Hírek

Fodított hét december végén

2017.11.21
Akasztják a hóhért… A tavalyi nagy sikerű fordított hét keretén belül újfent tarthattok edzést, a Mesterek pedig kénytelenek lesznek engedelmeskedni a tanítványoknak.

Tavaly nagy sikert aratott a kezdeményezés: Év végén, lazításképp egy hangulatos hét keretében a bosszúszomjas tanítványok bosszút állhatnak, edzőinknek pedig alaposan meg kell izzadniuk.

Egy héten keresztül, December 18. (hétfő) és 22. (péntek) között minden csoportból egy, vagy két vállalkozó szellemű lehetőséget kap, hogy átálljon a túloldalra és kipróbálhassa, milyen edzést tartani.

Ez jó lehetőség azoknak, akik szeretnék egy kicsit visszatörleszteni azt sok kemény feladatot, mit edzőjük mért rájuk. Mert természetesen az edzők nem maradnak otthon addig. Be fognak állni a csoportba és nagy csillogó szemekkel várják majd a rájuk váró feladatokat.

De nem hagyunk titeket felkészületlenül, hogy valóban nemes lehessen a bosszú!

Az edzések felépítése, s megtartása igencsak összetett feladat. Még legtapasztaltabb edzőinknek is alaposan fel kell készülniük óráról órára. Ezért, azoknak akik szeretnének edzést vezényelni December 3.-án, vasárnap egy ingyenes felkészítő szemináriumot tartunk Újbudán 10:00-tól 13:00-ig. Az előadó nem más, mint a szakmai vezetőnk, Tanos Bálint.

Megtudhatod a szemináriumon, hogy milyen elvek alapján épülnek fel az edzéseid.

Amibe betekintést nyerhetsz:

- Stabilitás-mobilitás

- Alapvető emberi mozgások

- Regressziók

- Progressziók

- Periodizálás

Jelentkezni edzőiteknél tudtok, kik eljuttatják hozzánk a „Bátrak” listáját.

A programban az összes Thor Gym terem érintett! Ne fogjátok vissza magatokat, és kóstoljatok bele az edzői létbe! Érdekesség, hogy edzőink egyike, Dékány Dominika is így kezdte a Thor Gym-ben az edzői karrierjét, valamint Csizmár Zsuzsi, Tóth Marianna, Bakos Barbi is azóta FMT végzettséggel rendelkezik...

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital