Hírek

Hétköznapi hősök: Mucha Bea mert változtatni

2014.05.06
A változás jó, de kellő bátorság és akarat kell hozzá. Amennyiben valaki mer változtatni korábbi életmódján és szokásain, az valódi eredményeket érhet el, amit nem feltétlenül a kilogrammokban kell mérni. A Thor Gymben Mucha Beával beszélgettünk, aki 2013. április óta edz a teremben.

Cikkünk főszereplője hosszú évek óta járt konditermekbe edzeni, sportolni, de átütő változást nem tudott elérni. Tapasztalatait velünk is megosztotta: „Tavaly áprilisban jártam először a Thor Gymben. Természetesen végigjártam a különböző kurzusokat. Mind nagyon hasznos volt a Thor Bevatástól kezdve az Athletic Body-n át az UST edzésekig. Korábban motivációs gondjaim voltak. A klasszikus konditeremben ugyanis te magad tervezel meg mindent. Egy edzővel egészen más együtt dolgozni. A merőben más típusú edzésfajta és munka pedig elég gyorsan meghozta az eredményét.” – mondta Bea saját tapasztalatairól beszélve.

A 34 éves Bea örül, hogy rátalált a Thor Gymre, hiszen korábban sok kudarc érte különböző termekben: „Amit külön kiemelnék, hogy nem unalmasak az edzések, hiszen nyolchetente új impulzusok és sikerélmények érnek, amelyek növelik az önbizalmad és motivációd.”

Bea konkrét céljait korábban nem súlyban határozta meg, hanem centiméterekben, hiszen egyáltalán nem híve a koplalásnak. Ennek ellenére egészségesen táplálkozik, mint mondta ezen is változtatott: „Súlyban 79,2 kg voltam, amikor elkezdtem edzeni, de már hónapok óta mérlegre sem álltam. Inkább a centiket nézem, 2-3 méretet csökkent a méretem a ruhák terén. Az edzések mellett igyekeztem rendbe tenni a táplálkozásomat is. Egy már bevált diétát követek, napi ötszöri étkezéssel. Edzőm, Tanos Bálint többször is elmondta, hogy 80%-ban az étkezésen, 20%-ban az edzésen múlik a sikered. Megfogadtam tanácsát, azóta egészen más módon táplálkozom. Minden ételt megválogatok, ami a tányéromra kerül. Bálintnak egyébként ezúton is nagyon köszönök mindent, rengeteget segített tanácsaival.”

Bea szerint egyébként a legnagyobb tükör maga a külvilág, nem telik el úgy nap, hogy valaki ne kérdezné meg mit csinált, hogy sikerült változtatnia. Aki pedig kétkedő, annak azt üzeni Bea: „Soha nem késő megtalálni azt a mozgásfajtát, amit örömmel csinálsz.”

Merj változtatni, mi segíteni fogunk mindenben! Jelentkezz a most induló Thor Beavatás kurzusunkra az info@thorgym.hu címen.

Pintarics Balázs

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital