Hírek

Az L-tartás döntött a születésnapi Street Workout versenyen

2014.03.02
A Thor Gym edzőterem első születésnapi rendezvényén a már említett Kettlebell és Crosstraining versenyen kívül a Street Workout kedvelői és művelői is megmérethették magukat.

A hazai Street Workout élet jeles személyisége, Molnár Attila szervezésében igen színvonalas eseményre került sor a Thor Gymben február 23-án.

A szervezők szerint a 12 fős mezőny kitett magáért. Egy-egy esetben az emberfeletti jelző sem lenne túlzás a résztvevők teljesítménye láttán. A mezőny egyetlen női versenyzője, Harman Andrea például összetettben negyedik helyen zárt több férfit is magamögé utasítva.

Az első gyakorlatban a saját súlyos guggolásban mindenki kiválóan teljesített, majd következett a pontgyűjtés, ahol több gyakorlatból is lehetett válogatni. A legnépszerűbb a muscle up volt. A külső szemlélők számára is igen látványos volt a verseny ezen szakasza.

A harmadik, egyben záró gyakorlat az L-tartás volt, amely több, mint embert próbáló volt. Az első helyen végül Jahn Gergely végzett Ódor Attilát és Valkovszky Attilát megelőzve.

P. B.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital