Hírek

Amikor az erő robbanékonysággal párosul

2015.08.31
Vizsgáljunk meg elit sportolók ( sprinter, NFL játékos, küzdősportoló stb) edzéstervét. Lesz benne egy közös pont, ez pedig az olimpiai súlyemelés... WHAAAT???! Igen az OLIMPIAI SÚLYEMELÉS így nagybetűvel, napjainkban ez a sportág tarlamazza a legnagyobb erőt, sebességet és robbanékonyságot, a mobilitásról nem is beszélve, ezért logikus hogy minden elit sportoló integrálja az edzéseibe.

Az olimpiai súlyemelés két fogásnemből áll, szakításból (snatch) és lökésből (clean&jerk). A szakítás lényege hogy egy mozdulattal fej fölé juttassuk a súlyt. Lökésnél a súlyt először mellre vesszük, majd onnan egy határozott dinamikus ollózó kilökéssel fej fölé juttatjuk. Ha a mai napig csodálva nézed ezeket a sportolókat, akik a saját testsúlyuk többszörösét képesek szakítani és fejük fölé lökni. Úgy gondolod, hogy ember feleti erejük van? Azt hiszed, hogy ez neked is menne? Szerinted a gyakorlatok végrehajtásához helyes technika szükséges? Szükséged van egy szakemberre, aki egy jól felszerelt edzőteremben segít elsajátítani a sport apró elemeit. Ítt a lehetőség! A Thor Gym súlyemelő szemináriumot indít, ahol a gyakorlati oktatáson kívül a sportág elméleti hátterét is megtanulhatod.

Amit kínálunk:

Minden hétvégén lesz egy gyakorlati szeminárium, amelyből a hónap első hétvégéjén edzés és elméleti oktatási is lesz. A gyakorlati szemináriumokon új technikák átadása mellett házi feladatot is kapsz, amit hét közben gyakorolnod  kell a fejlődésed érdekében. Természetesen, hogy ezt miként építheted be a meglévő edzésedbe, ahhoz is kapsz tőlünk segítséget. De amennyiben igényled, akkor egyéni edzéstervet is készítünk, melyben hangsúlyos szerepet kap a súlyemelés fejlesztése.
Kell-e mindehhez valamiféle előképzettség? Mivel a súlyemelés erősport, ezért nem árt, ha rutinos vagy az elemelésben, guggolásokban, fej fölé nyomásokban. Garantált lesz a gyors fejlődés, de ha nem vagy erőd csúcsán akkor itt az ideje egy igazán hatékony rendszer elkezdésének.

Az első szeminárium felépítése:
- A súlyemelés kialakulása
- A súlyemeléshez szükséges erőgyakorlatok
- Szakítás és speciális erőfejlesztői
- Felvétel & Lökés és speciális erőfejlesztői
- Mobilitás

Ha már próbálkoztál a szakítással, de nem tudtál dobni. Ha már unod a youtube videokat. Ha megrekedtél egy súlynál cleanben, mert nincs meg a megfelelő húzás technikád. Ha a lökésnél nem tudsz mit kezdeni a lábaiddal.  Nálunk az alapoktól tanulhatsz meg mindent, mindkét fogás nemben, részelemeire bontva.


DE SZÁMOLNOD KELL MÁR MOST A KÖVETKEZMÉNYEKKEL


Hatványozottan megerősödik az alsó tested, hatalmas csuklyád lesz és kidolgozott vállöved. Mindenki téged fog kérdezgetni, hogy mitől erősődtél így meg. Az ismerősed nem fogják elhinni az általad megemelt súlyok nagyságát!!!

 

Első szeminárium:
2015.09.20. 11:00 és 14:00
Helyszín:
Thor Gym , 1116 Budapest , Nándorfejérvári út 40/a
Jelentkezni: info@thorgym.hu

További alkalmak:

2015.09.26.

2015.10.04.

2015.10.18.

Részvételi díj: 2.990.-/alkalom

4 alkalmas bérlet: 9.990.-

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital