31.


 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital