Hírek

Edzéselmélet

2015.09.22
A fitness ipar és az internet térhódítása miatt sokan, újra és újra és újra áttervezték az edzés metodikájukat.

Egyre több cikk jeleink meg hogyan legyünk gyorsabbak, erősebbek , formásabbak vagy izmosabba. Mondanom sem kell, ezek a módszerek legtöbbször nem működnek, általában a jó öreg idegrendszer-összezavarással(nehogy emlékezzen vagy helyesen rögzüljön egy adott mozgásforma, mert akkor még elkezdenénk fejlődni) és az izolálással operálnak. Mindenkinek egyéni belátása szerint kell eldöntenie, hogy milyen módszert követ, viszont azt, hogy valami nem működik, pár egyszerű kérdéssel tisztázhatjuk.

Fejlődtél az elmúlt egy vagy két hónap távlatában? Erősebb lettél? Javult az állóképességed? Jobb vagy egy adott gyakorlatban? Izmosabb, netalán zsír mentesebb a tested?

Ha ezeknek a kérdéseknek nagy százalékára nemleges választ kapsz, az edzés módszered rossz!!!

Ez csakis a te hibád!!!

- Hiszen te nem teszel meg mindent a siker érdekében… vagy ha mégis, akkor

- Te választottál rossz edzőt, ha még edződ sincs, akkor

- még mindig elhiszed, hogy a youtube videokból meg lehet tanulni a tökéletes kivitelezést.

Itt az ideje eldönteni, hogy szépen lassan, sikerek nélkül áldozol pénzt és időt az edzések oltárán vagy igazi szakemberhez fordulsz…

Mi itt a Thor Gym-ben minden héten azért olvasunk új könyveket, végzünk el rengeteg szemináriumot, szerzünk meg végzettségeket, hogy a te fejlődésed segítsük. Mi nem új tükörre, rúdra, futópadra költjük a legtöbb pénzt, hanem a szakmai fejlődésünkre. Minden második héten az összes edzőnk összeül, hogy megbeszéljék a legújabb könyvek, szemináriumok, edzéselméletek legapróbb részleteit, annak érdekében, hogy téged a legjobb tudásunk szerint segítsünk a fejlődésben.

De csakis rajtad múlik! ! !

- hogy itt leszel-e minden edzésen

- hogy kit választasz

- hogy otthon nézed a youtube videokat vagy izzadsz velünk a teremben

Itt az ideje eldönteni, hogy mit is akarsz az élettől...

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital