Hírek

Barbell szeminárium a Thor Gymben

2014.06.11
Szigligeti Attila oktatónk meghirdeti a Barbell szeminárium sorozatának a második részét. Az első rész (fekvenyomás) remekül sikerült, a résztvevők részéről számos pozitív visszajelzés érkezett.

Az egyes vélemények közül szemezgetve: "Örülök, hogy így aprólékosan fázisokra bontva vettünk át mindent, így sok olyan részlet derült ki, amire hosszú évek alatt se lehet magunktól rájönni. Az elején kicsit bonyolultnak látszott, mivel rengeteg dologra kell odafigyelni. A gyakorlatban viszont kis odafigyeléssel simán meglehet csinálni, mivel a mozdulatok egymásra épülnek. A szemináriumon nagyon jól éreztem magamat és elképesztő, hogy milyen gyorsan elment a több mint 3 óra."

A sorozat 2. része a felhúzásról (deadlift) fog szólni. Most is két időpont lesz a nagy érdeklődésre való tekintettel, június 21. (szombat) 15-18 óráig és június 28. (szombat) 15-18 óráig.

Az ára 5000 Ft. A helyek nagy része előjelentkezésben már elkelt a korábbi résztvevők között, de még mindkét időponton maradt 1-2 szabad préda. Előképzettségtől és sportelőélettől függetlenül bárki csatlakozhat, ha szeretnél te is részt venni, írj az attila@kettlebelldozis.hu-ra.

Csapj le a még szabad helyekre és vegyél részt kockázat nélkül egy remek szemináriumon, hiszen az oktató pénz visszafizetési garanciát vállal rá elégedetlenség esetén.

A programtervet innen éritek el: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3582718/Barbell_fejezetek_2_felhuzas.pdf

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital