Hírek

Amiért dolgozunk mostanában

2016.03.21
Mint tudjátok fontos nekünk, hogy Ti a lehető legjobb körülmények között edzhessetek és fejlődhessetek, ezért rendszeresen kikérjük a véleményeteket a teremmel kapcsolatban. Ezúttal szeretnénk megköszönni, hogy elmondjátok a véleményeteket és kitöltitek a kérdőívünket, ezzel rendkívül sokat segítetek a terem fejlesztésében. Mi mindent megteszünk, hogy minden igényeteket kielégítsük.

     Nagyon örülünk, hogy a szakmai munkánkat ilyen magasan értékelitek, hiszen véleményetek szerint 97%-os a megelégedettségetek az edzőinket tekintve.  Természtesen nem elégszünk meg ennyivel. Ezen felbuzdulva a Thor Akadémián újabb képzéseket indítunk, többek között lehetőség lesz kettlebell kurzuson is részt venni. Az FMT képzésünk sikere töretlen, nemsokára megismerhetitek a legújabb jelölteket. Indítunk egy teljesen önálló Facebook és weboldalt a Thor Akadémia számára, ahol kizárólag szakmai cikkeket és híreket osztunk meg veletek. A részletekről nemsokára részletes információt kaptok.

     A legfontosabb hírünk azonban, hogy a terem hivatalos Crossfit teremmé vált. Ezen régóta dolgoztunk sok tárgyalás és nehézségek közepette azonban sikerült megegyezni a Crossfit HQ-val és megkaptunk az engedélyt. Miután a szakmai feltételeknek megfelelt a terem, a legnagyobb nehézségbe a névválasztás során ütköztünk. Sok ötlet merült fel, de szigorú feltételeknek kellett megfelelni. A választás végül a Panday-ra esett. Ez filippínó nyelven kovácsot jelent. Ez egyesíti a termünk jelképét a kalapácsot és a Crossfit csapatunk edzőjét és vezetőjét Kovács Lacee-t is. A terem ezen felül számos újítással is bővülni fog, hogy minden adott legyen a lehető legmagasabb szintű edzés elvégzéséhez. A szakmai munkát segíteni fogja több új eszköz, köztük evezőgépek, wall-ball-ok rudak és súlykészletek és számos egyéb.

     A Crossfit teremmé válással további céljaink is vannak. Többek között szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a sportágra, ebben nagy segítség, hogy edzői stábunkban köszönthetjük az ország legeredményesebb versenyzőjét és edzőjét Kovács Lacee-t. A terveiről és elképzeléseiről az holnapi interjúban olvashattok részletesen. Érdemes végig olvasnotok hiszen Lacee elárul néhány érdekes információt a Panday jövőbeli terveivel kapcsolatban ami akár Titeket is komolyan érinthet.

     Mivel a terem fő profilja továbbra is a funkcionális edzés és hogy ne zavarjunk össze titeket, a Crossfit Panday egy teljesen különálló weboldala hamarosan elindul (www.crossfitthor.hu, www.crossfitpanday.com), ahol csak a csapattal és a crossfit-tel kapcsolatos híreket olvashattok.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital