Hírek

Beavatás Kérdőív Kiértékelés

2016.11.11
Bármilyen témakörben is, de a Thor kérdőív mindig nagyon fontos a számunkra. Mi szeretjük folyamatosan tartani a kapcsolatot a vendégeinkkel, de néha nem elég „csak” beszélgetni. Ezért évente párszor célzott felmérést végzünk.

Legutolsó kérdőívünk az Októberben végzett friss Beavatás csoporttagoknak szólt. Rövid tíz kérdésből álló szösszenetben a létesítményünkről, edzőinkről, marketinges tevékenységünkről és az általános elégedettségről kérdeztünk.

Eljött az ideje, hogy összegezzük tapasztalatainkat, megfogalmazzuk jövőbeni terveinket és beszámoljunk a már elért változásokról.

A visszajelzések szerint az edzőink akkora csillagos ötöst érdemelnek, ami egyik általános iskolai bizonyítványba se férne bele. Ez az edző személyén kívül nekünk is nagy dicséret. FMT képzésünk célja az volt, hogy edzőink a lehető legjobb tudással kezdjék a munkát. Válaszaitok szerint ez tökéletesen sikerült is.

Hatalmas tanulság volt, viszont a „mit változtatnál” kérdésre adott válaszaitok.

Javarészt az öltözőinket érintő hiányosságokat írtátok. Büszkén tudósíthatom, hogy azóta, gőzerővel beindult a munka. Sokan jeleztétek, hogy a szekrényekkel van a legnagyobb baj, ennek megfelelően először egyesével átvizsgáltuk, majd kijavítottuk azokat. A rossz zárakat lecseréltük, a fogantyúkat megerősítettük, a lifegő hátlapokat visszafúrtuk. A szellőztetésre is jobban odafigyelünk, hogy a délelőtti és délutáni hajrá között a lehető legjobban kiszáradhassanak a vizes blokkok. A férfi öltözőbe pedig plusz új padok beszerzését tervezzük, mert ahogy láttuk, tapasztaltuk és ahogy jeleztétek, néha kevés a hely. Természetesen a munka nem fejeződött be ennyivel. Arra szeretnénk kérni titeket, hogy ha bármilyen hibát észleltek a jövőben egyből jelezzétek a recepción, hol a kolleganő felírja azt és egyből továbbítja az illetékeseknek.

Pár visszajelzésben ismételten felmerült a szauna kérdése. Sajnos bármenyire szeretnénk, a férfi és női öltöző alakja és elhelyezkedése miatt nem kivitelezhető. A masszázs témakörön érdemes elgondolkodni és a jövőben megpróbálunk megoldást találni az igényre.

Utolsó nagy tanulságunk a marketing tevékenységünkkel kapcsolatban született. Két-három figyelmes vendégünk új és nagyszerű ötletet adott, mellyel a facebook oldalunkon találkozhattok.

A kérdőívek nagyon fontosak a számunkra és köszönjük, hogy nagy lelkesedéssel töltitek ezeket. Mi csak azt ígérhetjük, hogy a tudásunk legjavát belerakva próbálunk válaszaitoknak eleget tenni. A jövőben is számítunk építő kritikátokra, mert a Thor Gym mindanyiunké, így közös felelősségünk, hogy egyre jobb és jobb helyet varázsoljunk belőle!

Üdvözlettel,

 Thor Gym csapata

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital