Hírek

Előttem a lehetőség

2017.06.20
Hamarosan FMT. Ezért hagyományokhoz híven bemutatjuk nektek a Tanítványainkat. Két hónap múlva közülük valaki a Thor Edzői gárdájához fog csatlakozni. De ki lesz az? Bakos Barbara bemutatkozása:

Pár szóban kérlek írd körbe magad, ki vagy te? Mit érdemes tudni rólad?


Bakos Barbara vagyok, 27 éves, Budapesten élek és a Nemzetgazdasági Minisztériumban dolgozom, ahol EU-s projektek finanszírozásával foglalkozom. Régebben nagyon sokat küzdöttem a hirtelen felszaladó kilókkal és utáltam mindenféle testmozgást. Az egyetemen az egy félév alatt megszerzendő 10 tesi aláírás összegyűjtése is hatalmas gondokat okozott, hiszen egy egyetemistának jobb dolga is van annál, nem? :D Viccet félretéve, azóta eltelt pár év és nagyot fordult a világ, mára már a mozgás és a tudatos táplálkozás központi helyen szerepelnek az életemben.
 

Milyen sportmultad van, milyen úton jutottál ahhoz az elhatározáshoz, hogy belevágj a képzésbe?

Ahogy az előbb említettem, régebben nem sportoltam, körülbelül 3,5 éve kezdtem el megszeretni a mozgást, és egészségesebben táplálkozni. Azóta nagyon kevés olyan hét telt el, amikor ne csináltam volna valamit, ha pedig mégis így történt, akkor egyenesen rosszul éreztem magam. Rengeteg csoportos órát kipróbáltam a zsírégető aerobictól kezdve, a spinningen keresztül, a forró jógán át, a TRX-ig. Mindegyiket szerettem és csináltam egy ideig, de valahogy egyik mozgástípus sem adta meg azt a plusz érzést, hogy alig vártam a következő órát és minden alkalommal szívesen mentem. Egészen, addig amíg nem jutottam el a THORba, egyik kedves egyetemi ismerősömnek hála, aki akkor edző volt ott. 2015. október 26-án kezdtem az első órát a Beavatás csoportban és azóta szenvedélyemmé vált ez a típusú edzés. De ami a legfontosabb, hogy eljött AZ a várva várt érzés, hogy igen: ez a nekem való.
Sokáig gondolkodtam, hogy helyt tudnék-e állni edzőként is, de végül arra jutottam, hogy engem ez nagyon érdekel, meg tudom csinálni, kíváncsi vagyok a szakmai hátterére, előttem a lehetőség, mi veszítenivalóm lehet?
 

Honnan hallottál az FMT-ről? Miért ezt választottad?

Tisztában voltam vele, hogy a teremben dolgozó edzők nagy része is ezt a képzést végezte el, és mivel én is ezt az edzésformát űzöm több mint 1,5 éve, nem is volt kérdés, hogy ezt a képzést válasszam, hiszen ez érdekel leginkább.

 

Mik a terveid, céljaid? Mit vársz a képzéstől? Mi lesz utána?

Az elsősszámú tervem az, hogy sikeresen végigcsináljam a képzést és megszerezzem az oklevelet. Abban biztos vagyok, hogy nem lesz egyszerű, rengeteg odafigyelést és összpontosítást igényel majd, ráadásul külön nehezítés hogy a nyári hétvégék egy részét „be kell áldoznunk” ha részt szeretnénk venni az összes alkalmon. Viszont úgy gondolom, hogy a megszerzett tudás kárpótolni fogja ezeket. Az, hogy mi lesz utána, az a jövő zenéje. természetesen, ha a legjobbak között leszek, akkor mindenképp szeretném majd kamatoztatni a megszerezett ismereteimet.

 

Még 10 nap... Várod már? Izgulsz?

Igen, nagyon izgatottan várom már a július 1-jét. J

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital