Hírek

III. THOR KUPA

2015.10.30
Immáron harmadszor rendezzük meg az év végi házi bajnokságunkat. Idén kicsit megváltozott a rendszer, de egy biztos: Ebben az évben is kiderül, ki a Thor legerősebb, legfittebb atlétája.

Számunkra nem tűnik oly távolinak, mikor a Thor Gym megszületését követő év végéhez közeledve az első házi bajnokságot kezdtük szervezni. Pedig azóta nem kevés változás történt az életünkben: Akkor még "csak" az alsó teremben edződött vendégeink versenyezhettetek, és egyetlen délelőtt leforgása alatt derült ki, hogy ki is a legjobb. A tavalyi versenyen már jóval több indulóval büszkélkedhettünk. Persze ehhez kellett az is, hogy egy második szinttel bővült a terem, hiszen kinőttük az alsó teremrészt. Erőgyakorlatokban is hirdettünk győztest, állóképességi feladatban is bizonyítani kellett, s persze az összetett bajnok kilétére is fény derült.

Az idei versenyen már nem is egynapos, hanem egész hétvégés versenyt rendezünk. Ez a terjeszkedésnek, és persze leginkább nektek köszönhető: Egyre nagyobb a Thor család, s már nem csupán egy teremből várjuk a résztvevőket, hanem a zuglói, illetve a kaposvári családtagokra is számítunk.

Az idei verseny két részből áll:

A PWB kupán az erőé a főszerep. Itt a három fő gyakorlat alapján dől el, ki a legerősebb versenyző. December 5. (szombat)

Másnap a THOR kupán egy állóképességi verseny elé nézünk, ahol kiderül ki a legfittebb. December 6. (vasárnap)

Ezt követően pedig a közös indulók közül kerül majd ki, hogy összesítésben ki viszi el a pálmát, s kié lesz az a dicsőség, hogy 2016 év végéig a THOR legjobbjának szólítsák.

A THOR Kupa kiírása a következő:

Helyszín: Thor Gym Újbuda

Időpont: 2015.12.06 Vasárnap

Nevezési díj: 2000 Ft (A jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése. Személyesen a recepción vagy átutalással a 12011069-01492856-00100004 bankszámlára.)

Jelentkezési szándékotokat az info@thorgym.hu címre várjuk.

A szakmai vezetőség döntése alapján a teljes versenykiírást aznap ismeritek majd meg. Vagyis lesz egy meglepetés rész is.

Összesen három feladatsort határoztunk meg:

1. feladat: Farmer séta 2 bellel. 8 méterenként 3 deadlift +burpee box step x15 a terem végében +20 dupla belles clean(12/20) and squat + visszafelé séta a 2 bellel, 8 méterenként 5 Deadlift Ebből egyetlen kör lesz, időre.

 

2. feladat: 5 trx evezés, 5/3 fekvőtámasz (szabályos), 10 guggolás.

5perc AMRAP össz ismétlésszám számít 

 

 3. feladat: Meglepetés!

 

Egyszerre 4 ember indul egy futamban.

A három versenyszámban a legkevesebb pontot elérő versenyző nyer.

Reméljük, hogy idén is sokan megtiszteltek minket azzal, hogy a verseny átcsap majd egy közös örömünnepbe, és egy nagy családként köszönthetjük majd THOR bajnokát!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital