Hírek

Girja Szeminárium a Thor Gym-ben!

2015.03.01
Újabb szemináriumnak ad otthont a Thor Gym! A nagy sikerű mobilitás, tornász illetve súlyemelő szemináriumok után a Girja sport szerelmeseit, - vagy azokat akik még csak ismerkednek a sportággal – várjuk edzőtermünkben! Cél, hogy a technikai ismereteket fejlesszük, javítsuk, tökéletesítsük. Hazánkban még nem alkalmazott de mószerrel igyekszük javítani a mozgások minőségét.

Tanos Bálint, és Bakai Levente szervezésében március 21.-étől indul a Girja szeminárium.
Mivel egy technikailag érzékeny sportágról van szó, így minden apró mozdulat, - illetve ezek finomítása/tökéletesítése – lényeges lehet az eredmény szempontjából. A szeminárium célja, hogy minél több ilyen apróságra hívja fel a sportolók figyelmét. Ehhez hazánkban még szokatlan módon egy olyan technikát hívunk segítségül, amivel mindenki szembesülhet otthon a saját erényeivel, gyengeségeivel, az általa végzett mozdulatsorokkal. Videót készítünk, melyet minden résztvevőnek elküldünk, így visszanézhetővé, elemezhetővé válik. Ám ami talán még fontosabb: Összehasonlíthatóvá tesszük az egyes időpontok közti fejlődést.


Nem titkolt szándéka van az időzítésnek: Július 3-5 az időpontja a Girja Világbajnokságnak. Március végétől, július elejéig van idő az alapos felkészülésre, és a technikák tökéletesítésére. Mivel az utolsó szemináriumi időpont Május 16-ra esik, így ezt követően még bőven elég idő telik el a tökéletes technikák begyakorlására. Ahol egy nagyszerű állomás lehet a visszacsatolásra a Május 24-én, Békésben megrendezésre kerülő Magyar Bajnokság. Aki pedig kifejezetten erre készül, annak szinte kihagyhatatlan ez a lehetőség.


Természetesen nem csak a rutinos versenyzőket várjuk, hiszen a Girja-sport alapjaiba is bevezetést nyer, az aki részt vesz az órákon: Tanos Bálint, és Bakai Levente is folyamatosan tart a Thor Gym-ben órákat, a kezdő csoportoktól, egészen a haladó atlétákig. Így van rutinjuk, és tapasztalatuk abban, hogy miképp avassanak be kezdőket a sport világába. Ráadásul a Girja egyre népszerűbb eszköz, mely remekül illeszthető a csoportos edzésekbe.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital