Hírek

Az év edzője

2018.03.01
A szakmai vezető, a back office, illetve a Ti szavazataitok alapján került kihirdetésre az első Functional Training Awards díjkiosztóján, hogy mely edző az, aki rászolgált a 2017-es évben az év edzője megtisztelő címre. Szentes Balázzsal beszélgettünk ennek apropóján.

Először is gratulálok Balázs! Ha valaki, Te igazán megérdemelted ezt a titulust!

Miképpen értékeled, s élted meg a Gálát?

A magam részéről nagyon vártam már a gála napját. Nem kis munka előzte meg a stáb részéről, így ezúton is szeretném megköszönni a kollégák befektetett energiáját és munkáját az estébe. Az edzőtermi világban egy abszolút formabontó és egyedi eseményként gondoltam rá, és bíztam benne, hogy valami olyat sikerül alkotni, mely emlékezetes marad. Ahogy erre számítottam, így is lett. A helyszín, a dekoráció, a megjelenők elegáns öltözete mind-mind hozzáadott az est eleganciájához és fényéhez. Remek ételsort szervíroztak, mely falatokat egy-egy kedvenc ital kortyai kísérhettek. Jóízű beszélgetések, kellemes aláfestő zene adta meg a vacsora hangulatát, mely után következett a díjátadó ceremónia. A saját és a csapatom nevében is bátran kijelenthetem, hogy jól éreztük magunkat és reméljük, sok ilyen és ehhez hasonló alkalom lesz még a jövőben a kikapcsolódásra.

Több szempontból voltál érdekelt a díjkiosztó során…

Több kategóriában hirdették ki a győzteseket, akiknek ezúton is szívből gratulálok. Azt gondolom, hogy maga a díjra való jelölés már önmagában megtiszteltetés. Számomra pedig külön öröm volt, hogy többször is hallhattam a mikrofonba mondva egy-egy tanítványom nevét. Sárvári Gergő lett a Thor legfittebb embere a háziversenyeken elért eredményei alapján, illetve a legnépszerűbbnek járó plakettet is átvehette. Szakál Gergőt a Spirit kategóriában jelölték, míg Berta Ádám motiváló történetével kapott különdíjat az est folyamán. Volt szerencsém csapaton belül is kitüntetni valakit. Bár sokaknak járhatott volna, de idén Takács Bálint vehette át a plecsnit tőlem, hiszen kitartó edzésmunkája mellett, többször is küzdöttünk meg együtt különböző megmérettetéseken. Megérdemelten szerepeltek mind a nevek között, hiszen mindnyájuk sztorijában van valami példaértékű és ösztönző, ami arra sarkallhat másokat, hogy rátérjenek az általuk taposott ösvényre. Mivel számos embert láttam volna még szívesen a jelöltek között, így bízom benne, hogy jövőre is sikerül megannyi főt delegálni a sorba.

Aztán eljött a díjkiosztó utolsó elismerése, mikor Hosszú Szilárd, tulajdonos az Év edzője díj győztesének nevét olvasta fel…

A gála utolsó díját a 2017-es év edzője kapta. Idén engem ért a megtiszteltetés, hogy átvehettem ezt a kitüntetést. Szeretném megköszönni Mindenkinek a bizalmat, aki rám szavazott vagy gondolt. Számomra nagyon pozitív visszajelzés, hogy ebben az elismerésben részesülhettem. Eztán is azon fogok munkálkodni, hogy kiérdemeljem, és legalább ennyit, de reményeim szerint egyre többet tudjak adni azoknak az embereknek, akik hisznek bennem. A hibákból tanulva, a jó dolgokból és pozitív visszajelzésekből merítve, további tapasztalatokat és tudást szerezve megyek tovább előre. Ahogy az átvétel utáni pillanatokban talált szavakban is mondtam, életem egyik legjobb döntése volt, hogy annak idején beiratkoztam a Thor Gym FMT képzésére. Az elmúlt több mint két és fél év távlatában, ha visszatekintek, büszkén állíthatom, hogy rengeteget kaptam azóta az élettől. Kiváló mentorok, kollégák, egy fantasztikus csapat, barátok és egy szerelem.

Mit emelnél ki az estét követően? Mitől több a Thor, mint egy edzőterem?

Őszintén hiszem, hogy valami olyat képviselünk, amivel egy nagy pluszt adhatunk az emberek életének. Az minőségi edzéseken felül egy érzést, hogy ehhez a közösséghez érdemes tartozni. Igyekszünk fejlődni, megújulni és valami egyedülállót alkotni. És ennek mind részei vagyunk. Te és Én is!

Tervek a közeljövőre?

Már készülünk a következő Spartan Training Camp-re, ahol minden eddiginél több embert várok, hiszen a versenyekre együtt tudunk készülni, s most a korábbiaknál is nagyobb a lelkesedés, amit tapasztalatok. Úgyhogy most ez élvez prioritást, illetve mellette természetesen igyekszem a srácaimnak továbbra is olyan edzéseket tartani, hogy a jövő évi gálán is minél több díj kapcsán legyen a csapat érdekelt!

Ráaadásul az a megtiszteltetés is ért, hogy ismét indul velem Március 5-én új Beavatás csoport, így nagy várakozással állok a tavasz elé!

Köszönöm a beszélgetést, s szívből gratulálok még egyszer az egész Thor közösség nevében!

Köszönöm! Kívánom, hogy még sok ilyen nívós eseményen részt vehessek Veletek.

 

Amennyiben szeretnél edzőinkhez csatlakozni, s Balázshoz hasonlóan az edzőképzésünkön részt venni, azt nyáron megteheted. Részleteket ITT olvashatsz.

Ha a Beavatás programban szeretnél résztvenni, akkor pedig Kattints IDE!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital