Hírek

Funkcionális edzés mesterfokon: tanulj, hogy jobb lehess

2014.10.22
A funkcionális edzésmódszerek komoly teret nyertek az elmúlt esztendőkben. Éppen ezért nem árt, ha a tudjuk mit miért és hogyan tegyünk, ha funkcionális módszerek segítségével szeretnénk javítani fizikumunkat.

Michael Boyle – Funkcionális edzés mesterfokon című könyve mostanában jelent meg a könyvpiacon, magyar nyelven. Az alapvető olvasmánynak számító kötetet természetesen termünkben is megvásárolhatod.

Az utóbbi években a funkcionális anatómia jobb megértése révén az erőnléti edzés területén is szemléletváltás következett be. A változásokról Michael Boyle írt összefoglaló jellegű könyvet. A szerző, aki egyébként az erő- és erőnléti edzés vezető szakértője megmutatja, milyen irányba halad, és hogyan fejlődik a funkcionális edzés, valamint részletesen bemutatja, hogyan lehet az anatómiai ismereteket hatékonyan integrálni az edzésmunkába, ami által a sérülések előfordulásának csökkenése és a teljesítménynövelés nem zárják ki egymást.

A szerző vallja, hogy a valódi megoldás a proaktív hozzáállás, amely áthatja a táplálkozással, mozgással és regenerációval kapcsolatos gondolkodásmódunkat. Michael Boyle szerint a funkcionális edzés egy olyan integrált módszer, amelynek segítségével a fentiek megvalósíthatóak.

Egyes vélemények szerint Michael Boyle-nál senki sem járult hozzá nagyobb mértékben a sportolók egészségének fenntartásához és a teljesítményük fokozásához. Új könyve abban segít, hogy elgondolkodjunk az eddig végzett edzésmunkánkon, hogy felülvizsgáljuk a jelenlegi módszereinket, és közben arra motivál, hogy kitaláljuk, hogyan lehetünk még jobbak.

A Funkcionális edzés mesterfokon című könyvet most termünkben is megvásárolhatod 3990 forintos áron. Érdeklődj a recepción vagy az info@thorgym.hu email címen.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital