Hírek

Felújítás

2016.12.31
A '17-es évre sokáig fogunk emlékezni. Még csak pár nap telt el belőle, de máris nagy dolgok történtek. Első volt Óbudai termünk megnyitása. Most folytatjuk Újbudán...

Februárban ünnepli a Thor Gym a negyedik születésnapját. Négy évvel ezelőtt, mikor a terem nyitásán gondolkodtunk, nem lebegtek ilyen méretű célok a szemünk előtt, mint amit eddig elértünk. Első lépésben megnyitottuk Zugló termünket, most pedig Óbudán nyitja kapuit Budapest harmadik Thor Gym-e. Mindeközben szakmai edzőképzésünk és szemináriumaink is teltházzal üzemelnek. FMT képzésünk már hetedik alkalommal indul és lassan egyéb képzéseink is startolnak.

 Mindezt nektek köszönhetjük. Nektek, akik rendíthetetlenül bíznak szakmaiságunkba és a Thor Gym hangulatában.

Örömmel jelenthetem be, hogy mindezzel nincs vége a listánknak, mert Újbudai anyaotthonunk is nagy fába vágta fejszéjét.

Olyan lehetőséget sodort a sors a terem elé, melyet vétek lett volna kihagyni és ennek örömére Januárban egy hatalmas fejlesztés fog lezajlani.

Előreláthatóan 25 milliós beruházás, majd megduplázza a területünket. Ezzel Magyarország legnagyobb és legjobban felszerelt funkcionális edzés platformját létrehozva. A fenti rész hátrafelé fog növekedni, még egy galéria megépítésével közösségi teret és oktatási felületet hozunk létre, hogy méltó helyen tarthassuk elméleti képzéseinket, konferenciáinkat. A férfi és női öltöző méretét is drasztikusan növelni fogjuk. Ezenfelül, még sok újítás lesz, de egyenlőre csak ennyi, ennyit árulunk el, hogy maradjon meglepetés a megnyitóra.

A munkálatokat január elején tudjuk elkezdeni és körülbelül 5 hétig fog tartani. A kivitelezés ütemezése úgy van megtervezve, hogy a legkevesebbet érzékeljétek a munkálatokból. De, kemény időszak lesz mindannyiunk számára, ezért szeretnénk kérni megértéseteket és türelmeteket. Február közepén, már mindannyian élvezhetjük az erőfeszítések gyümölcsét.

De hosszú távú terveink, mit sem változtak. Lelki szemeink előtt egy olyan edzőterem lebeg, mely miután megtölti termeit, bezárhatja kapuit, és mint egy elit golfklub üzemelhet tovább. Várólistát indíthatunk és jól megszokott vendégkörrel, baráti hangulatban folytatódhatnak az edzések. Nagyon jó úton haladunk a cél felé, kicsit növekszünk és szépülünk, de a Ti bizalmatokkal hamarosan megvalósíthatjuk álmunkat. 

Köszönjük az elmúlt évet és már alig várjuk, hogy átadhassuk nektek a szép új Thor Gym-et februárban. Utánna pedig Zugló következik... 

Üdvözlettel,

Thor Gym csapata

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital