Hírek

A Thor legfittebb hölgye - 2015

2015.12.15
A december első hétvégéjén megrendezésre került PWB-, illetve Thor kupa összetett győztese a hölgyek mezőnyében Urbanovszky Mónika lett. Ennek apropóján ültünk le beszélgetni.

Először is gratulálunk a győzelmedhez!

Emlékszem, hogy nem is oly rég még a Beavatás vizsgán láttalak, és irígykedve figyeltem az elszántságod. Mikor kezdted el azt az utat járni, melynek köszönhetően a Thor legfittebb hölygévé avanzsáltál?

 

Egy éve kerültem kapcsolatba a Thor Gym-el, ami mára már a második othonommá vált.

Mondhatom, hogy a sport állandó szereplője volt az életemnek, korábban tájfutottam és úsztam, aztán konditerembe jártam, majd kipróbáltam a Crossfittet is, de az igazi szerelmet a funckionális edzés hozta el. Pontosabban az edzőm, Nagy Fruzsina. Ő mutatta meg nekem miből áll ez az edzés forma, és az ő kiváló edzés programja miatt érzem azt, hogy még többre vagyok képes, mint amit eddig elértem.

 

Mi az, amiben többet sikerült kihozni önmagadból, mint amire korábban gondoltál?

 

Álmomban sem gondoltam volna, hogy nagy súlyokkal fogok dolgozni. Ehhez képest a Fruzsi olyan edzéseket tett össze, amik azt eredményezték, hogy bátran elengedett erőemelő versenyre. Látja bennem az erőt, és mindent megtesz, hogy a legjobbat hozzam ki magamból.

 

Minden szavadból érződik, hogy érzelemteljesen beszélsz. Ez a légkörnek, vagy az edzésformának szól inkább?

 

Amit pedig sehol sem kaptam meg korábban az az odafigyelés. Az edzőmtől többet kapok mint edzésterv vagy étrend, a terem pedig a legjobb eszközöket adja a céljaim eléréséhez.

Imádom a légkört, ami a termet körbe öleli ez nem egy egyszerű edzőterem, ahova idegenek járnak le, hanem egy közösség, egy nagy család.

 

Mik a céljaid azt követően, hogy ekkora sikert értél el házon belül?

 

Ami a céljaimat illeti, egyszer szeretném felhúzni a 150 kilót, de a legfontosabb, hogy az edzőm büszke legyen rám, és a közös munka folytatódjon.

 

Amennyiben számodra is megnyerő volt, ahogy Móni nyilatkozott, és te is szeretnél elindulni a Beavatás programunkon, akkor kattints IDE az órarendhez, válaszd ki a számodra optimális időpontot, és jelentkezz az info@thorgym.hu címen.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital