Hírek

Kedves Vendégünk!

2015.10.29
Az utóbbi időszakban kiküldött kérdőívek egyik célja az volt, hogy visszajelzéseket gyűjtsünk tőletek. Összegeztük az általatok írt dicséreteket, melyeket nagyon köszönünk! Egyúttal kiszűrtük a felsorolt kritikákat, és ötleteket, melyeket igyekszünk hasznosítani. Erről szeretnénk megosztani veletek a tapasztalatokat, és a konzekvenciát.

A visszajelzéseiteket több kategóriára bontottuk, mert így könnyebben kezelhető a rendszer. E kategóriák alapján igyekszünk ezeket megosztani veletek is. Célunk, hogy lássátok azt: Valóban fontos, hogy jól érezzétek magatokat nálunk, és azt kapjátok, amitől tényleg szívesen jártok hozzánk nap, mint nap. Fontos, hogy eddig is igyekeztünk reagálni a visszajelzésekre, bár azt tapasztaltuk, hogy kevesen osztjátok meg velünk gondolataitokat. Reméljük, hogy ezt követően bátrabban kerestek minket, hogy lehetőségünk legyen kijavítani a hibákat, vagy nagyobb hangsúlyt fektetetni arra, amiben jó úton járunk.

Látnotok kell, hogy sajnos a mi szemünkkel néha nehéz olyan dolgokat észrevenni, melyeket ti kapásból kiszúrtok.

A visszajelzések első kategóriája olyan dolgokból tevődik össze, melyek tulajdonképpen nem is probléma, sőt nem is létezik. Egyszerűen csak rosszul, vagy nem elég nagy hangsúllyal kommunikáltuk felétek. Esetleg félreértés áll mögöttük:

  • Néhányan (bár tegyük hozzá nem túl sokan, és inkább a haladó programból) keveselltétek az edzéslehetőséget. Itt a kommunikációban lehetett a hiba: Aki a saját óráinkra jár (Beavatás, Athletic Body, UST) megvan a lehetősége hogy hétköznap 6-22:30-ig, valamint hétvégén reggel 8-20-ig korlátlanul használhassa a termet. Másrészt az edzővel egyeztetve, akár más csoportok óráin is részt tudtok venni.
  • Amennyiben saját edzéstervet, táplálkozási segítséget szeretnétek kérni, akkor forduljatok bizalommal edzőinkhez.

A visszajelzések másik kategóriája, az elkerülhetetlen hibák. Fura elnevezés, de sajnos egy vállalkozás üzemeltetésénél néha szembesülni kell azzal, hogy vannak dolgok, melyek a természetüknél fogva kijavíthatatlanok. Ilyen például a beléptetés gyorsasága. Néhányan ezt is panaszoltátok. Azt látnotok kell azonban, hogy más termekkel ellentétben óráinkra egyszerre érkeztek nagyon sokan, ráadásul egy időpontban van, hogy akár négy csoportos óra is kezdődik. Ha ezt ebből a szempontból nézzük, bizony a beléptetés folyamata nem is olyan lassú. Ennél jobb, és átláthatóbb rendszer kevés van, esetleg technikai újítással meg lehetne oldani, az azonban annyira költséges folyamat, hogy nem biztos, hogy megérné. Talán kis segítség lenne, ha az edzések előtt pár perccel korábban tudnátok érkezni (persze elkerülhetetlen a rohanó világban, hogy sokszor csak úgy beesik az ember), és így dupla előnyt kovácsolni ebből: Ha van kis időd ráhangolódni az edzésre, beszélgetni a társakkal, edződdel, akkor akár egy kis pluszt is adhat mindez az órákon.

Felmerült a kártyás fizetés lehetősége is: Igyekszünk ezt is kialakítani, de azt tudnotok kell, hogy ennek jelentős anyagi feltételei vannak (azaz a bank leveszi a bevétel 4-5%-át). Amint biztosítottnak látjuk e költségek kitermelhetőségét, akkor bevezetjük a rendszert, addig azonban kérjük türelmeteket.

A wi-fi használatról röviden: Sajnos azért nem áll módunkban kiadni a jelszót, mert iparterület lévén a kábelszolgáltatást ide nem vezették be, ezért a kevésbé hatékony, és jelerősségű műholdas internetet kapjuk, mely 5 Mbit/sec-nál többet nem bír el. Ennek jelentős részét az online-beléptetőrendszerünk használja. Így a jelszó kiadásával jelentősen lelassulna a net, s veszélyeztetné a beléptetőrendszer működését.

Van egy hasonló kategória is, amiket úgy definiálnánk, hogy „együttműködéses problémák – közös megoldás”: Ebbe a kategóriába kerülnek azok a dolgok, melyekhez a ti segítségetek, és együttműködésetek is szükséges. Gondolunk itt a magnézia ellátásra, ami néha elhangzott a felsorolásokban. Folyamatosan igyekszünk biztosítani a megfelelő mennyiséget, azonban a többségnek itt el kell viselni, hogy bizony néha akad olyan „kolléga”, aki valósággal képes a magnéziában fürdeni. Hasonló probléma, a folyékony szappan ellátás. Sajnos itt is a többségnek néha szomorúan kell tapasztalnia, hogy edzőtársa ismét fürdésre vitte magával a kézmosót. A napokban cseréljük ki a tartókat strapabíróbb szappantartókra, mert valóban könnyen lejárt a teteje, ezért könnyen kiborult.  Remélhetőleg ezzel feloldjuk majd az anomáliát.

Az utolsó kategória pedig, amiket sürgősségileg orvosolnunk kell. Nyilván ezek egy nagy részét mi is érzékeltük már. Ilyen az alsó terem felújítása, és festése, illetve a vizesblokkok teljes felújítása. Ez a két ünnep közötti időszakban, év végén meg fog történni! Persze az épület sajátosságaiból fakadó dolgokat nem tudjuk megszüntetni (csatorna, lassú elfolyása egy régi hálózatnak köszönhető), de ami rajtunk múlik, azt orvosolni fogjuk!

A teremben lévő súlytartót is sokan hiányoltátok. Sokáig vacilláltunk, hogy mi lenne a megfelelő megoldás, aminek az eredménye, hogy a következő hetekben bekerül egy új állvány.

Visszakanyarodva a gondolatra, melyben írtuk, hogy: „Látnotok kell, hogy sajnos a mi szemünkkel néha nehéz olyan dolgokat észrevenni, melyeket ti kapásból kiszúrtok.” Néha ez visszafelé is igaz, mert vendégszemmel talán néha észrevehetetlen beruházások történnek. Szinte senki nem veszi észre, ha éppen bekerül néhány darab tárcsa, vagy bármilyen eszköz. Nem feltűnő, hogy a szalagokat időről-időre cserélni kell. Az sem látványos, ha bármi meg van javítva. És ez így is van rendjén. Azonban ha a piaci árakat nézitek, akkor nyilvánvaló, hogy minden egyes hónapban jelentős invesztálás történik a teremben. Sajnos, ha éppen eltörik egy tárcsa, elszakad egy szalag, stb…, az egyből szemet szúr. Ez a dolgok természete, és mi ezt elfogadjuk. Maximum annyit kérhetünk, hogy kis empátiával álljatok ti is ezekhez a dolgokhoz, illetve ha bármi észrevételetek van, akkor keressetek minket bizalommal ( info@thorgym.hu ). Mindez óriási segítség, és más helyekkel ellentétben így is fogjuk fel, nem pedig támadásként kezeljük.

A közeljövőben észlelitek majd a lépéseket, melyeket a szavaitok, és véleményetek vezérelnek. Ezzel is igyekszünk elérni azt, hogy a bizalmatokat megháláljuk.

Jó edzést nektek, és köszönjük hogy válaszoltatok a kérdéseinkre!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital