Hírek

Bemutatkozik Marton Dániel

2018.01.19
Dani az egyike azon hallgatóknak, akik nem az álláslehetőség miatt jelentkeztek a képzésre, hanem a tudás bővítése a legfőbb cél. Ráadásul nem kis távolságot hajlandó megtenni mindezért...

Szia Dani. Köszönöm, hogy bezsúfoltad ezt az interjút az idődbe, úgy tudom elég elfoglalt vagy...

Szia! Igen, két településen főállású funkcionális csoportos edzőként és egy másfél éves kishölgy apukájaként nincs túl sok időm mostanság.

Gratulálok! Hol tartasz edzéseket?

Szarvason és Gyomaendrődön tevékenykedem és kínzom a vendégeket.

Valószínűsítem, hogy akkor van fogalmad az edzések világáról, gyakorlatod is van. Honnan jött mégis az FMT ötlete?

Azért választottam a Thor-féle FMT képzést, mert itt láttam a fotókon, hogy rendes székeken lehet ülni az előadások alatt, nem pedig step padon, zsámolyon nyomorogva vagy tatamin fetrengve.

A viccet félretéve azt vallom, hogy rendszeresen bővíteni kell a tudást és ehhez sokszor jó más termekbe ellátogatni. Az FMT képzés tematikáját áttekintve egyértelmű volt, hogy számomra érdekes és hasznos lesz, és ki fogom tudni egészíteni a tudásom, valamint a már meglévőt fogom tudni rendszerezni.

Mindemellett tetszett az, hogy ez nem csak egy ”befizetem a pénzt és megkapom a papírt-képzés”.

A távolság és a sok elfoglaltság mellett nem lehet könnyű megoldani, hogy az elméleti és gyakorlati órákra is "felérj"...

Igen, így van. A viszonylag hosszú idejű hospitálási kötelezettséget eleinte úgy tűnt nem fogom tudni teljesíteni, de a szervezők rugalmassága által sikerült ezt is megoldani.

Azt tudjuk, hogy edzőként szoros kapcsolatod van a sporttal. Te magad mit edzettél/edzel?

Gyermekkoromban nagyon sok sportot kipróbáltam, mint például evezés, kenu, karate, úszás és kosárlabda. Ezután következett pár év konditerem, ahol a magam ura lehettem. Főiskolai éveim alatt főleg az úszás és extrém kerékpározás volt a döntő elfoglaltságom sport címén. Terítéken volt egy darabig a MotoCross is. Ebben az időben (körülbelül öt éve) ismerkedtem meg a funkcionális edzések világával, amibe én is belevetettem magam edzettként.

További célok az FMT-vel?

A korábban említetteken felül természetesen az, hogy a vendégeim számára a lehető legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani. Emellett, távlati célként szerepel a következő szint, az FMT level 2. megugrása is!

Úgy legyen. Sok sikert, mindent területen..!

Amennyiben többet szeretnél megtudni a képzésünkről, akkor kattints IDE.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital