Hírek

Becher Kristóf

2016.04.25
"Kitartó vagyok, általában jó kedélyű, és a sportról nem csak "dumálok" hanem az életben is követem ezt az életstílust."

Szia Krisfóf! 

  Becher Kristof vagyok, 23 éves. Mindig is szerettem mozogni, eleinte sok mindent kipróbáltam: karatéztam, gördeszkáztam, kézilabdáztam, bokszoltam, aztán jöttek a tárcsák, igaz eleinte kevés:)  úgy 15-16 évesen vettem az első edzőtermi bérletemet. Kisebb nagyobb kihagyásokkal és sérüléssel  edzettem, ami ma, ha visszatekintek minden volt csak nem optimális, silány technika, tudatlanság..  Ahogy múlt az idő egyre jobban kezdtem érdeklődni az edzés és táplálkozás iránt, ez addig fajult, hogy ebbe az irányba folytattam a tanulmányaimat. Sőt 2014 óta versenyzem natural testépítésben.

Ha már versenyzés, szerinted fontos egy edzőnek a versenyzői tapasztalat? Neked előnyt jelent? 

     Szerintem nincs "legfontosabb" tulajdonság, ez annyira összetett szakma, hogy nagyon sok kritériumnak kell megfelelni. Néhány fontos tulajdonság: tudásvágy, szaktudás, jó kommunikációs készség, segítőkészség, emberközpontúság, figyelem, motiváltság, céltudatosság. Versenyeztem, de nem gondolom, hogy csak versenyzői tapasztalattal lehet valaki jó edző. Viszont előnyös lehet, mert a versenyzés egy külön műfaj. Ez egy versenyfelkészülésben, illetve versenyre való felkészítésben nagy előny!

Te alkalmasnak tartod magad erre a pályára? Mitől vagy az? 

     Szerintem tudok emberekkel bánni, szeretek is velük dolgozni. Kitartó vagyok, általában jó kedélyű, és a sportról nem csak "dumálok" hanem az életben is követem ezt az életstílust.

A testépítésből hogy jutottál el a funkcionális edzésig? 

    A natural testépítés lényegében a funkcionális edzésre épül, ha erős vagy jobban megy, ha mobilis vagy jobban megy, ha okosan állsz a dolgokhoz minden könnyebben megy. Az egészség centrikus megközelítés miatt is ezt választottam.

Mi volt az oka, hogy az FMT képzést választottad?

  Választás előtt álltam, vagy elvégzek még egy OKJ-s képzést vagy a FMT, a funkcionális edzés még egészen friss Magyarországon, így úgy gondoltam, hogy itt tovább tudom fejleszteni magam, szimpatikus volt a Thorban  lévő mentalitás.

Mik a terveid a jövőre nézve? 

Mindenképpen edzőként szeretnék elhelyezkedni, olyannak szeretném szentelni az életemet, amit tényleg szeretek és odaadóan tudok csinálni.

 

Köszönjünk szépen! 

 

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital