Hírek

Dékány Dominika is leült velünk beszélgetni

2018.03.29
A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak. A sorozat negyedik része.

 

Domi! Mit érzel, mi a legfontosabb kapocs a tanítványaiddal?

Mindünket összeköti a mozgás öröme, a közösség, amit együtt kialakítottunk az edzéseken és a külön programok során, amik megszervezését egyre gyakrabban igényeljük, mint ők, mint én is.


Ez egyre szorosabb kötődést feltételez…

A vendégeim nagy részével hamar megtaláltuk a közös hangot, ami nem volt nehéz, hiszen mindegyikőjük nagyon jó fej és közvetlen ember. Hozzám hasonlóképpen benne vannak minden őrültségben, legyen szó egy edzés előtti, ünnepnapi palacsintázásról vagy edzés utáni közös programokról.


Akkor valóban van értéke, hogy ne csak az edzésekről szóljon a kapocs?

Mint a Thor Gym vendége beleláttam a „rendszer” működésébe, hiszen annak idején az én edzőm is sokat törődött a közösségépítéssel, így edzőként nem kellett sokáig azon gondolkodnom, miként oldjam ezt meg, zsigerből jött.
Úgy gondolom, hogy a Thor Gym épp ezzel kivételes és „más”, mint a többi edzőterem. Közös programokat, gálát szervezünk, megünnepeljük a vendégek sikereit, teljesítményét és igazán törődünk a vendégeinkkel!


Melyik a kedvenc programod?

Én az összeset szeretem, kivétel nélkül!

 
A raftingról milyen élményeid maradtak meg?

Csak egyszer volt lehetőségem részt venni a Thor által szervezett raftingon, akkor még mint vendég. Nagyon jól éreztem magam. A helyszín gyönyörű volt, a társaság, mint általában szuper, így maradandó élményként él bennem. Sőt, például bevállaltam a reggeli elkészítését a „mi bandánk”-nak. Na ez abból kifolyólag, hogy nem voltunk kevesen, elég mókás volt. Mondjuk inkább utólag, bár a többiek akkor is jót mulattak…

 

Az idei lesz az első, ahol edzői minőségben leszel az eseményen.

Nagyon várom már, nagyon jó élmény volt tavaly is, így pedig hogy a „saját csapatomat” kísérhetem, különösen izgalmasnak ígérkezik. Remélem minél többen képviseljük majd a mi kis csapatunkat!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital