Hírek

Bujáki Ricsi - Testépítéstől a Funkcionális edzésekig

2015.09.29
Új sorozatunkban megszólaltatjuk edzőinket, sporttársainkat, akik betekintést engednek abba, hogy mi is történt velük azt követően, hogy elvégezték a THOR FMT képzést.

Bujáki Richárd

Tavaly az első FMT képzésre jelentkezett egy nagydarab srác. Már akkor személyi edzőként dolgozott, egy jónevű edzőteremben. Kíváncsian vártuk, hogy miként fog "ízleni" neki a funkcionális edzések világa. A képzésen azonban alázatával, és jelentős elméleti tudásával mindenkit meggyőzött.

Milyen változást hozott az életedben az FMT képzés?

 

Az FMT-n megszerzett tudást igen nagy sikerrel használtam személyi edzéseimben. Mivel a képzés is gyakorlatias volt, így nem okozott gondot szinte azonnal beépíteni vendégeim edzéstervébe az új elemeket.

Milyen terveket szőttél tavaly nyár végén?

Fejlesztgetni a saját kis „brandemet”: házi versenyek szervezésével kezdtem, majd szintlépős rendszert dolgoztam ki, amiben szintén sokat segített az FMT. Szerettem volna egy saját kis világot építeni, amiben a funkcionális edzés dominál.

Hogy sikerült mindezek megvalósítása?

Mire kidolgoztam mindent, megvettem, leprogramoztattam a honlapot, grafikussal kidolgoztattam az arculatot, megcsináltattam a szintlépős pólókat, fizetgettem a Facebook hirdetést, addigra jött a megkeresés hogy dolgozzak a Thor Zuglóba. Én pedig úgy döntöttem, hogy a legjobb szakmai stábba akarok tartozni, és nem egyedül küzdeni, bár a saját brandbe fektetett energiát és a marketingbe ölt pénzt kicsit sajnálom, de ötletelek, miképp tudnám hasznosítani. Azonban az itteni kihívások, és szakmai háttér miatt határozottan megérte váltani.

 

Pár szóban, mit adott számodra az Fmt?

Tudást, munkát, utat.

 

Mik a mostani terveid?

Tervben van az Fmt level II-es képzése, bár felfüggesztéses eszközről már elvégeztem egy képzést,mégis a Thor edzőképzést követően jelentkezem rá, hiszen biztos vagyok abban, hogy ad majd többletet, ami a hasznomra válik majd. A többi speciális eszköz modulon való részvétel pedig alapvetés számomra.

Hosszabb távon pedig helyt szeretnék állni az új munkahelyemen, valamint találni egy olyan vonalat, amiben én vagyok a legjobb. Hiszen sok edzőnek a Thorban már van specialitása, amiben kiemelkedik. Ez a kihívás vonzó számomra, és nem kétlem, hogy hamarosan meg is találom a saját specifikációmat.

 

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital