Hírek

Elkezdődött az Elite Challenge

2014.03.26
Március 22-én a Thor Gym adott otthont az Elite Challenge katonai jellegű mozgásrendszert bemutató első szemináriumnak, ahol mindenki kipróbálhatta magát a saját szintjének megfelelően.

A szombat délelőtti eseményen 16 bátor atléta vett részt. A szeminárium egyik instruktora, Mátrahegyi Zsolt szerint mindenki jól vizsgázott a felmérőn: „Változó teljesítményt nyújtottak a jelentkezők, de önmagához képest mindenki jól dolgozott. A résztvevők élesben megtapasztalhatták, hogy a speciális katonai jellegű funkcionális mozgásrendszer mit is jelent valójában, mit rejt magában. Visszajelzést kapott mindenki a saját állapotáról."

Az instruktor szerint a nagy érdeklődésre való tekintettel a második, április 5-én szombaton tartandó szemináriumra már most lehet jelentkezni a Thor Gymben, hogy senki se maradjon le túljelentkezés miatt.

A következő alkalomra épp úgy várják a bátor „kezdőket”, mint azokat, akik már részt vettek az első foglalkozáson. Az atléták a második szemináriumon bontott csoportokban folytatják a közös munkát, hogy ne kerülhessen sor az ismétlésre. Lesz egy kezdő, illetve egy úgymond haladó csoport.

Időpont: 2014. április 5., szombat:

THOR GYM Budapest, 1116 Bp. Nándorfejérvári út 40/A

09.30 – 10.00 Érkezés, regisztráció

• Elite Challenge a kiválasztó program bemutatása

• Szintfelmérő gyakorlatok ismertetése és felmérés

Az ELITE CHALLENGE Kiválasztó Program során meghatározott bekerülési szint gyakorlatainak helyes kivitelezése és végrehajtása. 

A teljes program ára: 3.500 Ft / fő (a beérkezéskor a regisztrációnál kell rendezni)

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital