Hírek

FMT VI. Edzőjelöltek!

2016.08.16
Mint már megszokthattátok, az FMT képzésünkön résztvevő hallgatókat bemutatjuk nektek. Közülük kerül majd ki az a szakember, aki a Thor Gym új edzője lesz. Ismerkedjetek meg hát az edzőjelöltekkel!

Szujó Botond

 

Mikor és hogyan kerültél a sport közelébe?

 

Hangzatosan kezdhetném azzal, hogy világ életemben mindenem volt a sportolás, de igazság szerint eleinte egyáltalán nem állt közel hozzám. Ugyan szüleim unszolására kipróbáltam több sportot is, többek között a például a vizilabdát, de néhány hét/hónap elteltével meguntam mindet. Egyedül a kézilabda volt az, melyhez megvolt bennem a kellő kitartás és szorgalom is.

 

Igaz a pletyka, mely szerint, nem is oly rég még kifejezetten dundi voltál?

 

Gyermekként folyamatosan túlsúllyal küzdöttem, majd 5 évvel ezelőtt (16 évesen) úgy döntöttem, hogy ezen ideje változtatni. Ekkor mentem le először edzőterembe.

 

Meglehetősen sikeres látogatás volt, hiszen azóta szépen kikupálódtál…

 

Eléggé elszánt voltam, majd nagyjából egy év után megismerkedtem az erőemeléssel, ami aztán azonnal magával ragadott. Ebben a sportban végre minden számításomat megtaláltam és rengeteg mindenre megtanított: Fegyelemre, alázatra és kitartásra nevelt. Fiatal korom ellenére úgy érzem sikerült néhány egészen jó eredményt elérnem, de még nagyon hosszú út áll előttem.

 

Hogyan jött az edzősködés gondolata?

 

Ahogy egyre közelebb került hozzám a sport, elhatároztam hogy ezzel fogok foglalkozni. Ősztől a TF-en folytatom a tanulmányaimat, de a majdani diploma mellé nagyon szeretnék egy edzői oklevelet is szerezni. Szeretnék segíteni másoknak a céljaik elérésében, átadni nekik a tudásomat és azt
a sok mindent, amit a sporttól kaptam. Az egészség fontos része a testmozgás, amire úgy gondolom minden embernek szüksége van.

 

Miért éppen a Thor FMT képzést választottad?

 

Nagyon sokat keresgéltem mire rátaláltam erre a képzésre. Úgy érzem jó döntést hoztam: a tananyag és a tematika nagyon jól felépített. Ami pedig kiemelkedő, hogy rengeteg a gyakorlati blokk (ami szerintem nagyon fontos minden képzés során), tehát egy igen komplex/átfogó tudástárral gazdagodunk. A légkör és a hangulat pedig teljesen egyedülálló a Thorban.

 

Mik a terveid Boti?

 

A tanfolyam rávilágított arra, hogy ahhoz hogy igazán sikeres edző váljon belőlem, bizony nem szabad megelégednem ennyi tudással,hanem folyamatosan képeznem
kell magam. Az FMT többi kurzusát is szeretném elvégezni a jövőben,a lehető legjobb eredménnyel és nagyon remélem hogy egyszer majd a Thor Gym edzői csapatához tartozhatok! Hogy miért?

Mert itt valóban lehetőség nyílik arra, hogy érdemi munkát végezzen egy tréner, és olyan háttér mellett teheti mindezt, ami szakmailag és egyéb szempontok szerint is egyedülálló a piacon, és talán az egész országban is.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital