Hírek

Hétköznapi Hősök- Tóth Marianna

2017.01.03
Hétköznapi hősök címmel cikksorozatot indítunk a honlapunkon, hogy példaképeket mutathassunk. Példaképeket, akik energiát, időt és pénzt áldozva képzik magukat. Nem nyugszanak meg a jelen adott lehetőségeivel, folyamatosan haladnak előre. Mai világunk megköveteli a folyamatos fejlődést. A tanulás egész életen át tartó folyamat. Képzésünk most szombaton 15 résztvevővel kezdődik.

Tóth Mariannának hívnak, 24 éves vagyok. Hatvanból származom, öt éve költöztem Budapestre. Japán szakirányon diplomáztam a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán. A gyerekkorban űzött sportok (úszás,kézilabda) ahogy elmaradtak, úgy váltották fel őket a csoportos fitnesstermi órák. Miután végeztem a fősulin tudatosult bennem, hogy ezek az edzések mennyit jelentenek nekem, és úgy éreztem szeretnék instruktorként magam is hasonló élményekben részesíteni embereket, ezért jelenleg fitness-wellness instruktor hallgató vagyok.

Miért jelentkeztél a Thor FMT képzésére?

Szeretném tökéletesen átlátni és alkalmazni a funkcionális edzés módszereit. Szeretném nem csak csinálni, hanem magas szinten érteni is. A későbbiek során pedig szeretnék a megszerzett tudással mások segítségére, örömére lenni.

Miért pont a funkcionális edzés?

Mert működik. Eredmény orientált vagyok, és az motivál ha látom hogy van értelme annak amit csinálok. Azt gondolom a funkcionális edzés nem egy fél év alatt eltűnő divat fitness hóbort a sok közül, hanem egy működő és biztos módszer amivel eredményeket lehet elérni kortól, és nemtől függetlenül.

Milyen kapcsolatban állsz vagy álltál a Thorral, illetve honnan értesültél a képzésről?

Nyolc hónapja járok a zuglói terembe UST edzésekre. Nagyon meggyőző volt amit ott tapasztaltam, így döntöttem el, hogy amint lehetőségem adódik rá úgy szeretnék magam is elvégezni egy funkcionális tréner képzést. Feltérképezve a hazai lehetőségeket az FMT Level 1 kínálkozott a legjobb, és legkézenfekvőbb választásnak. A fordított hét szemináriumán Tanos Bálint három órás előadása pedig végképp meggyőzött hogy ez kell nekem.

Mit vársz a képzéstől?

Színvonalas, használható tudásanyagot. Személyes fejlődést. Élményeket, tapasztalatot.

Mit gondolsz hogyan és hol fogod tudni hasznosítani a tudást, amit nálunk kapsz?

Bízom benne, hogy sok-sok embernek a segítségére lehetek majd a megszerzett tudással.  Rengeteg ember van aki már tudja hogy milyen jó a funkcionális edzés, és rengeteg van aki még nem, de talán pont rám várnak. Igyekeznem kell. :))

Milyen terveid vannak a képzést elvégezve, hogyan tovább?

Májusban a fitness-wellness instruktori vizsgám letétele után edzőként is szeretnék segítségére lenni mindazoknak akik megtisztelnek bizalmukkal. Természetesen az élet nem áll meg, jó pap holtig tanul, mindig kell valami új számomra, ahogy a szakmában is nélkülözhetetlen hogy időről időre új dolgokkal színesítsük a repertoárt, így a továbbtanulás is a terveim közt szerepel.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital