Hírek

A Thor Beavatás egy édesanya szemével

2014.10.25
Véget ért a szeptember elején kezdődő Thor Beavatás kurzusunk. Bakai Levente, Thor Functional Movement edzőnk kezdő csoportjában többen is sikeresen teljesítették az elmúlt nyolc hét kihívásait.

Az alábbiakban egy édesanya élményeit, tapasztalatait osszuk meg veletek:

"Véget ért a beavatás, jó apropó ez ahhoz, hogy elmeséljem, nekem milyen pozitív változásokat hozott az életemben ez a 8 hét. Az otthon végzett gyakorlataimat kitartóbban és jobb technikával tudom végrehajtani.

Ott van például az elemelés teli babakáddal, majd a víz kiöntése a vécébe lassan, kontrolláltan. Ezt naponta egyszer, este fél nyolckor szoktam végezni. Most, hogy tudom a helyes technikát, messze elkerül a derékfájás és a kiöntésem is sokkal szebb és hatékonyabb: a víz nagy része már a vécécsészébe megy.

A másik meghatározó gyakorlatom a séta rack pozícióban, illetve a guggolás 11 kilós babával. A sétát váltakozó startpozícióból kezdem. A séta az első mellmagasságban lévő érdekes dologig (például hűtőmágnes) tart, ott állj, majd jön az érdekes dolog megvizsgálása és földre dobása, majd felvétele guggolással. Egyenes hát, feszes boka és térd, főleg a baba nem esik le. A gyakorlatot egész nap végzem, az ismétlésszám változó (valahol a sok és a rengeteg között). A guggolások simán mennek és a megerősödött törzsizmaimmal már a féloldali terhelést is jobban viselem.

A harmadik, említésre méltó dolog nem is gyakorlat, csak egyszeri feladat. A héten leszedtem az erkélyről a nyári árnyékoló függönyt és láttam, hogy belebújt egy csomó poloska. Kész szerencse, hogy vettük a kötélhullámoztatós (rope workout) gyakorlatot, mert így nem kellett egyenként lepöckölnöm őket, csak fogtam a függöny végét, és a "csípőtől homlokig" technikával fél perc alatt megszabadultam az összestől. A vállam bedurrant, a függönyt pedig kimostuk és eltettük.

Kíváncsian várom, hogy az Athletic Body kurzuson milyen hasznos gyakorlatokat tanulunk majd!"

Október 27-től hat új Thor Beavatás csoportunk indul délelőtti és délutáni időpontokban. Ha szeretnél Te is csapatunk tagja lenni, akkor jelentkezz az info@thorgym.hu email címen.

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital