Hírek

HAMAROSAN... Elit katonai jellegű kiválasztó program

2014.03.05
Az ELITE CHALLENGE PROGRAM egy Európában egyedülálló, katonai jellegű kiválasztó program civilek és szolgálattevők számára.

Ismerd meg képességeid és lépj túl határaidon!
Tapasztald meg milyen egy elit katona kiválasztása!
Tartozz az ELIThez!
Ismerd meg igazi Önmagad!
Aki harcol, veszíthet, aki nem harcol, már vesztett is.

Az egyedi kiképzés és embert próbáló program a Magyar Honvédség Rohamlövész tanfolyamának és az US Army Ranger Iskolájának első öt napját öleli fel, azok fizikai és pszichikai követelménytámasztásával megegyező módon. A programra bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét és egészségügyileg, fizikailag terhelhető.

A program öt napja során a jelentkezők szinte megállás nélkül folyamatos terhelésnek vannak kitéve. A 120 órás kiválasztó program során a hallgatók nemcsak fizikai erőnlétükről tesznek tanúbizonyságot, de a brutális fizikai terhelés, az alvás megvonás, az energia-stressz és az elméleti oktatások, tesztek (tereptan, tájékozódási ismeretek) során mentális erőnlétükről is képet adnak.

A hallgatók az öt nap során jobban megismerik önmagukat, képességük határait, és az instruktorok segítségével, megtapasztalhatják saját fizikai és mentális határaik átlépését is.

A sikeres jelentkezők bekerülnek az ELITE közösségbe, melynek tagjai számos lehetőséget kapnak a különleges erőkre jellemző, extrém sportok területén történő továbbképzésekre és képességek kialakítására.

Amennyiben érdekel az ELITE CHALLENGE PROGRAM, ide kattintva bővebben is tájékozódhatsz.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital