Hírek

A Thor Gym újabb évfordulót ünnepelt

2019.02.28
Szombaton a hagyománynak számító csapatversenynek adott otthont az újbudai termünk. Hiszen mi így ünneplünk, nem is akárhogyan sikerült.

 

Évről évre büszkén tudjuk hírül adni, hogy a tradicionális születésnap apropóján szervezett csapatversenyünk rekordot döntött. Ahogy eddig minden évben, nem csupán a versenyzők létszámát tekintve tapasztalható fejlődés, de a hangulat is példa értékűre sikeredett. Már nem merjük azt leírni, hogy felülmúlhatatlan volt, mert tavaly is ezt gondoltuk, ám most sikerült újabb szintet lépni.

Nem kis munka előzte meg az eseményt, ám utólag kijelenthetjük megérte, hiszen 26 négyfős csapat vágott neki a napnak, ami 104 atlétát jelent. Ezek mellett pedig a nap során több, mint 400-an tették tiszteletüket rövidebb-, s többnyire hosszabb időre, hogy belekóstolhassanak a remek hangulatba.

Ezúton is köszönet a főszervezőnek, Fülöp Ákosnak, aki több hónapos megfeszített munkával állította össze ezt a fergeteges eseményt, a szakmai hátteret biztosító Tanos Bálintnak, aki egy olyan rendszert dolgozott ki, ahol az UST program csapatai is büszkén és eredményesen vették fel a versenyt, egy számukra ismeretlen feladatokkal nehezített pályán is. Nem utolsó sorban pedig Hosszú Szilárdnak, akinek köszönhető az a 6 éve tartó csoda, amit Thor közösségnek és rendszernek hívnak.

Sajnos, akik lemaradtak, a számukra aligha adják vissza a fotók, s a beszámolók a hangulatot, mert libabőrös élmény volt a döntőben tapasztalt szurkolás részese lenni. Ehhez mérten pedig a teljesítmények is olyan magaslatokba emelkedtek, hogy bármely csapat tagjai büszkék lehetnek arra, amit alkottak szombaton. Helyezéstől függetlenül. Fontos kiemelni továbbá azt a bajtársiasságot és különleges kapcsot, ami összekötötte a srácokat, s melynek szem-, és fültanúi lehettünk: Szinte egy emberként szorítottak a különböző társaságok tagjai a versenyzőknek, együtt lüktettek velük. Talán ez a legszebb az egész sportban és az edzés világában, hogy ilyen jellegű őszinte kapcsolatok alakulnak ki a közös edzések során.

A 4 feladatsor is meglepően színvonalas versengést hozott, szinte már az elejétől azt tapasztaltuk, hogy az egész nap egy nagy döntő a versenyzők számára. Így a finálé mezőnyét tekintve a pártatlan szurkolók fájó szívvel tapasztalhatták, hogy bizony lemaradt egy-két olyan csapat, aki emberfelettit mutatott. Ám ez inkább emeli a rendezvény színvonalát, hiszen más versenyeken sok olyan csapat indulhatna esélyesként, akik most nem fértek a legjobb 7-be.

A döntő pedig fergeteges volt, arra a fél órára lelassult az idő, s mindenki feszülten szurkolt, csodálta az atlétákat. Ők pedig mindent kiadtak magukból. Nagy szerep jutott - ahogy egy jó csapatversenyen lennie is kell - a taktikának. Talán ha újból lefutnánk a napot, a tapasztalatok fényében teljesen más eredmény is születhetne, mert sok helyen épp a taktikán csúszott el egy-két helyezés. Ám ez is tapasztalat, hiszen jövőre újfent születésnap következik...

Márpedig a Thor Gym számára ez a nap tényleg egy óriási ünnep volt. A legnemesebb módon.

 

Íme a dobogós csapatok, akiknek teljes szívből gratulálunk:

 

I. helyezett: Valhalla laktátküszöb

Torma Ádám

Vadon Péter

Bencze Attila

Kolláth Ivett

 

II. helyezett: Valhalla vaszektómia

Magyar Edina

Váradi Gergő

Tóth Ákos

Soós Péter

 

III. helyezett: Unbroken

Németh Viktor

Papp Alexandra

Bús Ádám

Molnár Dániel

 

A további helyezettek pedig, akik előtt szintén le a kalappal:

4. Doboz

5. OMG

6. Valhalla X force

7. Micimackó akciócsoport

8. Geri bandája

9. PredaThorok

10. Zugló manökenek

11. Főni

12. Morghulis

13. Kriszta angyalai

14. Feleleveníthetetlenek

15. Einherjarok

16. Powerbuilders

17. Snatch me if you can

18. Becherovka

19. Morning fighters

20. Just2more

21. Fanati-kosok

22. B oldal

23. SAP

24. Low&Slow

25. Csodasztikus négyes

26.Per4mance

 

Várunk tehát mindenkit jövőre is a VII. születésnapon!

Addig mi mást kívánhatnánk, mint jó felkészülést! :)

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital