Hírek

Hétköznapi Hősök - Wencz Gergő

2016.12.14
Hétköznapi hősök címmel cikksorozatot indítunk, hogy példaképeket mutathassunk. Példaképeket, akik energiát, időt és pénzt áldozva képzik magukat. Nem nyugszanak meg a jelen adott lehetőségeivel, folyamatosan haladnak előre.

Sziasztok!

Wencz Gergőnek hívnak, 24 éves vagyok és Táton élek. Idén végeztem Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakon a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán.

Miért jelentkeztél a Thor FMT képzésére?

13 éves koromtól kezdve foglalkozom testépítéssel, 8 évig aktívan űztem, de most már másoknak segítek a gyakorlatok helyes kivitelezésében. 21 évesen sportot váltottam, hegyikerékpáros lettem.

Miért pont a funkcionális edzés?

A klasszikus testépítő edzések már sajnos nem férnek bele, a kötött izomzat hátráltat a bringázásban. Azért jelentkeztem a Thor FMT képzésre, mert meg akarok tudni mindent a funkcionális edzésről, szeretném azt elsajátítani. Hegyikerékpárosként elengedhetetlennek tartom a törzs és lábizmok erősítését, főképpen a téli alapozó időszakban. Mivel nagyon szeretem a súlyzós edzéseket, de a klasszikus testépítő edzések nem segítenek a kerékpározásban, így nagyszerű választásnak tartom a funkcionális edzést, erősítésként, mely egy nagyszerű forma  számomra, mint kiegészítés.

Milyen kapcsolatban állsz vagy álltál a Thorral, illetve honnan értesültél a képzésről?

Korábban részt vettem a Thor Mobility és BIG3 szemináriumokon. Ezen alkalmakkor rengeteg értékes információval lettem gazdagabb, melyeket az edzéseim során alkalmazom. Mindenképpen szeretnék edzőként érvényesülni, mindig is ezzel szerettem foglalkozni. Már vártam, hogy induljon újabb FMT képzés, amire azonnal jelentkezhetek.

Mit vársz a képzéstől?

A képzésen szeretném továbbfejleszteni tudásomat, és jobban belemerülni az edzések világába, ezáltal közelebb kerülni legfőbb célomhoz, hogy sikeres edző legyek.

Mit gondolsz hogyan és hol fogod tudni hasznosítani a tudást, amit nálunk kapsz?

Az FMT által megszerzett tudást szeretném továbbadni a tanítványaim felé, és a saját edzéseimben is alkalmazni.

Milyen terveid vannak a képzést elvégezve, hogyan tovább?

A képzést elvégezve, érvényesülni akarok edzőként, egy fix helyet találni ahol megalapozhatom a karrieremet, s ahol másoknak segíthetek az edzéseikben, és céljaik elérésében.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital