Hírek

Hivatalos standardek a csapatversenyhez

2015.02.08
Kérünk minden csapatot, hogy minnél előbb adják le nevezésüket, mivel maximálisan 16 csapatot tudunk fogadni. Kedzés 1o:oo !!! Ekkor minden csapat sorsolással megkapja az időbeosztását. Előre elkészített beosztásokból húzással választanak a csapatkapitányok.

Burpee box jump - futás - guggolás

A csapat minden tagja felsorakozik az előre épített pálya boxok nélküli oldalára. Mivel a két csapat részére felépített pálya egymás inverzei ként lesznek elhelyezve, ezért a két csapat egymással szemben fog versenyezni.

A csapat tagjai átfutnak a boxokhoz és azokon átjutva a másik oldalon egy burpeet hajtanak végre… mivel csapatversenyről van szó ezért a csapat tagjainak szinkronban kell dolgozniuk, az első mérési pont: MINDEN CSAPATTAG MELLE EGYSZERRE KELL ÉRINTSE A FÖLDET…
A következő burpeehez a csapattagoknak át kell jutniuk a boxok másik oldalára és ott ismét egy burpee következik, újabb mérési ponttal.

15 ismétlés után a csapattagok a pálya másik oldalára futnak

Guggolás következik, ahol az alsó pontban a versenyzők meg kell várják társaikat és csak utána emelkedhetnek fel… Itt nincs több mérési pont, csupán minden guggolásnál egyszerre kell a lenti ponton lennie mindenkinek

15 ismétlés és kezdödhet a második kör

15 - 10 - 5

Time caps: 2o perc


2. DL leader

A csapat minden tagje egyszer, csak egyszer probálkozhat ! ! !
A súlyt a csapattagok állítják be.
Minden kisérletre maximálisan 1 perc áll rendelkezésre, tehát ha az elöző probálkozás megvolt akkor maximálisan 1 perc áll rendelkezésre a következő kisérletig.
A súlyokat visszafelé nem lehet pakolni, csak felfelé lehet haladni.
A csapattagok össz eredménye számít.

Time caps: 5 perc


3.  Rönk pakolás

Két csapat versenyzik egymás mellett de a végeredményt az idő határozza meg.
A csapat felsorakozik a rönkök mellé, sípszóra felveszik a rönköket szabadon választott stílusban úgy hogy a rönk a versenyző vállára kerüljön.
Az atléták a másik vállukra helyezik a rönköket majd egy guggolást végeznek, a guggolás alsó pontjában van a mérési pont, tehát mindenkinek egyszerre kell a guggolás alsó poziciójában lennie, ha ez nem megy akkor a bíró visszafújja a kisérletet. Ekkor a rönköt át kell pakolni a másik oldalra és ismét guggolás következik.
21 ismétlés 3 métert kell haladni előre után a rönköt le kell tenni a földre, majd kezdödhet a következő kör.

21 - 15 - 9

Time caps: 15 perc


4. Lufi sumo

Ezt a versenyszámot egyeneskieséses rendszerben bonyolítjuk le sorsolásos alapon.
A csapatok 4-4 versenyzője mérközik meg egymással egyessével súly alapján. Tehát a legkönnyebb a legkönnyebb ellen és a legnehezebb a legnehezebb ellen.
A verseny célja, hogy a lufiba bújt atléták kiszorítsák vagy kilökjék egymást az adott területről.


PONTOZÁS

Minden versenyszámban a helyezések alapján kapnak pontot a csapatok
A legkevesebb ponttal rendelkező csapatok jutnak a döntöbe, ahol a korábbi eredmények már nem számítanak.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital