Hírek

A sportolók táplálkozási kódexe már a Thor Gymben is kapható

2014.07.31
A tudatos sporttáplálkozás dzsungelében nehéz megtalálni az ideális ösvényt, hiszen a mai információs forradalomban élő internetes társadalomnak köszönhetően megannyi téves és helyes állítással, infóhalmazzal találkozhatunk. A Thor Gymben is kapható Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című könyv segít rátalálni a helyes útra.

Napjainkban a tudatos táplálkozás a társadalom minden rétege számára fontos, de főleg a rendszeres mozgásnak és sportolásnak hódolók körében. Milyen irányzatokat, diéta típusokat, étrendeket érdemes követni? Vetődhet fel bennünk, laikusokban a kérdés. Akár naponta találkozhatunk újabb és újabb trendekkel. Érdemes tehát keresni egy hiteles forrást, melynek elolvasása után akár magunk is megítélhetjük az egyes információk helyességét vagy létjogosultságát. Csak ajánlani tudjuk a könyvet.

Tihanyi András említett műve 3. kiadásában jelent meg nem rég, ami nem meglepő, hiszen igazán hiánypótló alkotásról van szó. A Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című könyv a modern sporttáplálkozás és a teljesítményfokozás más módszereinek évtizedek óta tartó folyamatos a fejlődésének eredményeit, szemléletét és gyakorlatát mutatja be, a könyv kiemelt célja, hogy alternatívát nyújtson az utóbbi évek sokszor elavult ismereteken és bulvárirodalmon, reklámkiadványokon alapuló és esetenként piaci önérdekeltségeket is tükröző „szakkönyveivel" szemben.

A könyv szembemegy a jelenleg általánosan alkalmazott, elavult dogmákkal, illetve az idáig magyar nyelven elérhetetlen információk hozzáférhetővé tételével segít a tudatos sporttáplálkozás iránt érdeklődnek.

A könyv mindenképpen neked való, ha szereted megismerni a legújabb trendet, ha ragaszkodsz a bizonyított tényekhez, és nem elégszel meg a mendemondákkal, és persze akkor is, ha egyszerűen szeretsz a témában minél többet olvasni, és bővíteni az ismereteidet!

A könyv részletesen kitér a sportolók tápanyagszükségletére, beleértve a vitaminokat és ásványi anyagokat is, részletes betekintést enged a táplálkozás élettani háttereibe, és hosszan taglalja a sporttáplálkozás mikéntjeit. Tudományra kiéhezettek számára hiánypótló mű!

Tihanyi András – Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című könyvét most 3900 forintos áron vásárolhatod meg a Thor Gymben!

Szerkesztette: Pintarics Balázs (Forrás: sportorvos.hu alapján)

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital