Hírek

Január a változás hónapja – Beavatás, kezdő csoportok

2017.12.08
Lassan beköszönt 2018, s jönnek a január elsejét illető fogadalmak is. Mi pedig megadjuk a lehetőséget, hogy valóra is váltsd azt, amit megfogadtál! Túl az év végi hajtáson, ideje új lendületet venni, s felpörögni! Legyen 2018 az év, mikor elindulsz a régóta tervezett úton!

Persze nem hiszünk abban, hogy egy fogadalom lesz a megoldás az életedben, ugyanakkor segíthet.

Amiben hiszünk az a tudatosság, s a minőség! Mindez hosszú távon kifizetődik majd, s a tested, valamint a környezeted is hálás lesz érte!

A tudatosság segít ráébredni arra, hogy sokkal jobban jársz, ha nem a saját fejed után mész! Segít abban, hogy az alapoknál kell indítani, hogy idővel ne legyen ingatag az amibe sok munkát és időt öltél. A tudatosság segít ráébredni arra, hogy ha nyáron büszkén akarsz közlekedni a strandon, vagy éppen csak szeretnéd hogy a ruhák lekerültével is büszke maradhass, akkor bizony nem 1-2 hónappal előre kell gondolkozni. Azonban fél év elég idő ahhoz, hogy szemmel láthatóan nagyot dobj a külsődön.

A tudatosság az, ami eljuttat oda, hogy észreveszed: Nem csak a külsőd miatt kell minőségi mozgást végezz, hanem az egészségedért is! A tudatosság segít eljutnod oda, hogy bizony észreveszed az összefüggéseket: Az edzéstől több energiád lesz, fókuszáltabbá válsz. Ez pedig visszaköszön a mindennapokban: Több türelmed lesz a gyermekedhez, párodhoz. Sikeresebb leszel a munkában. Több lesz az önbizalmad, jobban érzed majd magad az élet minden területén.

A minőség kérdése pedig abszolút a te érdeked: Egy nem megfelelőképpen elkezdett edzésprogram megbosszulhatja magát, s nyáron nem az esztétikummal tűnsz majd ki a tömegből, hanem azzal hogy sérült vagy.

Válaszd a Beavatást és nem fogsz csalódni!

Mi is ez a program? Mitől egyedülálló? Mitől ilyen népszerű és sikeres?

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa, mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is.

A kurzus 8 hét alatt felkészít a következő szintre. Ebben a 8 hétben megtanulod a helyes mozgásmintákat, hogy a későbbiekben egyrészt elkerüld a sérüléseket, másrészt valóban eredményesen és dinamikusan fejlődhess. Ezek mellett kijavítjuk a testtartásbéli, vagy éppen mozgáskoordinációs hibákat, melyek javarészt az ülőmunkának köszönhetőek.

Ami egyedivé teszi a programot, hogy nem a közepébe dobunk és felelőtlenül hajszolunk, hanem szépen felépített, szisztematikus lépésekkel haladunk, megalapozva a hosszú távú közös munkát. Ennek első lépése, hogy kiemelten figyelünk a törzs megerősítésére. Fáj, vagy gyenge a derekad? Semmiképp sem érdemes addig terhelni más pontokon, míg ezt a részt nem tesszük stabillá. Ezután következhet minden egyéb. Mindezek mellett pedig az állóképességedet is folyamatosan javítjuk.

Miket érhetsz el?

Megerősödsz, megszabadulsz a súlyfeleslegtől, egyre inkább elégedettebb leszel a külsőddel. Ám mi nem ezt reklámozzuk, hiszen ezek inkább kapcsolt haszonként jelentkeznek. Ami ennél sokkal fontosabb: Nem fog megviselni, ha a mindennapokban teljesítened kell, s nem köpöd ki a tüdőd, ha a gyermeked után kell szaladnod, vagy éppen felsétálsz pár emeletet. Nem érzed majd hogy fáj a derekad, be van állva a nyakad, előreesnek a vállaid. Megnő az önbizalmad, mely jótékony hatással lesz a magánéletedre, sőt a munkádra is. Kiegyensúlyozottabbá válsz, s előbb – utóbb azon kapod magad, hogy kijelentheted: „Sportember vagyok”.

Szóval minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot, és vágjunk bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, hogy egy Sportegyesület tagja légy, ahol egymást segítve minden tag élete minőségi pluszt kap. Lépj hát be a kapun!

Csatlakozz hozzánk!

Az ÓRARENDET ITT találod.

Jelentkezni pedig a beavatas@thorgym.hu címen tudsz. Kérlek tüntesd fel, melyik termünkbe jössz (Újbuda), s melyik csoportot (időpont) választottad.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital