Hírek

Franchise partnereket keresünk!

2015.08.11
Véleményünk szerint nem elég tudni, hogy mit és hogyan csinálj az egészség megőrzésének érdekében, hanem cselekedni is kell… Sőt úgy gondoljuk, hogy nem elég önmagában a cselekvés sem, hanem társadalmi kötelességünk ezek átadása mindazoknak akik egy minőségibb életre vágynak.

 

Az elmúlt években olyan rendszert dolgoztunk ki, mely sikerét teszteltük és hiszünk benne hogy bárki - hittel és odadással a sport iránt – utánunk tudja csinálni. 3 év alatt megtapasztaltunk rengeteg dolgot, amit szeretnénk átadni, hogy a következő csapat könnyebben vegye az akadályokat.

 

Összeállítottuk a teremtulajdonosok túlélőcsomagját, amivel garantált a siker:

 

- Egy jól csengő és már ismert brand

- Ingyenes, könnyen kezelhető weboldal

- egyedileg fejlesztett beléptető rendszer, a könnyű, precíz lekövetés érdekében

- egyedileg fejlesztett raktárkezelő rendszer

- már kialkudott kedvezmények a beszállítoktól

- beszállítói, fogyasztói, szakmai kapcsolatrendszer

- jól kvalifikált edzők delegálása

- folyamatos szakmai képzések-, és továbbképzések

- jól felépített és tesztelt, vendég-orientált edzéstematika (85%-os ügyfélmegtartás)

- folyamatos hétvégi programok szervezése (szemináriumok, versenyek, stb.)

- kedvezmények a THOR shop termékeire

- gazdasági, vezetői, marketing háttér

 

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem tartjuk meg mindezt magunknak és miért nem csináljuk mi többször. A válasz nagyon egyszerű, a korlátozott tőkénk miatt csak korlátozott számú edzőtermet tudunk elindítani. Mivel egy nagyon dinamikusan fejlödő üzletágban vagyunk ezért félő, hogy mire a befektetéseink megtérülnek addigra már telített lesz a piac és nem lesz lehetőségünk terjeszkedni.

Célunk egy olyan franchise hálozat létrehozása, melyben a tulajdonosok sikere a brand sikere is egyben. Melyben sok-sok terem összedolgozik, és ezáltal talán remélhető egy olyan piac kialakulása Magyarországon ahol egységes a szakma, de legalábbis nincsenek jelentős ellentmondások.

 

Ha álmaink tervekké érnek és terveink megvalósulnak, akkor hiszünk benne, hogy eleget tettünk társadalmi felelősségünknek és mindenkihez el tudjuk juttatni az egészséges mozgást és ezáltal a minőségi életet.  

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital