Hírek

Kérdőívek

2017.11.23
Köszönjük, hogy a kérdőívünket kitöltöttétek, nagy segítség ez számunkra, s örömmel látjuk, hogy partnerek vagytok abban, hogy az információkkal segítsétek a közös építkezést. Most röviden összefoglaljuk, mik voltak a visszajelzések.

A kérdőívek küldése nem a saját szórakoztatásunkra történik, s nem is azt szeretnénk visszakapni, hogy mennyire jók vagyunk. Nagyon fontos az, hogy ti miképpen látjátok a termet, mit hiányoltok, mit értékeltek, s mi az amiben esetleg új ötletekkel szolgáltok. Hiszen legfőképp értetek van minden, így elsődleges, hogy hozzá tudjunk tenni ahhoz, hogy minden téren kiszolgáljunk benneteket!

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy „bentről” minden másképp látszik, hiszen hiába vagyunk itt minden nap, s igyekszünk a legtöbbet kihozni annak érdekében, hogy minden flottul működjön: Más szemszögből látjátok ti a dolgokat.

A mostani alkalommal is sokat segítettetek. Most szemezgetünk a legégetőbb kérdések között, ám több olyan pont is volt, ami hasznos lehet a jövőben:

Közösségi programjaink kapcsán sok-sok új öltetet adtatok, melyek megvalósításán dolgozunk, s ez jövőre be is érik majd.

A beléptetés meggyorsult, és gördülékennyé vált, ami az új rendszerőnknek, s persze remek pultosainknak köszönhető. Az öltözőkre pedig igyekszünk, lehetőségeink szerint hatványozottan figyelni. Reméljük érzitek a törekvést...

Sajnos a víznyomás kapcsán még mindig várunk az épület tulajdonosainak lépésére.

Szakmai vezetőnk ellenőrzését kiemeltétek. Bíztunk benne, hogy ez az újítás nagyot dob majd a szolgáltatás értékén. Persze ez hosszabb távon méginkább előnyös lesz, hiszen a kutatások, és szakmai háttérmunka gyömölcseit ti élvezhetitek majd.

Nagyon üdvözítő, hogy a szakmai munkával, az edzőkkel, a rendszerrel elégedettek vagytok. Nekünk az elejétől fogva prioritás, hogy ebből a szempontból emelkedjünk ki a piacról. Persze a kiegészítő részekkel is foglalkozunk folyamatosan, ám mindig is a szakmai háttér, s a szolgáltatás minősége lesz a legfontosabb. Hisszük, hogy ezzel tudunk legtöbbet segíteni, az életminőségen, fittségen, és egészségen van a hangsúly.

Végezetül köszönjük, hogy sokan ajánljátok a Thort ismerőseiteknek, s persze elismerő ez számunkra, hisz többségében úgy érzitek, megkaptátok azt, ami miatt bizalmat szavaztatok nekünk!

Mindezeket összegezve, igyekszünk a hibákat is kijavítani, amiket pedig pozitívan értékeltetek, azt a vonalat megtartani / erősíteni. Mivel hosszú távú üzletpolitikát folytatunk, így bizony a lehetőségek is korlátozottak, de szép fokozatosan javítunk, csinosodunk, fejlesztünk. Ahogy tettük ezt eddig is.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Thor Team

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital