Hírek

Íme az új Beavatónk

2015.08.27
Nyári edzőképzésünk vizsgáját követően a sok kiemelkedő eredmény között is kitűnt egyvalaki, aki mától piros póló tulajdonosa.

Immáron a harmadik FMT képzésünk zajlott a nyáron. A népszerű képzést nyár elején hirdettük meg, és 1-2 hét alatt az összes kiadó hely megtelt.

Júliusban 21 hallgató vágott neki a képzésnek, akik nem néztek könnyű feladat elé, hiszen minden második hétvégén előadások és gyakorlati órák vártak rájuk. Míg a hétvégék között a hospitálásokon kellett résztvenni, és minél több szakmai fogást ellesni a már rutinos edzőktől.

Visszajelzések alapján ismét elégedett hallgatók vettek részt a képzésen. A jelentkezéskor már kiderült, hogy sokan, sokféle céllal kezdték el az FMT-t:

Van, aki szakmai ismeret nélkül érkezett, van rutinos edző, aki szeretné kiegészíteni a tudástárát a funkcionális edzés elemeivel, s persze nagyon sokan azzal a nem titkolt szándékkal indultak el, hogy a THOR GYM edzőivé váljanak.

A korábbi képzéseinkhez hasonlóan most is a legjobban teljesítő hallgatónak ajánlottuk fel a lehetőséget, hogy csatlakozzon a THOR edzői gárdájához.

A kiválasztás megelhetősen összetett szempontok alapján történt:

- Írásbeli vizsga

- Gyakorlati vizsga

- Előadásokon megfigyelt aktivitás

- Hospitálásokon nyújtott teljesítmény

- Beadandó munkák minősége

- Gyakorlati órákon való teljesítmény

Ezek alapján a képzésen a legjobb teljesítményt,

és kiemelkedő eredményt Szentes Balázs érte el.

Ezáltal mától a piros, edzői póló teljes jogú tulajdonosa, és reméljük ugyanolyan büszkén, és sikeresen viseli majd a pólót, mint kollégái.

Hétfőtől pedig érkeznek is hozzá az új Beavatás csoportok látogatói, akik így biztosak lehetnek benne, hogy jó kezekbe kerülnek.

Az összes sikeres vizsgázónak köszönjük az elmúlt bő két hónapban tapasztalt hozzáállást, és a közös munkát! Bízunk benne, hogy a közös történet a legtöbbekkel nem ér véget, és előbb-utóbb ők is THOR piros pólóban tarthatnak majd edzéseket.

Szentes Balázs, téged pedig köszöntünk a csapatunkban!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital